לאסי

נחמד...

טוב שהיא חוורשת על אותם חליפות כל פעם... היא עושה טובה שהיא מחליפה עניבות ולציון היא שמה כל פעם את אותו וסט שחור מעפןן... סתם אחת טיפשהה!

ראיתי אותה במיצאות...

היא ניראת נורא האישה הזאת הצבע השחור בשיער מגעיל לה בעעעעעעעעע
באמת נמאס מכול השחור הזה שהיא מלבישה עליהם.... מסכנים....שיחליפו סטיליסיטית...
כברר..

נכוןןן

היא ניראת רעע השיער שלה ניראה כמו זנב של סוס והיא מלבישה אותם כבר באותם בגדים...!@@#$ פריקית מטומטמת......!!@$

וווווווווווואי נכון . . זוכרת שהיינו לידה

טז רותם באה ביציאה "סתכלי איך היא נראתתת" חחחחחחחח היא בכלל לא מלבישה משוו !! שתלמד להתלבש בעצמה ושאח"כ תלביש אחרים !

יואו מילהה זה נכון..!

שיביאו את ארצי יפרח או דורין אטיאס יותר נורמלים מגל וליאת הפריקים הדפוקים האלה שעושים מהשלישיה הזאת סתם סרחה כל היום מלבישים אותם באותם חליפות ועושים טובה שמחליפים עניבות מדי פעם חחחחחחחח

חחחחחחח תראי איך היא מלבישה בכוכב נולד

ה' ישמור מה זה? אולי פעם ב. . יוצא לה להלביש נורמלי מסכנים המתחרים אני אומרת לך ! ד"א בקשר לשיער זנב של סוס אז שתתרום לבעלה קצת שיער לא יזיק לה :]

חחח את שלום אני אוהבת כמו שהוא :]]]

מממ אבל ניראלי התייאשו מנה למה פעם שעברה שהיינו בתוכנית הייתה סטייליסטית אחרת [ ניראלי היא הייתה סטייליסטית היא התעסקה עם הבגדים חחח ] אולי עשו בשכל וזקרו את ליאת לזבל ! חחח P:

חחחחחח אהבתי =]

טוב דיי מסכנה ירדנו עליה מספיק היא הבינה תמסרר אז הפניה היא להפקההה לעונה הבאה~! תחליפו סטיליסטים ד=ח=ו=ף=ף=ף=ף!@#$$%^

חחחח אפשר לשדרג את זה למשו יותר מועיל :]

להפקה שלום. [ או למי שלא יהיה P: ] אנו הצופים פונים אליכם מעומקי לבבינו , בבקשה לא גדולה במיוחד. אנא טפלו בעניין התלבושות -> [ עיניין הסטייליסטים ] אם נמשיך כך לא יצא מ'זה שומדבר טוב. עצה שלנו - עשו בשכל וזרקו את ליאת לזבל - קחו זאת לתשומת לבכם :) שלכם צופי התוכנית. ( לפחות חלק מהם P: ) [ למל"מ -> לא מועיל לא מזיק ] ( כל הנאמר בתגובה זו הוא בדגש של צחוק אל נא קחו את זה אישית ! XD ]

חחחחחחחח אהבתי =]

מוריי יישר כוח ! אני איתך! חחח יאלה אני ואת מחר בנמל קופצים על ליאת חחחחחח עלי והצליחי שלך תמיד... לינויהה שלךך =] חחחחחחחחחחחחחחח

חחחח יום שלישי שניהיה שם נעשה זאת :]

ביד קשה ובזרוע נטוייה אנו נצליח במאבק שלנו :]]

חחחח שבע הבא את אצל מיקי

תגידי לו שימליץ לנו איזה תסרוקת כדאי לעשות לה . . תשאלי אותו מה יותר יחמיא לה P: סבבה ? [;

למעלה