לאפרת

shane wife

New member
לאפרת ../images/Emo8.gif

מה שיקרה בפרק הבא זה שבראיין וג´סטין יריבו וג´סטין יחליט לברוח לניו-יורק והוא יגיד את זה לדפני והיא תלך לספר את זה לכול החבורה (אמט,טד,מייקי(אני שונאת אותו!)וכמובן בראיין) והם יטוסו לניו-יורק כדי למצוא את ג´סטין ואז רואים את ג´סטין בתוך איזה דירה מסריחה ושומעים דפיקה בדלת וזה בראיין והוא מנסה לשכנע את ג´סטין לחזור איתו הביתה וג´סטין אומר לו שהוא יחזור רק בתנאי שבראיין ידפוק אותו!(ובראיין כמובן מסכים!) זה בערך מה שקורה בפרק הבא כמובן שהורדתי את כול הקטעים המשעממים על מייקי ודוקטור דייב!(איכס!!) ואת צודקת ב100 אחוז שהפרק הקודם היה משעמם!!!!!! הוא היה כל כך משעמם שכמעט נירדמתי! ויש לי עצה בישבילך! את הפרק שבעוד שבועיים אל תיראי!!!!!!!!!!!! זה הפרק על היום הולדת של מייקי! מ-ש-ע-מ-ם!!!!!!! לגבי ג´סטין והצוק אני בטוחה ב1,000,000 אחוז! ולגבי התמונות: יש כמה תמונות שיש לי שלהם שהן נורא נועזות..... אז אני לא יודעת עם כדאי לי להשאיר לך אותן כאן.... תחזירי לי תשובה!

i love bry!!!

New member
מצטערת ניקי...

אבל רק שאלה קטנה... ל - shane wife באילו ימים ושעות הסדרה??? יוצא לי לראות לפעמים אבל אני לא בטוחה מתי זה..

נטלי ב

New member
איך אני אוהבת את הסדרה הזאת!!!!!

ובאמת שיין דומה למייקל!!!!! שנים אני אומרת את זה.....חחחחח..... אבל השאלה שלי היא האם כולם בסדרה באמת הומואים? לא הגיוני........ יאללה ביי נטלי

~WiCkEd_WiTcH~

New member
נטלי

השחקנים גייל האוורד והאל ספרקס, שמגלמים את בריאן ואת מייק, סטרייטים בחיים. אה, וגם השחקן שמגלם את החבר החדש של מייק (שאין לי מושג וגם לא ממש מעניין איך קוראים לו) הוא סטרייט. השחקנים שמגלמים את אמט, ג´סטין וטד הם גייז גם בחיים.

westlife rule

New member
למיכל! ../images/Emo7.gif

יום הולדת למייקי??? יום הולדת למייקי??? רק זה חסר לי עכשיו שיהיה יום הולדת לבן זונה הזה ושפרק שלם פ-ר-ק- ש-ל-ם- יסופר על מי? על מייקי!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה באסה..... אבל אני אראה את הפרק הזה בכול מקרה (אים אני לא אמות משיעמום קודם.....) כי בטוח יראו הרבה את בריאן
ואת ג´סטין בטח לא יראו הרבה (טוב נו כי מה לו ולבן זונה הזה?) אבל בריאן מספק אותי..... מ-ס-פ-ק א-ו-ת-י- ב-ה-ח-ל-ט !!!!!!!!! טוב אז...... זהו לבינתיים אה ודרך אגב...... אים את רוצה תפרסמי כמה תמונות גסות שבא לך כי אים הם יפות מאוד אז מה איכפת לך מה אחרים בפורום יחשבו? מי שיגיד לך משהו אני אתן לו שתי סטירות!!!!!!!!!!!! ותגידי ראית את הפרקים הממש ממש ראשונים של הסדרה? זה שרואים לבריאן ת´תחת.....
וזה שג´סטין רב עם ההורים שלו.... אה וגם זה שאבא שלו לוקח אותו לפסיכיאטרית א-י-ז-ה צ-ח-ו-ק-י-ם!!!!!! תני לי לצוטט: ג´סטין אותר לפסיכיאטרית: "אני אוהב זין,אני מוצץ זין,ואני טוב בזה!!!!" איך צחקתי בקטע הזה!!!!!!!!!! חבל על הזמן לא הפסקתי ליצחוק,צחקתי אפילו מיתוך שינה!!!!!!!!!!!! טוב,אני חייבת לזוז!!!!!!!!! רק רציתי שתדעי שהתמונות ששלחת ממש אבל ממש אחלה!!!!!! ושאת ילדה עוד יותר אחלה!!!!!! ושאני ממש שמחה שיש לי עים מי לדבר מישהו ששרוף על הסידרה כמוני..... ואפילו יותר!!!!!!!!! אז ממש תודה,תודה,תודה ועוד תודה Love Ya..... efrat.....

westlife rule

New member
שמעת על ההודעה המצערת?.........

פייב התפרקו........ כמה חבל זאת הייתה אחת מהלהקות האהובות עלי!!!!!!!!!!! כמה עצוב.......

shane wife

New member
לאפרת! ה- ../images/Emo59.gif

פייב לא מעניינים אותי! בסדר יש להם שירים נחמדים.... אבל הJ הזה מעורר בי בחילה! ראית את הפרק אתמול (28.09) איזה חתיכים!!!!!!!!!!!!!!!!! אני קצת טעיתי לגבי מה שרשמתי שיהיה בפרק! בעצם טעיתי הרבה! רציתי לשאול אותך איזה תמונות את רוצה שאני ישים כאן? של ג´סטין או של בראיין או של שניהם????? love ya!! מיכל

shane wife

New member
אפרת דחוף!!!!!! ../images/Emo2.gif

את מראשון????(קראתי את השיחה שלך עם ניקי בי!) גם אני!!!!!! איפה את לומדת??

westlife rule

New member
למיכלו´ש!!!!!(אישתו של שיין.....)

טוב,בתשובה לשאלתך: בהתחלה רציתי ללכת ללמוד בתיכון:"גן נחום" כי מגמת הגרפיקה נשמעה לי ממש ממש מגמה פצצה....
אבל אז רציתי ללכת ללמוד בתיכון:"יגאל אלון" וגם בגלל שזה קרוב אלי הביתה!!!!!!!!! אז.......... זה כול מה שרצית לדעת מיכלו´ש? לא אכפת לך שאני קוראת לך מיכלו´ש נכון? אני אוהבת לקרוא בשמות לאלה שמוצאים חן בעניי ואת ממש נחמדה!!!!!!! חולה עליך! אפרת..........

shane wife

New member
לאפרת´וש ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

אני לומדת במגמת גרפיקה בגן נחום!!!!!! חבל שלא בחרת בזה אז היינו יכולות להיות באותה כיתה!!!! חבל שלא בחרת בגרפיקה!! יש לנו מקצועות מזה כפיים!! ומורים נחמדים!! (חוץ מהמורה לספרות) ולרכזת שלנו קוראים פריה!(מגעילה!!!) (כולם קוראים לה פרחה!)יש לך אי-מייל? כי הייתי רוצה להתכתב איתך באי-מייל! תחזירי לי תשובה מה את חושבת..... LOVE YA!!!!!! מיכל קיני טיילור פילאן

shane wife

New member
של הכי גאים שיש?

תראי את התמונה של ההודעה לאפרת דחוף! ואני מבטיחה שאני לא אשים כאן יותר תמונות!

למעלה