לאפרת

westlife rule

New member
למיכלו´ש! ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo6.gif

כול תמונה שנראת לך יפה את יכולה לשים...... אה אבל....... שכחתי..... בטח ראית את השיחה שלי עים ניקי בי.... והיא (ועוד הרבה בפורום הזה) לא בדיוק חולים על הרעיון של:"הכי גאים שיש" ועל הרעיון שמפורום של ווסטלייף הפכנו אותו לפורום של הסידרה! ולהגיד לך ת´אמת הם די צודקים......... אנחנו די הגזמנו...... זה ממש לא במקום לפוצץ פורום של ווסטלייף בתמונות על הסידרה! עם כול הכבוד לסידרה(שהיא פצצית,מגניבה והכי טובה שערוץ 3 אי פעם פירסם!) ועים כול הכבוד לבריאן וג´סטין(שהם מלאכים,חתיכים,כוסונים,ואלוהים ישמור מה לא?) זה די לא במקום.............. אין לך מוסג כמה כיף זה לדבר איתך על הסידרה שסוף סוף מישהו מקשיב לי ומבין אותי (רוב החברות שלי חושבות שאני משוגעת בגלל שאני רואה סדרות של הומואים..........)מוזר לא? בכול מקרה אני לא אומרת שנפסיק לדבר על זה אבל אולי כדי שנדבר על זה פחות ולא נהפוך את זה לרעיון המרכזי של הפורום! את מבינה אותי נכון? תראי........ ווסטלייף (הכוסונים,החתיכים,הפצצים,המקסימים!) עוד מעט יוצאים באלבום חדש (א-ל-ו-ה-י-ם י-ש-מ-ו-ר) איזו התרגשות! ושלפי דבריהם הוא הטוב ביותר (מה יכול ליהיות טוב יותר מהשניים האחרים שהיו פשוט-----מדהימים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) אז בואי ננסה להתמקד בזה אוקיי? אני מאוד מאוד מאוד מקווה שאת לא כועסת עליי כי אני ממש לא רוצה לאבד את החברה הכי פצצה שהייתה לי מ-ע-ו-ל-ם!!!!!!!!!!!) ואני מקווה שאת רואה ת´מצב כמוני! חולה עלייך עים כול הנשמה באמת באמת.... אפרת.......... נ.ב אל תשכחי את השיר החדש הפצצי של ווסטלייף שגם לו עומד לצאת קליפ!!!!!!

למעלה