לארפ מלחמת הבתים(2)

5נדב

New member
לארפ מלחמת הבתים - עץ אין פליי

וויכוחים ודעות אין פליי בין הבתים.

NacroMittler

New member
מתי יגמר הלארפ

באיזה שעה הלארפ יסתיים?
נ.ב- יש מישהו באר שבעי שיכול לקחת אותי טרמפ?

הבהרות לגבי מלחמת הבתים

מצטער על זה שפתחתי נושא חדש אבל אני צריך להבהיר כמה דברים: לארפ מלחמת הבתים מאורגן על ידי ועל ידי נדב, לא הגר"יר! לגרעין אין שום קשר לאירגון! מטרתו של הלארפ הוא לפתח את הגרי"ר, לתמוך בו, ולהעלות את רמת הרול פליי בירושלים וביחוד של הגרעיר, שכרגע, על הפנים. המשחק קם בכדי שתהיה לירושלמים (וכמובן, לכל אדם אחר שרוצה) מסגרת למשחקים, מפגשים, רול פליי, ופרוייקט שיאחד אותם. ואני רוצה להתיחס לעששית הנפט... מה זה הנחה תגיד לי?! אתה לא רוצה שהפונדק יראה כמו שפונדק אמור להראות, אלא כמו גוש יוטה, אז למה אתה בא? אנחנו לא ניתן הנחה לכל אדם שיביא משהו, אולי אתה גם רוצה שאני אשלם לך על זה שאתה מתחפש?! אתה רוצה להנות, אתה רוצה להיות במציאות שונה, תעזור, אל תחפש דרכים להרויח! ולגבי הפנס... מה לא ברור בציטוט של נדב לגבי הגדרה של תחפושת? "מה שאין בו מאיפיינים לא ימי ביניימים, שלא בולטים יותר מידי" האם אתה חושב שאביר עם פנס ענק על המצח, זה משהו שהייה הולך ביערות של ימי הביניים?! לא! טוב, זה מה שיש לי להגיד בינתיים. תבורכו,

5נדב

New member
שימו לב! תקלה בהרשמה למלחמת הבתים!

עכב תקלה בהרשמה באתר (לא באשמתי! לא באשמתי!) מי שנרשמו בין יום חמישי בלילה עד יום שבת ב-14:15 (יענו כשאני כותב את ההודעה הזו), כלומר בתאריכים - בין ה- 3.10 ל- 5.10, צריכים להירשם מחדש. לא נכנסתם למערכת למרות שהיה כתוב שכן. סליחה ותודה. אושר, מצטער על הספאם (זה כתוב גם פה, וגם למטה), זה פשוט חשוב לי מאוד.

5נדב

New member
דחייה ללארפ, כן? לא? למה?

אני מקבל את ההרגשה, לא יודע למה, שהרבה אנשים לא יוכלו לבוא ללארפ מסיבות שונות ומשונות. אז אם כבר אנחנו שוקלים לדחות את הלארפ, אז למה שכבר לא נתקן את כל מה שמפריע לאלה שלא באים, והם גם יבואו? אז מה מפריע לכם (או לחברים שלכם)? התאריך? החוסר באבטחה? ביטוח? מה?

איכרים? איך אתה מעז?

לאחרונה פורסמה הודעת הגיוס של בית ארונאס, זוהי תגובתי האישית. התשכח את כוחו של צבא המלך? מניין החוצפה לקרוא לאבירים האמיצים ביותר של מלכך, איכרים עם קילשונים? מניין החוצפה לקרוא למלכך "איכר"? במשך כל השנים והמחלוקות, מעולם לא זילזתם בבית המלוכה כל כך, אך כעת אתם מראים את פרצופכם האמיתי! *לקוח נשימה עמוקה* משל החווה והרועה אינו מתאים כאן. החיות בחווה טיפשות, חסרות בינה. אך אזרחי הממלכה הם נבונים, שולטים ביצריהם. ואתם מסרבים להבין זאת! מדוע? אנא הסיגו כוחותיכם, החזירו חרבותיכם לנדניהם. אחרת כל טיפת נוספת של דם שישפך, תהיה טיפה מדמכם. אם תסוגו כעת, אני בטוח לחלוטין שמלכנו הרחום יסלח לכם.

CreepingDeath

New member
דחיה...

לדעתי כדאי לדחות (סיבות אגואיסטיות, כמובן) כודם כל כי זה באותו תאריך של לארפ הרומח. שנית כל ההורים שלי לא רוצים שאני אלך בגלל שאין אבטחה (גררר..), אבל אם הלארפ ידחה יהיה לי יותר זמן לשכנע אותם.

5נדב

New member
זהו? זה כל מה שאני מקבל?

אף אחד אחר לא רוצה לדחות את הלארפ? או אולי לא לדחות את הלארפ? אף אחד מאלה שדברו איתי ואמרו שהם לא באים לא רוצה להגיד למה, כדי שאולי נוכל לעשות שהוא כן יבוא? מה זו השתיקה הזו???

Sern

New member
טוב, תראה...

המיקום רצת בעייתי... אולי תעבירו אותו לאזור המרכז?
התאריך אכן היה לי בעייתי, בגלל אר הרומח. אבל עכשיו אני אשמח לבוא. ארם.

אלף אפל

New member
פיטי!

אתם לא רוצים עזרה תעשו הכל לבד... אולי הבקשה היתה מוגזמת אבל יש דרך וצורה לענות!

5נדב

New member
זה לא שאנחנו לא רוצים עזרה

זה שאנחנו לא מציעים שום דבר מלבד ההנאה האישית של העוזר. זו דרכה של הקהילה, אני עוזר בחינם, ואני מצפה לקבל עזרה בחינם. קח לדוגמא את אושר. העצות והעזרה שהוא נתן לאנשי הגרי"ר, הטירחה לנסוע עד לירושלים לבקשתי - אלו שווים פי כמה מהמנורה שלך, אבל את כל זה הוא עשה חינם. התמורה היחידה שהוא קיבל זה תודתי הכנה, ועוד שחקנים מחופשים במשחקים הבאים - שמהם גם הוא יהנה. או הלארפ שאריק ואני מארגנים. אתה חושב שאנחנו נרוויח מזה משהו? גם אם יישאר משהו בסוף, נשמור אותו למשחקים הבאים שנארגן. כלום לא ילך לכיס שלנו. וכנ"ל גם אליך, יש לך משהו שיגרום לעוד הנאה במשחק? למה שתבדיל עצמך? למה שלא תביא אותו וכולנו נהנה ממנו? הבקשה בהחלט לא הייתה במקום, אבל ניחא. הצורה שאריק ענה לך הייתה בהחלט במקום. חבל שלקחת את זה קשה, אבל כדאי שתבין שאתה תהנה מזה שהמנורה שלך תהיה בפונדק בדיוק כמו כולנו, וזה יהיה התשלום שלך.

Do not Heidad me yet../images/Emo6.gif

כמה בעיות קטנות שיש לי ליפטור עם ההורים קודם כן כן וז לא משנה שבזמן משחק אני אהיה בת 18 ויום

אה! סילבנוס...

זמן רב לא שמעתי ממך, זקן. איומיך, כמו תמיד אופייניים מאוד לבית מלוכתך המסכן! אמור נא לי, כיצד תוכל לטעון כי הצאן אינו מטומטם? הרי זה כשם שגמל יטען שבת היענה לא טיפשה, אלא נבונה ושולטת ביצריה! את מלכי? האין אתה חושב שעל מנת שאדם יקבל את התואר "מלך", צריך הוא להיות נבדל משאר העם, לפחות אחרי שקיבל את התואר? אתם מתיימרים לשמור על העם, לזכות לתמיכתו על ידי הצהרתכם שווים אליו, ובכל זאת, אתם מכירים במונח מלך? הסבר זאת. ובכל זאת, גמל, אני מוכן להסכים עמך בנקודה אחת - האיכרים עם קלשונים, הם בהחלט אביריו האמיצים ביותר של מלכי ומלכך! ולא רק שאני מראה את פרצופי האמיתי בפני המלך, אני גם מוציא את לשוני החוצה, ויורק עליו! כך אמרנו, כך יהיה!

למעלה