לא אני לא חזרתי,סתם מאמר.

BLACKPANTER11

New member
לא אני לא חזרתי,סתם מאמר.

האבולוציה במערומיה העיקרון הגלוי והקל ביותר להוכחה ביקום, הוא קיום תבונה אינסופית. בכל אשר נפנה, אנו נתקלים בעדות בלתי ניתנת להכחשה של תכליתיות. כל הצמחים והחיות, על פרטי הפרטים של הרכבם ותפקודם, מתוכננים בצורה כה מורכבת, עד כי לא נותר מקום לספק הרחוק ביותר ולאפשרות ייחוסם ליד המקרה. כל נסיון להסביר את תופעות הטבע כמקרה, כתוצאת המזל או כתאונה, מופרך על ידי ביליוני פרטים של ארגון מורכב המצביע על תכנון ותכלית. מאחר והעדות לקיום הבורא היא כה גלויה לעין, נאלצו חסידי הכפירה להשקיע מאמץ יתר כדי להמשיך בדרכם. מאז ומתמיד נעשה מאמץ גדול לסתור את העדות החד-משמעית של הטבע. לכן, כאשר הופיע דארווין ופירסם את התיאוריה שלו בשנת 1860,היא התקבלה בהתלהבות על ידי יריבי האמת, והם נחפזו לאמץ ללבם את ההזדמנות שהתגלגלה לידם. באותה שעה החלה מערכה כלל עולמית שמטרתה להפיץ את תורתו כדי שהיא תתקבל בתודעת האנשים כולם. למרבית הפלא, לדארווין לא היו כל ראיות לחיזוק הסבריו. כיום, גם לאחר מאה וארבעים שנים של מאמץ אינטנסיבי, לא נמצאה ראיה כלשהי. היה זה מדע אינדוקטיבי, הוא לא היה מבוסס על תצפיות, היתה זו סתם פילוסופיה ותו לא (ס. ג'יי. גולד, פרופסור לפליאונטולוגיה, אוניברסיטת הרוורד). תיאורית האבולוציה אינה מבוססת על עובדות או על ראיות. היא אינה אלא משאלת לב, הורתה בצורך להסביר את הבריאה ללא הזדקקות לבורא, והמשכה בצורך הנפשי של אנשים רבים למצוא תיאוריה המצדיקה את דרכם. אין שום הליך ידוע המסוגל ליצור צורות חיים חדשות או אפילו אברים חדשים. אין שום ראיה כי דבר חדש יסודי כלשהו נוצר אי פעם. בכל ההיסטוריה המתועדת לא מצויין גילוי כלשהו של צורת חיים חדשה או אפילו של אבר חדש. בכל אשר נפנה סביבותינו, אנו רואים רק חזרה על מה שכבר היה קיים תמיד. מינים רבים נכחדו, ומאידך, מעולם לא נצפה מין חדש שהתהווה. את כל התהליכים האבולוציוניים מדחיקים לאחור, לזמן הדמיוני שלפני ההיסטוריה המתועדת. על כך נאמר הכלל הידוע: "הרוצה לשקר ירחיק עדותו". האבולוציה מצריכה קיום מתמיד של מספר גדול של צורות חיים בעלות כושר הסתגלות דל, והללו משמשות כדרך ביניים לדרגות קיום משוכללות יותר. צורות מעבר אלו אמורות לייצג את שלבי הביניים שבאמצעותם מתמזגות דרגות הקיום השונות האחת עם רעותה. לדאבון להם של חסידי האבולוציה לא מוצאים בשום מקום צורות מעבר אלו. על אף סלע לא נמצאו מאובנים של צורות מעבר אלו. להיכן הם נעלנו, אם הם אמנם היו קיימים בעבר בהמוניהם? לכל אשר נפנה, בין אם בצמחייה ובממלכת החי של ימינו, ובין אם בצורות החיים שנכחדו והשתמרו בסלעים, אנו רואים רק צורות חיים ש"הסתגלו" באופן מושלם לחייהן - הן בעלות אברים ואינסטינקטים המאפשרים להם להתמודד בהצלחה עם סביבתם. "פליאונטולוגים לא תיעדו למעשה אף מקרה של מעבר איטי ועקבי ... לא של סוס, לא של בן אדם" (ס. ג'יי. גולד). לא מצויים בסלעים מאובנים של יצורים מפותחים למחצה, לאן הם נעלמו?

MadeByDarkness

New member
זה לא סתם מאמר,

זה מאמר שמנסה לבסס עצמו על הכפשת הצד השני. וכך מנסה להסביר שיש קיום אל. אומלל. פשוט אומלל.

BLACKPANTER11

New member
תקראו את הקטע האחרון במאמר

ותענו לי על השאלה:לאן נעלמו אותן צורות מעבר?

BLACKPANTER11

New member
ציורים גם אני יכול לצייר.

למה אין ולא נמצאו מאובנים עם צורות מעבר של בני אדם?.

Governor

New member
`ציורים גם אני יכול לצייר`

אולי, אולם, טוב מכל אתה יודע לאונן `למה אין ולא נמצאו מאובנים עם צורות מעבר של בני אדם?` איך אספר לך ואינך יודע צורת אות לועזית, BlackPussy11 ידידי http://www.talkorigins.org/faqs/homs/ 19736454 19792239 2843925703D

BLACKPANTER11

New member
ההבדל (מפגר) שהשם יכול להתגלות

ולהעלם בלי להשאיר עקבות,כי הוא כל יכול.

MadeByDarkness

New member
וואלה../images/Emo35.gif

גם אני יכולה הכל. אני יכולה גם לדבר, לגהץ, לעשות שיעורים (
) ולנקות את הרצפה בו זמנית. זה הופך אותי לקדושה?! ואולי... אין עקבות כי אין יכול

Governor

New member
`ההבדל (מפגר) שהשם יכול להתגלות

ולהעלם בלי להשאיר עקבות,כי הוא כל יכול` `אלהים` לא נגלה מעולם לאיש, אלא במעשיות המיתולוגיה היהודית. ראה ארבעה עיקרי הרמ"ג. דבריך אינם אלא demo מניח את הדעת ליכלתך לסנתז חלקי דיבר למשפט תקין לכאורה מבחינה תחבירית, ותו לא. לא משנה אם `אלהים` `יכול` להעלם. מה שמשנה הוא שארועים חריגים אמורים להותיר סמנים, וסמנים כאלה אינם בנמצא (למשל, המבול, היום הארוך של יהושע). 19736454 19817025 28439257045

L7

New member
לך הוא גילה ולי לא. מגעיל מצידו.השם

רע. נו נו נו.

BLACKPANTER11

New member
ואני לא ידידך,חתיכת הומו ספיינס.

"בלאק פוסי" פשששששששש איזה ירידה,ממש בכיתי. להגיד לי את זה בפנים לא היה לך ביצים.

למעלה