חחח על הפרנציפ היא לא תתחבר
ל ליטל לוי היחידה123 New member 10/9/05 #35 אז נימצא מישי אחרת .... לעצבן אותה...או לחבר אותה כל חצי שניה חחחחחחחח
ל ליטל לוי היחידה123 New member 10/9/05 #5 חחחח קרעת אותי! נכון נכון מארגנת הועידות באה... חחחחחחח דרך אגב הועידה היום לא הייתה משו.. חשבתי שכתבת מארגנת החתונות ניבהלתי.. חחחחחחחח
חחחח קרעת אותי! נכון נכון מארגנת הועידות באה... חחחחחחח דרך אגב הועידה היום לא הייתה משו.. חשבתי שכתבת מארגנת החתונות ניבהלתי.. חחחחחחחח
ל ליטל לוי היחידה123 New member 10/9/05 #124 הודעה לכולם! ועידה עוד 5 ד"ק ! חחחחחחחחחחחח כולם כנסו!למסן!
• •ExtraordinarY GirL• New member 10/9/05 #8 אלה.... גם את שקסית!../images/Emo11.gif ../images/Emo80.gif במובן הסמוי!
H Hip Hop star New member 10/9/05 #12 מז"א סמוי?../images/Emo11.gif גם אנוכך שקסית אני לעומת ג'ני...אומרת לך בואי אליי לחדר,ולא לחדר מעליי
• •ExtraordinarY GirL• New member 10/9/05 #14 חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo80.gif סמוי במובן של הסמיילי הזה- את תמיד משתמשת בו והוא נראה סמיילי סמוי כזה! לא יודעת.... חחחחח אלה הסמויה! ותודה על ההזמנה! אני מזמינה אותך לבוא לגור בקומה החמישית בבית של מקפליי!
חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo80.gif סמוי במובן של הסמיילי הזה- את תמיד משתמשת בו והוא נראה סמיילי סמוי כזה! לא יודעת.... חחחחח אלה הסמויה! ותודה על ההזמנה! אני מזמינה אותך לבוא לגור בקומה החמישית בבית של מקפליי!
ל ליטל לוי היחידה123 New member 10/9/05 #17 יאאלה מקפליות! הלכתי לישון לילה טוב לללללללללללללכולם!מחר גם ועידה!!!!!!!!ואני לא שואלת אותכם...אז תיתקוננו לזה נפשית!חחחחחחחחחחחחבבי בבי ו...בבי
יאאלה מקפליות! הלכתי לישון לילה טוב לללללללללללללכולם!מחר גם ועידה!!!!!!!!ואני לא שואלת אותכם...אז תיתקוננו לזה נפשית!חחחחחחחחחחחחבבי בבי ו...בבי
H Hip Hop star New member 10/9/05 #18 באמת?!../images/Emo2.gif יאאא תודה רבה! תהיה מסיבת פיג'מות? אני יכולה להביא גם את מור מדיי פעם? אני רוצה מסיבת פיג'מווווות! כאילו אני על הגג? אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
באמת?!../images/Emo2.gif יאאא תודה רבה! תהיה מסיבת פיג'מות? אני יכולה להביא גם את מור מדיי פעם? אני רוצה מסיבת פיג'מווווות! כאילו אני על הגג? אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
ל ליטל לוי היחידה123 New member 10/9/05 #30 יאאלכה מסיבת פיג'מות! הזמנה! #@!#%^ ההזמנה בשיפוצים!@$@$%$ אבל עד אז.. !!!!!!!!!!!כולם מוזמנים!!!!!!!!
יאאלכה מסיבת פיג'מות! הזמנה! #@!#%^ ההזמנה בשיפוצים!@$@$%$ אבל עד אז.. !!!!!!!!!!!כולם מוזמנים!!!!!!!!
H Hip Hop star New member 10/9/05 #34 לא יא עמה!../images/Emo6.gif זאת מסיבה שלי,והיא רק לדיירי הבית! הזמנות VIP למור,לך ואולי למאי אם היא תהיה נחמדה . האם אמרתי כבר שאני מאוד לא חברותית?
לא יא עמה!../images/Emo6.gif זאת מסיבה שלי,והיא רק לדיירי הבית! הזמנות VIP למור,לך ואולי למאי אם היא תהיה נחמדה . האם אמרתי כבר שאני מאוד לא חברותית?
ל ליטל לוי היחידה123 New member 10/9/05 #64 גם את קראת לי אהבלה!! ניראלי.. וחוץ מי זה אמרתי תודעע על אהבלה..