"לא אעשה פשרות בנסיון לגרש אותי"...

"לא אעשה פשרות בנסיון לגרש אותי"...

אותו כלב-שרוני לתוכנית הגירוש התנתקות ולגירוש התושבים,פינוי, קורא לנסיון להקדים את הפריימריס-נסיון לגרש אותו! עד היכן הגענו??? הולכים לגרש אותו לאיזה קראוון 60 מטר מרובע או לאיזה בית מלון או לדירה שכורה בבניין ישן באשקלון... מעניין שגם הוא מבין שלא מתפשרים...

יוטו

New member
אתה יודע למה לא יזרקו את הזבל?

כי הוא הלך לשלם למי שיצביע עבורו. . .

יוטו

New member
מסכן - אתה כנראה לא שפוי ...

כן שוב שרון רוצה לקנות את הקולות בכסף , זה מה שהשמאלנים עושים כול הזמן - זו הסיבה שלפעמים יש להם רוב במדינה ..

למה לא סיפרו לי?

כי אף אחד לא שילם לי כשהצבעתי לשרון
אולי גם אני הייתי יכול לקנות, בכסף הזה, בית "צמוד קרקע" ולחיות, סוף סוף, כמו יוטו המיליונר.....

לא, דווקא לא פיספסת

שרון הוא היחיד שהיה מנהיד מספיק כדי להוציא לפועל את ההתנתקות מהרצועה, בדיוק כמו שבגין היה היחיד שיכל להוציא לפועל את החזרת סיני למיצרים. למהלך כזה צריך מנהיגות וכושר ביצוע!!!

Rotema3

New member
רגע,

איך הנחת שזה מה שהוא יעשה? משהו כאן לא מתחבר לי.

הוא היחיד שמסוגל, פוליטית ...

(וגם ביצועית - כי הוא איש ביצוע - "בולדוזר" כמו שכינו אותו כשבנה את ההתנחלויות). כי הגוש שמגבה את התהליך, + המפלגה שלו, יותר גדול.

יוטו

New member
עלק מיליונר ../images/Emo6.gif . אני מדבר איתך

על הבוחרים במרכז הליכוד ..

יוטו

New member
לשמחתי לא הצבעתי , אבל ברור

שמצנע היה עדיף על שרון , כמו שפרס עדיף על ביבי ..

hornyman73

New member
אני בהלם, אני המומה..

יוטו אמר שפרס עדיף מביבי? אבל רק לפני כמה שנים פעילי ימין מהליכוד טענו שסבתא של פרס ערביה (מנסים לומא שכל השמאלנים ערבים וכאלה...) אז כן, שמעון פרס הקים את הכור הגרעיני. שמאלן..

יוטו

New member
כן .. פרס יחלק (אם בכלל ) הרבה פחות

ישובים מביבי .. כמובן שאני לא רוצה לא את פרס ולא את ביבי , אבל אם לא תהיה לי ברירה (חלילה ) אבחר בפרס או בכלל לא אבחר ...

hornyman73

New member
לא שמעתי על מתנחל אחד שסירב לפיצוי

אחד לא סירב!!! לקחו הכסף ושתקו. תיכף נשמע כמה ירדו מהארץ עם הבוחטות שעשו על הגב שלנו.

יוטו

New member
תאמין לי שגם לא היה אחד שלא

(נו טוב - אחדים אולי ) היה מוותר על כול פיצוי שבעולם והיה נשאר בגוש ... מגיע להם הרבהה יותר מ"הפיצוים " שהם קיבלו ..

למעלה