"לא אעשה פשרות בנסיון לגרש אותי"...

Rotema3

New member
טוב אז לא מגיע להם?

יאללה טרנספר לערבים, בלי פצוי בלי כלום- נתפטר מהם סופית. איזה אושר. ככה זה הולך?

המשוואה שלך לא מאוזנת

בזמן שהמתישבים ביש"ע קיבלו הטבות עידוד בדמות הלוואות עומדות, משכנתאות הולכות, פיתוח תשתיות וכבישים עוקפי @##$%, הפלסטינים קיבלו רק את כל החוקן. ה"פינוי/פיצוי" מעניק למתיישבים המפונים בעצם תשלום כפול: הראשון - על כך שהתיישבו בישע. השני - על כך שהם מפנים את ישע. כדי שתוכלי להשוות אותם לפלשתינים, את צריכה, לפחות, לתת להם את התשלום השני, אם את מבטלת את השני. אחרת, המשוואה שלך אינה מאוזנת ואת לא יכולה להשליך מה"פינוי/פיצוי" של המתישבים ל"פינוי/פיצוי" הפלסטינים.

../images/Emo60.gif תראה

פינו אותם מהבית שלהם אז מה אתה חושב שפשוט יפנו אותם וזהו? בלי לשלם כלום? בלי לתת להם הזדמנות להתחיל את החיים מהתחלה?

ברור שלא שמעת...

עדיין לא הציעו להם אותם, כך שהם לא יכלו לסרב לפיצוי. והפעם, אתה לא מכיר אותם יותר ממני. וברוך ה' זכיתי להכיר הרבה מגורשים.

t i p o

New member
גם אני הכרתי הרבה מפונים

לצערי את הפושעים ביניהם. מי שפנה בזמן למנהלת קיבל או יקבל בקרוב את הפיצויים.

כן, כמו הבתים שהם קיבלו.

סטירת לחי הם קיבלו. גם אלה שפנו למנהלת בזמן. אותך, הם בטח לא רוצים לראות מבקר באתרי המגורשים, אבל מי שכן רצוי שם - יודע טוב מאוד מה המצב. טול קורה. עשה תשובה.

t i p o

New member
ניצן לא שייך להם ואני אכנס לאיפה

שאני ארצה. יותר מזה, אני הייתי בניצן לפני ההתנתקות, ומה שראיתי הוא מעבר לציפיותיי מדיור זמני. מי שפנה למנהלת בזמן קיבל דיור ובמקרים שלא היה מוכן שיכנו אותם בבתי מלון.

תיכנס לאיפה שתרצה...

לאן זה שייך, לחלק של הרגישות, הה? אתה לא גר שם, אז תרגיע את הציפיות. אנשים בני 40 לא מעוניינים בדיור זמני. לא בשביל לגור בתוך השכן שלך ובתוך הביוב שנתיים הם חתמו על ההסכמים לפני זה. אבל הם מתנחלים, אז למי אכפת...

t i p o

New member
כבר אמרתי

שאין לי רגישות לפושעים שדוקרים, יורים, מנצלים את השואה והילדים שלהם, קוראים לביצוע פשעים... דיור זמני מיועד אך ורק עד לבניית דיור קבוע ו/או קניית דיור אחר מכספי הפיצויים=דיור זמני.

באיזו זכות מביאים אותם לדיור זמני?

אני רואה שגם רגישות לאלו שלא היו שם בכלל בזמן הפינוי אין לך. האנשים האלה בנו בית במשך 20-30 שנים, עכשיו זרקו אותם מהעבודה שלהם (ועל זה אף אחד לא יפצה אותם) הביאו אותם לדיר זמני שרק ה' יודע כמה זמן ייקח וממשיכים לשקר ולהזניח אותם. לא יכלו לחכות עוד חצי שנה לדאוג להם לדיור זמני כמו בני אדם? במה הם שונים מאחרים? למה אותם מותר לזרוק כמו כלבים? אה, זה זמני אז הם יכולים לסבול שנתיים. ושוב, אני מדברת על אלה שחתמו לפני כן!

t i p o

New member
אין לי רגישות כלפי

מי שפיניתי בבית הכנסת בנוה דקלים, בכרם עצמונה ובשא-נור, שפשעו בלי סוף, וכלפי מי ששפך חומר כימי על חברים שלי בכפר דרום. אין כזה דבר לחכות חצי שנה (גם ככה חצי שנה לא תספיק) התקבלה החלטה ויש לבצע אותה. איזה זכות יש להם? כל זכות שבעולם כל עוד מדובר בדיור זמני, ואכן על זה מדובר.

אותם לא פינית, אותם אף אחד לא פינה

אבל אני רואה שגם כלפיהם אין לך רגישות. התקבלה החלטה, אז שיקפצו לי! שיגורו בדיור זמני. נכון? אלו שבבית כנסת כבר מזמן בבתים שלהם. עם לב שבור, אבל בבתים שלהם. בתור אדם דתי, זה משנה מי האנשים שבפנים? זה נותן לגיטימציה לפנות בית כנסת?! נו באמת. אני רואה שעדיין אין רגישות- איזו זכות יש להם? כל זכות שבעולם. בשם הרגישות, לא! אתה יודע מה זה לא לגור בבית ולא לדעת מה איתך חודשיים? אני יודעת! זה נורא! תאמר שאין בך רגישות לאף אחד. אל תאמר שאין בך רגישות רק כלפי הצדיקים שהגנו בכל מאודם על בית הכנסת. תהיה אמיתי.

t i p o

New member
דבר ראשון והכי חשוב

אלו שהיו בבית כנסת, חלקם במעצר וחלקם בבתי מלון. את מעיזה לדבר עלי כאדם דתי? איזה זכות יש לאנשים דתיים להתבצר בבית כנסת ובכך להשתמש לרעה בבית הכנסת? איזה זכות יש להם לאסור כניסה של אנשים לתוך בית כנסת? איזה זכות יש להם להביע זלזול כזה בבית הכנסת? ואת עוד תומכת בזה! הם לא סתם היו בבית כנסת, הם היו בשטח צבאי סגור שאין להם זכות לשהות בו, ועל זה יש לי זכות לפנות. הם לא הגנו על בתי כנסת, אם מטרתם הייתה הגנה על בתי כנסת הם היו עומדים בחוץ ולא נותנים להתקרב. הם התבצרו בבית כנסת כדי שאחרי הפינוי יוכלו לצעוק שאנחנו לא בסדר.

זלזול בבית הכנסת?!

נשמה יהודית שלא יכולה להתנתק מבית כנסת זה זלזול? מה איתך? אתה באמת מאמין ששטח צבאי סגור יהפוך את קדושת בית הכנסת לאפס? איך? איך נוכל לתת לבית כנסת להפוך לשממה? איך נעזוב את בית ה'? הם התבצרו בבית הכנסת כי אין להם שום עניין להיות מחוצה לו! אלו שהתבצרו בבית הכנסת ביטאו את האמת הפנימית שלהם. הם אמרו: אנחנו, את בית ה', לא עוזבים. הם לא רק שמרו על בית הכנסת, הם פשוט לא היו מסוגלים לצאת. ולגבי בתי המעצר ובתי המלון. אני מכירה מספיק בנות שפגשתי בשבועיים האחרונים ששהו בבית הכנסת. והן לא במעצר ולא בבית מלון. בבית. שבורות, כי ראו בחורבן, אבל בבית.

t i p o

New member
נו באמת

"נשמה יהודית" תעשה הכל כדי למנוע מבתי כנסת להפגע, ולא תשתמש בבית הכנסת. קדושת בית הכנסת נעלמת ברגע שמוציאים ממנו את ספרי התורה. האמת הפנימית של האנשים האלו היא אלימות מחרידה. איך הם שמרו על בית הכנסת? איך התבצרות תוך ידיעה שהפינוי יתקיים בכל מקרה נחשבת לשמירה? מי שיש לו בית בתוך גבולות המדינה ולא נעצר, אז מן הסתם נמצא בביתו. יש מעל מאה עצורים, והבתים בכל הגוש נהרסו.

מי ייתן להוציא קדושה מבית הכנסת?!

איפה הלב היהודי שלך?! אתה יודע מה? אני רוצה לספר לך על האלימות שלי. לא תאמין, אבל ישבתי והתפללתי שהם לא יצליחו לפנות את בית הכנסת, התחננתי מהקב"ה לנס. ראיתי ובכיתי, בכיתי וראיתי, חשבתי על זה - ובכיתי, הזדעזעתי ובכיתי. אני כותבת את זה עכשיו ובוכה. להוציא ספר תורה מבית כנסת?! להגלות את ספר התורה מבית ה'? נשמה יהודית לא תהיה מסוגלת לתת יד לבזיון הזה. אם הייתי מצליחה להיות שם, לא הייתי מסוגלת לנהוג אחרת. תדרכו עליי, אתה והחיילים שלך. תרמסו אותי, אתה והמפקדים שלך. תגררו אותי, חיילות צבא הגנה לישראל. אבל בבית ה' אני אשאר, לנצח. ואני לעומתכם, את הידיים שלי אשמור. כמו ששמרתי עד עכשיו, ולא ארים אותם על אף יהודי, בשם מטרות לא יהודיות. ואל תאמר לי נו באמת! אני זו שצריכה להגיד נו באמת. אני הטיפשה שכנראה באמת סובלת מזה שיש לה רגשות רחמים על הבוכים, ורחמנא לצלן, אני מתביישת לספר, אפילו על אלו שהכו אותי. אני זו שברוב טיפשותה אהבה אתכם. באמת.

OMER G17

New member
הוא לא אמר לגרש..הוא אמר להדיח או ל

זרוק...די לשקר!

אני ציטטתי מילה במילה מאתר ויינט!!!

הוא אמר לראשי הרשויות את המילה רוצים "לגרש" אותי! ימ"ש!

למעלה