לא בדיוק ברורה לי מלחמת החורמה בבוט

xbuffalomen

New member
לא בדיוק ברורה לי מלחמת החורמה בבוט

(בהנחה ואכן בזה מדובר ) - האם התוכן אינו מתאים ? האם אתם לא סומכים על שיקול דעתם של הקוראים האחרים ? האם לא מתאים לכם המסר ואתם מנסים להשתיקו ? לא מתאים לכם - תתעלמו ותפסיקו להשתיק את "הלא מתאים" ללא קשר באיזה תואר הוא נושא ...

CANADA101010

New member
בוט בשמות שונים מאה אחוז

לא מסכים
בוט בשמות שונים מאה אחוז הבעיה שהוא מופיע בשמות שונים ולא יודעים בהתחלה שהוא בוט וזה מתסכל
מרגע שהוא מזוהה יש לצפות לחסימתו
עדיין השאלה ברקע מי המפעיל של הבוטים????
השערות??

vinney

Well-known member
התוכן לא רלוונטי, עצם מתן במה לפרופגנדה, מכל סוג, מסוכנת.

אם מישהו רוצה להשתתף בדיון פורה שיהיה לו בהצלחה, זה לא המקרה כאן. ספציפית, הבוטים/טרולים האלה לא חיים בארה״ב, אין להם שום עניין להשתתף בדיונים בנושא הפורום. המטרה שלהם היא להתסיס ולהתריס וליצור אנטגוניזם.
&nbsp
נחש מה, זה עובד.

xbuffalomen

New member
הסיבה היחידה שאני מגיב זו האמונה העמוקה שלי

בחופש הדיבור. שום טיעון מטיעונך אינו רלוונטי או מצדיק סתומת פיות. דיון פורה - מי קובע מה פורה ומה שאינו כזה ?! הבוט / טרול אינו חי בארה"ב - אז מה , בגלל זה דעתו או הגיגיו אינם רלוונטים ?! מתן במה לפרופגנדה - יש לפחות אדם אחד בפורום שרואה בפוסטים החד צדדיים שלך פרופגנדה - שנבקש לחסום אותך ?! איך להם שום עניין להשתתף בדיונים בפורום - WOW קורא לב ונפש אתה , מרשים ... המטרה שלהם היא להתסיס , להתריס וליצור אנטגוניזם - האנשים כאן מספיק אינטלגנטים בשביל לבור מוץ מתבן. בקיצור - אפשר לאחר בדיוק את שאתה מאפשר לעצמך - להביע דעה. ומיכוון שאני מכיר בצורך שלך "להיות צודק" אפסיק להגיב בשרשור הנוכחי.

vinney

Well-known member
נחמד לשמוע מאביר חופש הדיבור שאני צריך לסתום את הפה.

כמו הרבה אחרים בפורום, גם אתה מוכיח את הצביעות שלך פעם אחר פעם.
&nbsp
אם אתה כל כך בעד חופש הבעת הדעה, למה אתה כל כך מתנגד להבעת דעתי? הבעתי את דעתי, מנהל הפורום יקבל החלטה, למה זה כל כך חשוב לך לגרום לי להפסיק להביע את דעתי? כי זה נוגד את העקרון שלך ל... חופש הבעת דעה?
&nbsp
יש כללים לתפוז, יש תקנון, ויש דברים שמקובלים ויש דברים שלא. מנהל הפורום תפקידו לאכוף את הכללים האלה וזה מה שאני מבקש. אין בתקנון תפוז שום ״חופש דיבור״.

CANADA101010

New member
האמירה "הבוט / טרול אינו חי בארה"ב - אז מה" מזעזע

עצם האמירה:
הבוט / טרול אינו חי בארה"ב - אז מה , בגלל זה דעתו או הגיגיו אינם רלוונטים ?!
הוריד את המסכה (ולא של הקורונה)
הפורום להבנתי שמו ישראלים בארה"ב או בחו"ל
טעון אז מה לגבי טרול מזעזע
הטרול הטיפוסי עסוק בחרחור ריב ומדון. על פי רוב הוא יעשה זאת על ידי הכנסת תוכן שגוי או תוכן שיעורר אנטגוניזם בקרב הגולשים. במקרים קיצוניים יפעל לשיבוש פעילות והרס אתרי התוכן השונים. הטרול נוהג לעורר מהומות וויכוחים במרחב האינטרנטי: בפורומים, צ'אטים, בבלוגים וברשתות חברתיות שונות. הטרולים משולחי רסן בהתבטאויותיהם בדפי רשת, ואפשר להניח[דרוש מקור] ש"בחיים האמיתיים" - פנים אל מול פנים - לעולם לא היו מעזים ומסוגלים להתנהג כך. האנונימיות היא מקור כוחם ובה טמונה התעוזה שלהם, הסלנג הנפוץ באינטרנט הישראלי לאדם מסוג זה הוא "עבריין מקלדת".
חוקרים מאוניברסיטת מאניטובה ומאוניברסיטת ויניפג בקנדה מצאו כי "טרולים ברשת חשים שמחה לאיד מהמצוקה של אחרים ומצאו שהם מציגים, הרבה יותר מאנשים אחרים באינטרנט, מאפיינים של נרקיסיזם, פסיכופתיה ומקיאווליאניזם.
ניצן ש"חזר הביתה" למשל הוא דוגמא של אדם שניסה לעשות הגירה לא הצליח וזורק בוץ ללא הפסקה על אחרים. אולי ישנם כאלו שמפריע להם שאנשים אחרים שינו מיקום לחיים אחרים והאגנדה שלהם לזרוק בוץ והם מרגישים שמחה לאיד

randomwinds

New member
הוא מתנגד לדעתך אבל לא לזכותך להביע אותה

מצד שני לי יש סרוור סורר שחוגג עצמאות ואני מתכוון לכפות עליו את דעתי
וכמו שאומר הראיס טראמפ we'll see what happens

vinney

Well-known member
בהודעה הראשונה שלו? כן. בשניה? לא כל כך

כשאני קורא, למשל, משהו כזה: ״איך להם שום עניין להשתתף בדיונים בפורום - WOW קורא לב ונפש אתה , מרשים״ - הזילזול הבוטה והקיצוני בדעתי ונסיון להעליב אותי באופן אישי בלי להתייחס עניינית לטיעוני מתפרש בעיניי כנסיון השתקה ותו לא.
&nbsp
כנ״ל המשפט ״מי קובע מה פורה ומה שאינו כזה״ - התשובה לכך היא ״מנהל הפורום/הנהלת הפורומים״, אבל באפלו יודע את זה. הרי בגלל זה פניתי למנהל הפורום כבר בהודעה הראשונה שלי. אז למה הנימה המזלזלת הזאת? להשתיק אותי כמובן.
&nbsp
כשזה בא ממישהו שמצדיק את עצמו ב״האמונה העמוקה שלי בחופש הדיבור״, אני לא יכול שלא להתפעל מעוצמת הצביעות.
&nbsp
עד כאן, זאת דעתי על כל פנים, ואני אשאיר את המשך הטיפול בנושא לאייל.

xbuffalomen

New member
אם או בלי קשר כבר הרבה זמן לא צחקתי ככה

placid1

New member

במקום להתנצח איתם או לצוות על על אייל למחוק אותם, פשוט להתעלם.....

Boston Guy

New member
השאלה היא האם טרול הוא בהכרח בוט?

אני לא יודע מה היא ההגדרה המדוייקת של "בוט" - אבל מה שאני רואה כאן מאפיין יותר טרול מאשר מה שאני מגדיר כ"בוט".
ממה שראיתי עד עכשיו בפורום:
1. זה אכן כנראה אותו אדם, שמשתמש בחצי תריסר שמות משתמש שונים.
2. הפורום הספיצפי הזה לא מביא שום תועלת ל"בוט" ישראלי - רוב האנשים שפעילים כאן לא מצביעים בבחירות בישראל, ואינם חיים בישראל. די ברור שמה שהוא כותב נכתב בכדי ליצור פרובוקצייה ו"לסחוט תגובת נגד". זה גם מובלט בשמות המשתמש המטופשים שהאדם הזה בוחר להסתתר מאחוריהם. הסימנים הללו בהחלט מאפיינים פעילות והתנהגות של "טרול". אבל למעט ויכוחים לשם הויכוח אני לא רואה איך הפורום הזה שווה את השקעת הזמן של "בוט".
3. לא אתפלא אם מדובר באדם אדם מבוגר יחסית, שיש לו הרבה (יותר מדי) זמן פנוי והרבה פחות מדי חברים ואנשים להיות איתם באינטראקצייה.

xbuffalomen

New member
"לא אתפלא אם מדובר באדם אדם מבוגר יחסית,

שיש לו הרבה (יותר מדי) זמן פנוי והרבה פחות מדי חברים ואנשים להיות איתם באינטראקצייה" שיט - עלית עלי (למעט הרבה פחות מידי חברים , כשמחפשים המילון מיזנטרופ מפנים לערך דובי)

CANADA101010

New member
למה אני שונא מיזנטרופים

http://dubikan.com/archives/533

7/10/2008 מאת דובי
למה אני שונא מיזנטרופים
מיזנטרופיה, לטעמי, היא שנאת תכונות מסוימות של אדם, שהמיזנטרופ גורס כי היא מטה את הכף לרעת המין האנושי כולו. בני האדם בכללם אינם ראויים להתקיים או שיש לייסרם בפרגולים בגלל שהם סובלים מתכונות אופי וגוף שלא ניתן לשאתן. גם התפישה שיש לעקור תכונות "לא רצויות" של האדם ברכב אש ובפרשים היא מיזנטרופיה. לכן, כמעט כל האוטופיות הן מיזנטרופיות ביסודן: הן אינן מוכנות לקבל את האדם כמות שהוא, ומעדיפות לאמץ אל חיקן או להאמין ב"אדם אידילי," הקיים רק בחלומות בהקיץ. הליברל אינו מיזנטרופ משום שהוא מקבל — אם בשמחה ואם בחירוק שיניים — את העובדה הפשוטה ש"זה מה יש." הוא אינו מגנה את בני האדם על מה שהם, אלא מנסה למצוא את הדרך בה ניתן לחיות יחד בלי לפגוע זה בזה.

xbuffalomen

New member
תודה פעמיים
פעם ראשונה בגלל ההכרות עם דובי , הכרתי את

האייל הקורא אותו לא - הוא נישמע מעניין... פעם שניה על התובנה שאני כנראה מיזנטרופ לייט - לא שונא אף אחד , לא מנסה לשנות אף אחד פשוט חפץ בקירבתם של מינימום אנשים או ציטוט חלקי ומקוטע מויקיפדיה :
"מיזנתרופ או מיזנתרופיסט הוא אדם ששונא או שלא בוטח באנושות כנוהג כללי. בעוד שמיזנתרופיה מבטאת חוסר אהדה לאנושות ככלל, באופן כללי יש למיזנתרופים יחסים נורמליים עם אינדיבידואלים ספציפיים...מיזנתרופים יכולים להחזיק בקשרים נורמליים ואינטימיים עם אנשים, אבל לעיתים תכופות יהיו אלה מעטים מאוד ובהפסקות. באופן טיפוסי הם בררנים מאוד לגבי האנשים שיתרועעו עמם... "

CANADA101010

New member
בכל מקרה באם זה אתה או לא אתה אדם בזוי

בכל מקרה באם זה אתה או לא אתה אדם בזוי
what goes around comes around
אנו אפילו לא סבלנו דקה ואילו אתה סובל כל החיים

debby12

New member
מנהל
הה?

ההודעות של איש הבפאלו מהנות לקריאה - לדעתי לרוב המוחלט של הקוראים פה, הן לא גורמות סבל - נהפוך הוא.

אבל אם הן גורמות לך סבל, או אם קבעת על סמך היכרותך המעמיקה איתו שהוא אדם בזוי - לא חייבים להתדיין איתו

CANADA101010

New member
אי הבנה

אי הבנה
ההודעה היתה מכוונת לאדם מאחורי טרול בוט
מודה ועוזב ירוחם

למעלה