לא בדיוק ברורה לי מלחמת החורמה בבוט

debby12

New member
מנהל
אה - או-קיי
(זה שורשר בטעות לבפאלו, בלי הבהרה

למי התייחס הפוסט)

CANADA101010

New member
לדעתי לא מדבר בהשפעה לצורכי בחירות

סעיף 1 - מחבק בחום
סעיף 2 - לדעתי לא מדבר בהשפעה לצורכי בחירות. באם זה אדם פרטי מדובר בציוני שרוף הרואה בעוזבים את מדינת ישראל כבוגדים שיש להעניש או באדם שנכשל ב"ירידה" ומחזק את חזרתו ה"ביתה"
יש סיכוי לגוף לא פרטי אשר שם לו למטרה במרחבי הרשת להילחם בתופעת ה"רילוקיישן"
לבסוף יש סיכוי שמדובר בטיפוס מהסרט שתיקת הכבשים:
ה-FBI מאתר חשוד אפשרי - ג'יימי גאם - שלמעשה מתגלה לבסוף בשמו הבדוי "באפלו ביל", וכוח פריצה ממהר לביתו, בעוד שקלריס ממשיכה לתחקר את חברותיה של הנרצחת הראשונה. היא מגיעה לביתו של אדם המזדהה כ"ג'ק גורדון", אך עד מהרה מבינה כי זהו למעשה גאם, הרוצח. גאם מנסה להרגה בביתו אך קלריס יורה בו, הורגת אותו ומוצאת את בתה של הסנאטורית חיה.
סעיף 3 - באם זהו אדם פרטי הפרופיל בול
סעיף 4 שלי - מדובר בשילוב של טרול מפעיל בוטים

Boston Guy

New member
הפרובוקציות שהאיש מנסה לעשות אינן רק בענייני "ציונות"

חלק (לא קטן) מהודעותיו אינן קשורות כלל למדינת ישראל ו\או לדת היהודית.
איך "ציונות" קשורה לתאוריות קונספירצייה מהסוג שמופץ בעולם על ידי ה EPOCH TIMES?

ובנוגע לתאורייה האחרת שהעלת בהודעתך - אדם יכול להשתכשך בתאוריות קונספירצייה ולכתוב הודעות פרובוקציה - אבל עדיין יש מרחק בין זה ובין הדמות שמתוארת הסרט שתיקת הכבשים. טיפ טיפה ניסחפת בעניין הזה.

CANADA101010

New member
אין אפשרות לייחס לי את התאוריה שהבן אדם רוצח.

אין אפשרות לייחס לי את התאוריה שהבן אדם רוצח. הרעיון שהוא מעוות
הוא מתאים עצמו לקהל כמו הקורונה לגוף אין חוט שני מקשר או קו מקשר מלבד זריעת נבזות וצפייה מהצד לקצור פירות שמחה לאיד.
אתה האחרון שצריך לקנות את "ההרדמה"
מצורפת תמונה שהוא שלח ואני צילמתי מסך לדעתי היא נמחקה על ידי X
ניתן לראות על הקירות אובייקטים "זקנים" כפי שכתבת

Boston Guy

New member
אני רוצה להזכיר לך מה היה ה"עיוות" של אותו אדם בסרט

הדמות בסרט לא היתה רק "רוצח סידרתי".
תומאס האריס, הסופר שכתב את הספר שעליו מבוסס התסריט, יצר את הדמות הזו בהשראה של אנשים אמיתיים - אנשים כמו אד גיין (1906-1984) שהיה ידוע בכינוי "הקצב מפליינפילד" - שנהג לעשות "עבודות יצירה" מעור, עצמות וחלקי גוף של גופות שהוא גנב מבתי קברות ובהמשך מגופות של נשים שהוא רצח,
או ג'רי ברודוס (1939-2006) שנהג ללבוש את הבגדים של קורבנותיו ולשמור את הנעליים שלהן.

אד גיין, דרך אגב, שאב את ההשראה שלו ממה שהוא קרא על המעשים של הנאצים במחנות ההשמדה.

המעשים שהדמות שאתה העלית כהשוואה עשתה הם הרבה מעבר ל "זריעת נבזות וצפייה מהצד לקצור פירות שמחה לאיד". אם יורשה לי להשתמש בהשוואה גם כן - מה שעשית שקול למעשה של אותם חרדים אולטרה-אורתודוקסים שקוראים לשוטרים ולחיילים שבאים להגן עליהם "נאצים".

CANADA101010

New member
מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך

"מה אומרים? לא אומרים" ~ תגובתה של דיין לאחר הקראת תגובת ראש הממשלה, בנימין נתניהו, לתוכנית התחקיר שפרסמה בנובמבר 2016.
אני כנראה לא יסודי כמוך - לא ירדתי לעומקה של הדמות
ראיתי את הסרט ב1991 וזכרתי אדם מעוות
כשאתה חשבת שהשתמשו באגרון בטעות בגלל פיק חדשות לא היה נעים
מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך

Boston Guy

New member
תזכיר לי על איזו טעות אתה מדבר בעניין ה"אגרון"?

יש מצב שאני שכחתי את ולכן עדיין חי עם קונספט שגוי בעניין הזה - ולכן מעניין אותי לבדוק היכן טעיתי:
על איזה "פייק ניוז" אתה מדבר בנוגע ל"אגרון", ועל איזה "שימוש" היה מדובר אז?

הינה מה שאני זוכר על עניין ה"אגרון":

בסיס הנתונים של "מרשם האוכלוסין" של מדינת ישראל נגנב - הועתק ללא רשות ונלקח הביתה - על ידי עובד מיקור חוץ שעבד במשרד הרווחה של ממשלת ישראל.
אותו עובד - אדם בשם שלום בן יוסף ביליק, תושב בית שמש - העתיק את המאגר הממשלתי של מרשם האוכלוסין - ועוד כמה מאגרי מידע רגישים מאוד כדוגמת פינקס האימוצים של משרד הרווחה ופינקס הבוחרים - על דיסק נייד ולקח אותם (בלי רשות) הביתה כדי "להמשיך לעבוד בבית". זה נעשה בלי רשות ובלי אישור הממונים עליו. בהמשך הוא גם העתיק את העידכונים התקופתיים לבסיסי הנתונים הללו שאותן קיבל במסגרת עבודתו. זה נמשך עד שעבודתו במשרד הרווחה הופסקה בשנת 2006.

הייתה רשלנות של כל גורמי אבטחת המידע בכל הרמות של מערך הטכנולוגיה של ממשלת ישראל. לעובד הייתה גישה למאגרי נתונים שלא היה לו שום צורך או זכות לראות או להשתמש בהם - שלא לדבר על להעתיק אותם. אין שום סיבה שבעולם שלמישהו במשרד הרווחה תהיה גישה לפינקס הבוחרים, למשל.

ביליק, דרך אגב, היה יהודי חרדי. אחרי שגנב את המידע, הוא מסר את מאגרי הנתונים, בין השאר, לישיבת "דיסקין" בירושליים שבה עבד כטכנאי מחשבים. את זה הוא עשה בשנת עוד בשנת 2005.
בהמשך הדרך, מאגרי הנתונים שנגנבו הופצו על ידי חברו של הגנב - אברהם אדם (גם יהודי חרדי) - בעיקר בקרב המגזר החרדי.
הם שימשו לזיוף מספר התלמידים בישיבות (שימוש בפרטים אמיתיים של אנשים כדי לנפח את מספר התלמידים בישיבה לצורך קבלת קיצבאות), הם שימשו כדי לשמור על "טוהר הגזע" (זיהוי ילדים מאומצים שבאים להינשא) וכיוצ"ב.

בסיסי הנתונים הנ"ל נמכרו על ידי אדם אחר בישיבת "דיסקין" - אדם בשם יוסף ויטמן - לאיש מחשבים חרדי בשם חיים אהרון. אותו חיים אהרון בשיתוף עם תכנת מחשבים אחר בשם משה מושקוביץ כתבו תכנה שבסופו של דבר נתנו לה את השם "אגרון" - שהצליבה נתונים מהמאגר הגנוב עם עוד 11 מאגרי מידע גנובים אחרים וסיפקה מידע מאוד מקיף על כל אדם בישראל. הם מכרו את התכנה הזו לאנשים רבים במגזר החרדי במהלך שנת 2006, וקיומו של המאגר היה "סוד גלוי" בקהילה החרדית במשך כשנתיים.
ב 2007 המידע פרץ את גבולות הקהילה והפך לנחלת הציבור כולו. טכנאי מחשבים חרדי בשם מאיר ליוור קיבל עותק פרוץ של התכנה, והעלה את התכנה הזו למספר אתרי "שיתוף תכנות" בחו"ל כשהוא מזדהה בשם ההאקר שלו - aRi.
והפיץ את הידיעה על קיומו בכל פורום מחשבים בישראל (ועודד אנשים להעתיק אותו).

בתאריך 29 ליולי שנת 2017 הסתיים (סוף סוף) המשפט שנערך בעניין בפני השופטת הדסה נאור בהסדר טיעון, והאדון ביליק נידון לשנת מאסר אחת ול 100,000 ש"ח קנס.

אז מה ה FAKE NEWS במידע הזה?

CANADA101010

New member
אני אזכיר לך:

כל אשר כתבת על אגרון נכון - לא פייק
אני אזכיר לך:
מישהו בפייסבוק טוען שבסיס הנתונים של פיקוד העורף בישראל נפרץ
18:10 12/11/2019
ב FEED של הפייסבוק שלי הופיעה הודעה (שאיני יודע עד כמה היא אמת):"קיבלתי שיחת טלפון בה נאמר לי שמדברים מפיקוד העורףומעוניינים להחזיר אתהערכות מגן לאזרחים, ורוציםת לאמת פרטים אישיים של כל משפחתי.היה להם את כל הפרטים על משפחתי, כתובות מדויקות , מס' הנפשות בכל בית אב , אני רק אמרתי שזה נכון ובנוסףביקשו את מספרי הפלאפונים שלהםבסוף השיחה התחלתי לחשוד ולא הסכמתי להמשיך לדבר איתם,התקשרתי לפיקוד העורף לברר, ושם אמרו לי שהם שמעו על התופעה השיחה לא הייתהיזומה על ידם, פרצו לתוכנה של פיקוד העורף וכנראה ...
מאת: Boston Guy | מתוך פורום: ישראלים בארצות הברית | פתח בחלון חדש
זה היה פייק
יהיה נעים אם לא נזרוק פה בוץ אחד על השני במיוחד פי אלף כנופלים לידי "ידידנו"
פשוט מיותר

Boston Guy

New member
אכן, הסיפור על בסיס הנתונים של פיקוד העורף היה כזב.

ולמען האמת - חשדתי שהוא כזב, ולכן כתבתי לא דיסקליימר אחד אלא שני דיסקליימרים בהודעה שפירסמתי בעניין.

כתבתי בכותרת "מישהו בפייסבוק טוען",
ובגוף ההודעה כתבתי שאיני יודע עד כמה הידיעה הזו היא אמת.

למרבה המזל - בא מישהו והראה שמדובר בברווז שמתעופף לו בפייסבוק כבר מספר שנים.

Ani15

New member
בישראל

לרוב הבוגרים (מעל מליון מובטלים בשיא, כרגע בערך חצי מהם עדין) יש עכשיו יותר מדי זמן פנוי והרבה פחות מדי חברים ואינטראקציה אנושית. מאחלת לטרול לחזור לעבוד בקרוב.

למעלה