לא בטוחה שזה המקום הנכון

מכושפת15

New member
לא בטוחה שזה המקום הנכון

מישהו הוסיף אותי במסנג'ר, שלח לי הודעה, ניסיתי לברר מי הוא ואם אני מכירה אותו ועל-פי השיחה הוא אדם נשוי שחי בדרך חיים שונה ורוצה ללמד אותי על המיניות שלי.. במילים אחרות, יכול מאוד להיות שהוא פדופיל שמתנסח יפה ומנסה לשדל בנות לאלוהים יודע מה.. יש דרך לעצור אדם כזה? יש משהו לעשות עם זה? אני אישיתי חסמתי אותו מיד, אבל אני בטח לא הראשונה ולא האחרונה.. על-פי השפה הוא בטוח לא ילד..

תשובה

ככול שיש לך חשד לפדופילייה ו/או עבירות מין, לרבות הטרדה מינית וכו' את יכולה לפנות בתלונה למשטרה, מומלץ למפלג עבירות מחשב בלהב 433. מתוך אתר משטרת ישראל: "...אם ברצונך להתלונן במשטרה, או אם יש בידך מידע הנוגע למקרים המפורטים למעלה או מידע בכל נושא הקשור לעבירות מחשב ולעבירות המבוצעות באמצעות המחשב, אנא התקשר למפלג חקירת עבירות מחשב ביחידת להב: טלפון: 9545063 - 08 פקס': 9545377 - 08. סודיות מובטחת! תוכל גם לכתוב לנו דרך אתר זה באמצעות "ראית, שמעת"...".

תגובה

שלום רב, ראשית, אציין כי את במקום הנכון, נוכח עיסוק הפורום בתחום הפלילי. שנית, נפלא שיש בך דאגה לזולת, כן ירבו אנשים כמותך שלישית, המלצתו של עו"ד רשו מדוייקת, המלצתי הינה, כי תעשי שימוש באתר של משטרת ישראל (אם יש לך קושי בהגעה לתחנת המשטרה למסירת תלונה) כדי שהדבר יבדק ואולי תיחסך פגיעה באדם זה או אחר, ע"י אותו מטריד, כעולה מפנייתך. בהצלחה

למעלה