לא בטוחה שזה המקום לשאול - תאונת דרכים

אכדית

New member
לא בטוחה שזה המקום לשאול - תאונת דרכים

אני תובעת אדם שנכנס בי עם הרכב, בעת שעמדתי ברמזור שמאלה הוא ניסה לעקוף את כל המכוניות ולהיכנס לפני, הוא הוריד לי את המראה ופגע בכנף - נזק בסביבות 1500 שקל. הוא לא מוכן לשלם לי כי הוא טוען ששיחקתי איתו משחקים ולא נתתי לו להיכנס <מיותר לציין שאני בחודש שמיני להריון בדרך לקחת את הגדולה מהגן... ממש לא בנויה למשחקים שכאלה) הביטוח הכין לי את כל הניירות, יש לי את כל פרטי המקרה + הערכת שמאי ותמונות, הסוכן אמר לי רק לגשת לבית המשפט לשלם אגרה ולהשאיר שם. זהו? לפי התביעה אני דורשת הוצאות תיקון + הוצאות שמאי ומשפט כה שיהיו. גם זהו? אין מצב לקבל ממנו גם משהו עוגמת נפש על כל הבלאגן שהוא מעביר אותי? בכל הניירת לא רשום כלום על דבר היותי בהריון ולא ניגשתי לבי"ח להיבדק כי המכה הייתה קלה ואני חשתי בטוב. אני גם פוחדת שיהיה מצב שלא יקבלו את התביעה ואז חוץ מ-2,000 שקל שכבר הוצאתי אצטרך עוד לשלם את הוצאות המשפט.

מה השאלה?

ניגשים לביהמ"ש לתביעות קטנות ומגישים את התביעה. האם היו לך הוצאות נוספות מלבד ההוצאות שאת תובעת? אובדן ימי עבודה למשל? נסי להוסיף עוגמת נפש אבל אל תצפי ליותר מדי מזה... אכן יש מצב שתפסידי במשפט אבל זה הסיכון שאת צריכה להבין שאת לוקחת.. בהצלחה :)

למעלה