לא בכוונה הרגנו אותו..מצטערים..

THE WIZARD 55

New member
לא בכוונה הרגנו אותו..מצטערים..

קשיש בן 70 נהרג היום בקסבה יחד עם מבוקש טוב, הוא בן 70 במילא היה צריך היה למות עוד מעט.. אז לא נורא, הצלחנו להרוג עוד מבוקש, עכשיו נותרו לנו רק עוד 567849 מבוקשים להרוג, בוא נגיד על כל מבוקש במקרה הטוב עוד חף מפשע אחד...לכמה הגענו?.. אהה, הוא בטח רץ להגן בגופו על המבוקש...זה בסדר עכשיו לא יהיה טוב.. אז החיים שלהם לא שווים, כי במילא אם צה"ל לא יהרוג אותם בטח החמאס או הפת"ח באחד מקרבות הרחוב שלהם..ואם לא, אז בטח הצער והדכאון... לחיי התירוצים..

עגייב

New member
אהבתי את התגובה הזאת

גם בתוך תחומי ישראל , אין למשטר כאן חשיבות לקשישים אז בצבא כן ???

THE WIZARD 55

New member
אתה צודק

לראות את הזקנים נוברים באשפה מחפשים לאכול, או עומדים ליד מסעדות שיתנו להם לאכול, פשוט מעורר רחמים.. אבל מה, לא נורא, למה להשקיע בהם הם במילא ימותו בקרוב..אז שימותו מרעב

THE WIZARD 55

New member
מה קשור אחמד?

חוץ מזה שהיה גם זקן?.. פיפא, תחליף תרופות

fifanowftw

New member
אוי

חשבתי שהוא מבוקש סעמק טוב נו, אםהוא באמת היה חף מפשע, לא ניסה להסתיר מבוקשים בביתו, לא ידע שום דבר על פעילי חמאס אז חבל שהוא מת.

KingTino

New member
נשמה לי הוא היה פעיל שלום

הוא היה משתתף בהפגנות של שלום עכשיו , הוא הוביל קמפיין נגד טירור , ועוד יותר אפילו הוא קעקע על הכתף שלו את הסמן של הפייס , והיה אדם שפעל למען זכיות אדם מסכן אחמד יסין

KingTino

New member
אני עד היום לא הבנתי למה צה"ל רצח את יסין

ממלא הוא היה אמור למות אם היו קצת סבלנים כלפיו לא חבל על הטיל שהוטס לעברו, עוד 300 אלף דולר הלכו לזבל, היו יכולים לשלם אותם לכמה משפחות עניות, בס יאללה החלטה נלקחה מה נעשה?

respecta1

New member
דיי לעוות..

זה לא היה חיסול מהאוויר היו שם חילופי אש אחד הכי בכיר שיש שם מגדודי אל אקצה מת ועוד שתי פעילים נפצעו קשה, ואחד זקן יצא מביתו ונורה יש סיכוי טוב מאוד שגם מאש אל אקצה, עזבו את זה שהוא שומע יריות חזק למה לצאת מהבית..

respecta1

New member
בכל מקרה אי אפשר לדעת

אם הוא מת מירי הפעילים או מירי צה"ל, אז לפני שאת קופצת על צהל "הנוראי" תבדקי את המידע.. בכל מקרה בפעילות נהרג הפעיל הכי בכיר בשכם מגדודי אל אקצה + נפצעו עוד 2 קשה + נעצרו איזה 5 כולל אחד שככל הנקרא מעורב בתכנון פיגוע שאמור להיות, ועצירתו יכולה להוביל להצלת חייהם של עשרות ישראלים

שאלה לי: מה מטרת ההודעה המתריסה הזו?

מה את רוצה שנעשה? לא נפגע במבוקשים כי אזרחים שהיו בסביבה עלולים להפגע? אז מצטער להגיד לך, זה לא הולך לקרות. כל עוד מבוקשים מסתובבים בקרבת אזרחים או אזרחים בקרבתם, כל עוד הם פועלים או יורים מתוך אוכלוסיה אזרחית - אזרחים הולכים להמשיך להפגע, נכון, זה מצער, זו אכן לא אשמתם, זה אכן "לא מוצדק", אך אלה עובדות החיים. אין כאן תירוצים, יש מלחמה, צה"ל פוגע במבוקשים, בדרך כלל בלי לפגוע באחרים וחיילי צה"ל מסכנים את חייהם (לדעתי לחינם) כדי שרק המטרה תפגע, קורים מקרים, אני לא מכיר את הסיטואציה הספציפית מדוע הקשיש הזה נהרג, לא הייתי שם, ברור לי מאליו שהכוחות נזהרו כי הם תמיד נזהרים, ברור לי מאליו שזה לא היה בכוונה, קרה מה קרה וכל מה שנותר זה להצטער (כן גם אם זה בפעם ה100), שוב פעם, זה שאזרחים, ילדים או קשישים עלולים להפגע במהלך קרב יריות עם מבוקשים זה לא דבר חדש, זה נלקח בחשבון אך זה לא הופך או יהפוך את המחבל לחסין.

THE WIZARD 55

New member
אני סתם כתבתי את מה שהרגשתי באותם

רגעים שקראתי את הכתבה.. אני לא מתריסה, אני מספרת את האמת.. הלך מבוקש אחד, נשארו עוד רבים, ויצמחו עוד אחריו..בטח הזקן השאיר נכדים, ילדים.. זאת לא הדרך, אף פעם לא היתה..

כן גם לחימה בגנבים/אנסים היא לא הדרך...יש עוד

הרבה...ויצמחו עוד רבים. כן..זו לא הדרך?...יש לך דרך יותר טובה? אולי תסבירי בצורה רגועה והגיונית, איך נלחמים בטרוריסטים בלי שנהרגים אזרחים כאשר הטרוריסט שוהה 24 שעות-7 ימים בשבוע, במחנה פליטים צפוף, בין מאות אנשים, שם הוא חי, מתכנן, פועל ויורה? נורא נורא קל להגיד: "זו לא הדרך" אבל כל עוד אין לך אלטרנטיבה אז מה שווה להגיד מה לא, השאלה היא מה כן. כדי לגרום לטרור להפסיק יש 2 אפשרויות: או להלחם בו פיזית (על כל ההשלכות) או להכנע לדרישותיו הפוליטיות. מה נראה לך הגיוני יותר שיקרה?

למעלה