לא ברור איך ייתכן:חבילת בסיס לכבלים

איזוטופ

New member
לא ברור איך ייתכן:חבילת בסיס לכבלים

בשאלון, בסעיף הוצאות אינטרנט וכבלים, מי שממלא את הסכום ה"גבוה" של 171 ש"ח ומעלה, אומרים לו שהוא מוציא הרבה יותר מדי. איך אפשר להוציא פחות כשרק חבילת הבסיס של הכבלים עולה 170-180 ש"ח לחודש? וזה עוד בלי אינטרנט.... מה ההגיון בשאלון הזה?

שלי46

New member
מסכימה לחלוטין ועוד....../images/Emo53.gif

איפוא יש ביטוח רכב חובה בפחות מ1000 ש"ח????????

lavish1

New member
ביטוח חובה שנתי

ביטוח חובה שנתי עומד על 1900ש"ח בקירוב, לרכב משפחתי ממוצע. משהו מאוד לא נכון בסעיף זה בשאלון.

תשימו לב../images/Emo23.gif למשהו לגבי זה...

זה תלוי מה גובה ההכנסה שלכם. אם היא נמוכה, גם 4 האפשרויות יהיו נמוכות אם היא גבוהה, ההכנסה החודשית, ככה יהיו גם 4 האפשרויות בהתאם, גבוהות יותר.

buzy2

New member
אז למי שיש משכורת גבוהה

ביטוח הרכב שלו גבוה יותר? לא מובן.

נראה לי

ש-4 האפשרויות הן ברלונטיות לגובה השכר ברור שזה לא הגיוני , אני מבינה את הכוונה אבל זה מה יש ועם זה אני ל'שתמש

לכן מי שיש משכורת גבוהה...

יכול לאפשר לעצמו יותר, לחיות ממה שיש ולא ממה שאין זה הרעיון בתוכנית נראה לי

איזוטופ

New member
אז הנה רעיון: שיתאימו את המחיר של ה

שיתאימו את המחיר של הכבלים לגובה ההכנסה. שייגבו לפי "מדרגות", ולא מחיר אחיד לכולם. ועד שיעשו את זה - (כנ"ל ביטוח רכב, לא עליתי על זה כי אין לי רכב) עד אז - אין טעם בשאלונים כאלה שאינם מחוברים למציאות העלויות האמיתיות ו-ה-מ-י-נ-י-מ-ל-י-ו-ת של שירותים בסיסיים בארץ! והייתי מאוד שמחה אם פיני גרשון בעצמו יתייחס לפגם המהותי הזה בשאלון שעליו מבוססת כל התוכנית שלו!

liav89

New member
זה נראה רעיון לא רע..

אבל ייקח הרבה זמן עד שזה יצא לפועל אם בכלל לדעתי...

liav89

New member
זה נראה רעיון לא רע..

אבל ייקח הרבה זמן עד שזה יצא לפועל אם בכלל לדעתי...

../images/Emo98.gif ואולי שגם יוסיפו הנחות

למשפחות ברוכות ילדים, או תושבות ישובי קו האימות...

vanmorrison

New member
אין הגיון.

ומה עם דלק לאוטו? מה אנחנו היחידים שגרים מחוץ לעיר(תל-אביב)ועובדים בה? רק על דלק אנחנו וכל השכנים שלנו שעובדים במרכז מוציאים כ 1500 ש"ח לחודש, מה עם ביטוחים (לדירה,למוצרי חשמל)? וקילקולים? של אוטו,מוצרי חשמל,וכל מיני דברים בבית שפתאום שובקים חיים? ומה על אלו שמשפחתם מכילה יותר מ 5 אנשים,מה הם לא נחשבים,או שמא הם חריגים??? הכל שטויות,אם היו מעלים את המשכורות ולא כל שני וחמישי את מחירי הלחם,הדלק,וכל מה שהאזרח הממוצע צורך (לא ביקשנו לנסוע לחו"ל ולא לאכול במסעדות יוקרה אלא רק לחיות כמו בני אדם) הכל היה נראה אחרת. התוכנית הזאת נועדה אך ורק למען הרייטינג וכמובן למענו של פיני גרשון(מה הקשר של מאמן כדורסל לתוכנית כזאת)??? השרוי ב"מצוקה כלכלית"...

buzy2

New member
כנ"ל עם ביטוח חובה לרכב

איפה יש ביטוח חובה לרכב בפחות מאלף ש"ח? אולי לקטנוע. או קורקינט.

AVI1902

New member
הכל עניין של מיקוח../images/Emo24.gif

שילמתי עד היום 180 ש"ח לכבלים רגילים אפילו לא דיגיטלי. על 3 נקודות ולאחר מיקוח הורידו לי ל-130 ש"ח. כלומר תמיד כדאי להתמקח ואם צריך לאיים בהתנתקות.

liav89

New member
בזה אתה צודק

ב100% בכבלים ובלווין אפשר להתמקח ולא להאמין עד לאיפה אפשר להוריד אותם. רק תגיד שאתה רוצה להתנתק וישר מעבירים אותך למחלקת "שימור לקוחות" ואז מציעים לך פתאום את הדילים הכי טובים! אני אומר את זה מנסיון

גם בספקי אינטרנט

גם לי קרה שגילתי שאני משלמת ים כסף ואמרתי להם שהמתחרים זולים יותר אז סידרו לי 59 ש"ח לחודש

liav89

New member
נכון... ../images/Emo36.gif

כמעט בכל מקום שבו יש תחרות יש את העניין הזה.

למעלה