לא ברור איך ייתכן:חבילת בסיס לכבלים

tzvi4

New member
הוזלת ספקי האינטרנט

תקשיבי רונית אני עובד ב012 ו59 זה המון כסף את גם יכולה להוציא 39 ש"ח והטבות נוספות.

shlomit105

New member
לאחר דין ודברים נתנו לי 35 ש"ח לחוד

לחודש וזה לאחר שהתעמתתי איתם שאחרים נותנים מחיר זול יותר ברק אפשר להתחבר ב- 35 ש"ח לשנה

liav89

New member
לא הבנתי את התגובה שלך?

לא כולם, עם הכבלים זה לא הולך או מה?

rontwigronit

New member
הכל רק ענין של משא ומתן

כן כן במשך 3 שנים נדדנו בין שתי חברות הכבלים כדיי לקבל צ'ופרים ואז בשלב מסויים אמרתי שאני מאוד רוצה להישאר אם ישמרו על החבילה שקיבלתי בהתחלה סרבו ואחריי שכמעט התנתקתי הם הסכימו והיום אני משלמת כבר יותר משנה 150 ש"ח כולל חבילת ילדים וסרטים............ואני יודעת על כאלה שמשלמים פחות!!!!!!!!!!!!!!!!

meir36

New member
../images/Emo70.gifבהחלט צודק

הוצאה בסיסית לאינטרנט (ספק + בזק) במהירות של 750 הינה לפחות 110 ש"ח לחודש, כך שאנו מגיעים בסעיף זה קרוב ל- 300 ש"ח... משהו באמת לא מעודכן בסקר.

tzvi4

New member
ספקי אינטרנט

אתה ממש לא צודק היום חבילת 750kb זה 89 דרך בזק ו88 דרך כבלים : 39 לספק ו50 או 49 לבזק /כבלים.אם אין לכם התחייבות תמיד תוכלו ל"אותת נטישה" (ואפשר גם בלי לצעוק !!!) ואז יוזילו לכם ת'מחיר. אין סיבה בעולם לשלם 110 או יותר . 1.5 מגה זה 79 לכבלים 89 לבזק ו64 או 59 לספק.החבילה הכי זולה זה 139 כולל הכל דרך כבלים לשנה.2 מגה זה 100 לבזק 65 לספק =165.

liatal

New member
יש הרבה אנשים שאין להם כבלים בכלל

ויש לנו המון דתיים שאין להם טלויזיה בבית וההוצאות שלהם על כבלים משתקללות עם ההוצאות של מי שמוציא 200 +-, כך שהממוצע יוצא 100 בערך...

למעלה