לא דיברנו עוד...על אהבה

*יערית

New member
לא דיברנו עוד...על אהבה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שאלה: האם אתם חוגגים ומציינים את היום בו ניפגשתם/התחתנתם/הכרתם
איך אתם מרעננים את היחד שלכם
אלו הפתעות עשיתם אחד עבור השני
איך ריגשתם אחד את השני
חברים ללא קשר לילדים....עכשיו הבמה היא רק לזוגיות שלנו
עוד חודש אנחנו חוגגים שנתיים

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

בליבי אני זוכרת הכל ,וביום המדויק עושה חשבון נפש והתחשבנויות ...

אנחנו

מציינים כל חצאי שנה וחוגגים יחד כל שנה לצערי, שנה שעברה הייתי חולה במועד הזה
אנחנו לא מתאמצים מי יודע מה כדי לרענן את הביחד מפני שהוא מתרענן מחדש כל פגישה. הפתעות...תמיד יש הפתעות קטנות כמו להכין ארוחה שבן הזוג אוהב...להיות בחנות מסויימת לראות משהוא שחסר לו ולקנות...להתלבש בצורה מסויימת שהוא אוהב וכו' איך אנחנו מרגשים אחד את השני...כשאני רואה אותו מגיע זה מרגש אותי
כשהוא מפתיע אותי, אני מתרגשת
כשהוא אומר לי דבר מה שקיוויתי שיגיד, כשאני רוצה שיגיע עם בנו והוא מודיע לי כי הוא מגיע אני מתרגשת (הייתי חייבת להכניס גם אותו לתמונה זה מרגש אותי
) וכו'

החתולית

New member
יערית פצצת אנרגיה שלי :)

רק בגלל מה שאמרת לי היום, אני אענה על שאלתך בתשומת לב מיוחדת :) אנחנו לא חוגגים את יום פגישתנו, כי הרי לא היה בה שום דבר מיוחד אנחנו לא חוגגים את יום חתונתנו, נו טוב... כי לא התחתנו עדיין אני זוכרת היטב את הפעם הראשונה בה אמר לי שהוא אוהב אותי (גם את דמעות ההתרגשות בעיניים אני זוכרת), אני זוכרת את התהפוכות שעברנו יחד, אני זוכרת הכל - אבל בינתיים לא מציינים. אנחנו חוגגים ימי הולדת, במתנות ומשתדלים גם באירוע משותף. ומפתיעים אחד את השניה ולהפך כל הזמן בדברים קטנים (זה כי אנחנו... זוג צעיר) אין לנו עדיין מה לרענן, עם כל היחד לחוד שלנו. כשנהיה ממש יחד, אני מבטיחה לך לעדכן אותך בכל רענון ורענון (את בכלל בטוחה שאת רוצה לדעת איך נרענן? ומה אם יהיו חבלים אזיקים ודבק מגע ?) בינתיים יש לנו את הימים של להיות לבד, כשהילדון אצל אבא שלו. מה יהיה כשיפרצו עוד ילדון או ילדונת ? ימים יגידו :) תבואי אצלי, אני אהיה היועצת שלך לאירוע השנתיים - נעשה אותו עוד יותר בגדול מאשר אירועי המילניום.

עלמה 3

New member
../images/Emo23.gif יש בנו אהבה והיא תנצח ../images/Emo23.gif../images/Emo79.gif

אני זוכרת מאד, את אותה תקופה, תקופת האביב, הריחות הפריחה באויר , בכלל עונה שאני אוהבת... והוא תוך כדי עבודה פיזם לי באוזן כ- 24 שעות את השיר של אריק אינשטיין,..
יש בי אהבה והיא תנצח
ואכן חשב ככה והאמין בזה, ובאמת היא ניצחה את כל המכשולים במורכבות. ואותי הוא הקסים , עם האהבה והרגישות שיש בו, גם עכשיו אני נזכרת ומתרגשת
ויותר מכל אני אוהבת את כרטיסי הברכה והפתקים הקטנים עם הלבבות, מעשה ידיו ויותר מכל אני אוהבת שהוא היה משאיר לי פתקים על שמשת הרכב " TE- AMO" , שאני ימות על המאהב הלטיני. בבודאי שחוגגים, את יום נישואינו (החורפי) בצימר בצפון, זאת חובה בעינינו. איך מרגשים אחד את השניה, משתדלים מאד , חוץ מהחפוזים, לחגוג מידי שישי בצהרים את חג הט"ו בשבט
(יונה) הסבר יבוא בנפרד. ומסיבות ימי הולדת הפתעה וכמובן המתנות בחגים. אנחנו נותנים מקום של כבוד לזוגיות שלנו, הרבה יחד, עבודה יחד, משלימים אחד את השניה. רגע שכחתי, אבוי לו מביא פרחים ביום שישי לכבוד הט"ו בשבט, מה שכן אני מזכירה לו. אבל מכפ'ת לי להזכיר לו. בקיצור מורכב , איש יקר שלי, אוהבת אותך עד תום

מה לי ולשאלות ../images/Emo8.gif

טוב האמת שאני קצת במסיבונת חדשה אז מוקדם מידי לספר על החגיגות
אבל תמיד מציינת ימים תאריכים אפילו קטנים ושוליים שלא נשכחים, לרוב גם חוגגת אותם יחד עם הבן זוג, בקשרי העבר היו מערכות שלא חגגתי יום אהבה לדוגמא כי לאותו בן זוג זה לא דיבר, אבל די שיניתי לו בהמשך את המבט בנושא.
איך אני מרגשת את הבן זוג זה כבר
יותר מידי לכאן.. אבל אם יהיו לי רעיונות טובים משלך אספר לך עליהם. וואו שנתיים כל הכבוד
ושרק תמשיכו ככה כמו שאתם ואף תעשירו את הקשר עם המון שיתוף ואושר של יחד

עכשיו כשאת שואלת

עלתה לי התודעה שבחודש הבא גם אנחנו חוגגים שנתיים להכרותנו. אבל משום מה, אין לי תאריך ממש מדוייק. זו היתה הכרות שהתחילה בוירטואליה, ובעדינות רבה עברה למציאות, קשה לי למקד אותה בדיוק בזמנים. אנחנו מלאים בהפתעות אחד אל השני באופן ספונטני במהלך כל השנה, אבל אולי באמת נחליט על איזה יום ספציפי (גם אם מלאכותי) לחגוג בו.

gila411

New member
היום אנחנו נשואים 9 חודשים

האמת היא שאם אני מסתכלת על החיים שלנו יש בהם הרבה מתחים וכעס אבל גם הרבה אהבה וכבוד אחד לשני אנחנו לא עושים דברים מיוחדים לרענון היחס כי אין לנו זמן וכסף אני עדיין מרגישה שאנחנו בתהליך בנייה

*יערית

New member
ריגש אותי לקרוא אתכם...

ויש הרבה ללמוד זה בטוח, אבל חסרות לי עוד נשמות פעילות שלא כתבו...אז
נו איפה אתם/ן
עדיין לא החלטתנו איפה לחגוג...מה שבטוח שזה יהיה בתחומי מדינת ישראל

rolan

New member
ולא סיפרנו בשיבחה ../images/Emo79.gif

יעריתקה שלי יקרה קודם כל - מ ז ל ט ו ב
לך ולמעוף על השנתיים ביחד
אצלנו זה הולך כך... אוהי כל הזמן מצהיר שהוא לא זוכר תאריכים...
טוב, אז אני מזכירה לו....
אצלנו זה "נפל" על חג השבועות - תאריך שלא שוכחים וגם ניתן לחגיגה בקלי קלות... אין חגיגה גדולה מדי, אני עדיין לא מרשה לעצמי לחגוג יתר על המידה את זוגיותנו כי היא מסובכת מדי... אולי אחרי שיגמרו ההליכים ואנחנו נמצא לנו את הנתיב המתאים - זה יהיה תאריך נכון ומתאים לחגיגה. בינתיים - יש כאן הכל... ולמה להכביד במילים
....

*יערית

New member
WOW......../images/Emo23.gif

זה היה טוב בכדי לשטוף את העיניים בשירשור הזה
תשמרו על היחד הזה
תודה נשמונת על הברכות,חייבת לציין שמעוף זוכר תאריכים טוב יותר ממני
והוא העלה את הרעיון לחגוג...{אופס יש עוד מעט יום אהבה וימי הולדת וכו'...שאני אמנע ממנו?
} גם אנחנו רצים סיום הליכים ...אבל הנתיב שלנו החל עוד מהרגע שנפגשנו
מאחלת לכם אושר והצלחה
ולכל יתר חברי הפורום...כי אנחנו למעשה עברנו את פרעה ורוצים לנוח בכנען

שתי הערות על המצב

ושאני אתבייש שאני גונבת ליואל מרקוס את הכותרת הסטנדרטית שלו ב"הארץ". קודם כל, גם אני ועזריה מציינים את תחילת הרומן ביננו בערב שבועות, איזה קטע. שנית אני חושבת שמכבירים מילים, ולא מכבידים אותן, אבל יכול להיות שהטעות היא שלי.

rolan

New member
אני יודעת גם יודעת מה זה להכביר

והתכוונתי דווקא לא להכביד...
קרן

פרח 11

New member
התשובות שלי

אנחנו חוגגים את יום הנישואין שלנו. את הקשר אנחנו מרעננים מתי שמרגישים שצריך (זה יכול להיות שבוע אחרי שבוע וזה יכול להיות חודשיים אחרי חודשיים. אין זמן קבוע). ההפתעות שאנחנו עושים אחד למען השני הן בעיקר הקטנות כגון: בעלי הלך לעשות קניות, חזר הביתה עם עוגת סברינה אישית בשבילי, אם אני רואה משהו חמוד בשבילו חולצה או כל דבר אחר אני קונה בשבילו. איך אנחנו מרגשים אחד את השני? בעלי מחליט לעשות בשר על האש בגינה עם כוס יין רק שנינו בערב רומנטי (זה בהחלט מרגש אותי), אני תופסת זמן מתאים, אומרת כמה אני אוהבת אותו, כמה טוב לי איתו וכו' (זה בהחלט עושה לו את זה). כל האמור לעיל כמובן רק דוגמאות ויש עוד... אה... אני רוצה לציין שכל היחס הזה אחד כלפיי השנייה לא היה טבוע בנו מההתחלה. לאחר שהכרנו אחד את השנייה וגילינו מה אנחנו אוהבים ומה לא, רק אז התחלנו לפעול על פי זה. כי אני חושבת שבזוגיות צריך להשקיע כי אם לא- היא שוקעת.

ליזי38

New member
גם אני

בדרך כלל אני זו שחוגגת בגלל שדניאל מה זה לא יודע להפתיע ארוחה לאור נרות יין טוב, ולהפתיע אני לפעמים כשריגשותיי סוערים כותבת לו על המראה (הפסקתי=קשה להוריד), כותבת מכתבי אהבה קטנים ומחביאה לו בכיסים של המכנסי עבודה, ברכות שטותיות מתחת לכרית וכו. דניאל לא יודע להפתיע אבל שבוע שעבר הפתיע בגדול, היינו בקניון וקנה לי טבעת נישואים מ ה מ מ ת ושעון מכסף כזה שרציתי מזמן מזמן

azaria

New member
גם אני! גם אני!

הלכתי עם קרן לעיר יום שישי אחד לפני הצהריים
. נכנסנו לחנות ויצאנו עם טבעת יפהפיה עם יהלום קטן...
יצאנו מן החנות ואחרי אי אלו כמה וכמה צעדים קרן עוצרת אותי, מביטה לי בעיניים ושואלת: "עזריה, זה אומר מה שאני חושבת שזה אומר
" רואים?! כזה טמבל
שאפילו לבקש את ידה של אהובת ליבו
לא יודע כמו שצריך. היתה צריכה למשוך את המילים מתוך הפה שלי אפילו אחרי שהטבעת כבר נבחרה ונקנתה!
לך קרן. וכל הכבוד שאת סובלת אחד כמוני.

למעלה