לא דיברנו עוד...על אהבה

rolan

New member
יווווווווווווו כמה רומנטי ../images/Emo23.gif

עזריה...
מהוסס... מותר
תגיד לי, מתי אתה פותח קורס ל"רומנטיות" - אני שולחת את אוהי אליך

azaria

New member
רומנטי? זה רומנטי?!

אולי בגלל זה תמיד חשבתי שאני לא תיפוס רומנטי. פשוט כי כנראה אין לי מוסג מה זה בכלל "רומנטי". קראתי שוב ושוב את מה שכתבתי מקודם, ותהרגו אותי אבל כל מה שאני רואה שם זה טמבל שאפילו כשכבר החליט ללכת על זה - עדיין לא מסוגל לעשות את זה כמו שצריך. לשאול את הגברת. לבקש את ידה. לתת לה טבעת אירוסין, ולא סתם טבעת. מה הרעיון לקנות למישהי טבעת עם יהלום ואפילו לא להגיד לה שאתה רוצה להתחתן איתה? ובכלל, איפה הכריעה על ברך? איפה הורד האדום? איפה הקופסא הקטנה השחורה והקטיפתית הזו עם המכסה שנפתח על ציר? שלא נדבר על כינורות ושמפניה ואור נרות וטוקסידו...

פרח 11

New member
דווקא בגלל שזה היה לא רגיל

זה היה הכי יפה. מה שתיארת זו סיטואציה רגילה, את מה שאתה עשית אני יכולה לתאר במילה אחת.... מקורי.

בתור מי שהייתה מעורבת בזה

אני יכולה להגיד לך, שיכול להיות שהייתי נהנית אם זה היה קצת יותר, איך אומרים, שבלוני...? את לא מתארת לעצמך כמה פרפרים היו לי בבטן כששאלתי אותו מה אני צריכה להבין מהטבעת הזו!

פרח 11

New member
כן,אה?

אבל בטוח היו לך אותם הפרפרים גם אם הוא היה אומר את מה שהיה צריך לומר כדברייך
.

4 פעמים ניסיתי לענות, כתבתי המון

ונתקע לי המחשב (בבית - בסוף לא קנינו חדש כי הישן עוד עובד איכשהו). הפעם אענה בקיצור כי כבר "טחנתי" את השאלה הזו יותר מדי. את יום ההיכרות שלנו, אנחנו חוגגים במסיבה משפחתית ענקית באותו מקום שבו הכרנו... נשמע מוגזם? פשוט, סבתא שלי חוגגת יומולדת באותו יום, ובמקרה לגמרי מצא חן בעיניה המקום, אז בשנים האחרונות היא חוגגת שם כל שנה... כל המשפחה כבר יודעת ששם הכרנו ובאותו תאריך. הפתעות, זה התחום של בעלי. הוא קונה מתנות וכותב הקדשות (המתנה המועדפת עליו זה תכשיטי זהב - פולני או לא?).

למעלה