לא הבנתי מה עושים כאן....?

sea mad

New member
לא הבנתי מה עושים כאן....?

טוב אז שלום לכולם... פשפשתי פשפשתי גלשתי גלשתי ופתאום הגעתי לכאן.... לא ממש הבנתי מה רוצים בדיוק לפתח בפורום הזה?? בעורקי זורם דם הונגרי (אדום - מלא פפריקה) למרות שנולדתי כאן וחיתי כאן את כל שנותי ולמרות זאת אני דובר את השפה בצורה טובה מאוד. אז בכל מקרה מה שלא תעשו כאן > תעשו רק טוב !! צירפתי כמה תמונות שצילמתי בבודפשט ליפני חודשיים בערך. יום טוב

sea mad

New member
קצת התלבלבה לי ההודעה

בעורקי זורם דם הונגרי (אדום - מלא פפריקה) למרות שנולדתי כאן וחיתי כאן את כל שנותי אני דובר הונגרית בצורה טובה מאוד. ועכשיו חשבתי על זה שאם אמא שלי מגלה את הפורום הזה > היא עוברת לגור כאן. אז שקט....בכל זאת אני צריך שיהיה לה זמן להמשיך ולהכין לי פפריקשש צירקה.

גלי®

New member
נשתדל להנמיך את קולנו , ולא לפרוץ

בריקודי צ´ארדש סוערים , על מנת שלא להפריע את מנוחת ה"פפריקש צ´ירקה" ...

גלי®

New member
אגב : כבר הבנת מה עושים כאן ?!

<מאז ההודעה הראשונה שלך תהיתי , מה השאלה הזו, אבל כשראיתי את התמונה בכרטיס האישי שלך - הבנתי ...
>

sea mad

New member
מחפסים מי הזיז את ../images/Emo108.gif של גלי??

מה לא?? (ד"א > מצאת מי הזיז אותו??) רק בשביל שאני יבין את הלך הרוח כאן....התמונה בסדר או לא??? קצת השתוללתי ... מה קרה?

גלי®

New member
אחלה תמונה ! בעניין החיפוש :איך אמר

פעם ידיד עגול וצהוב שלי ? "לפעמים אחרי שאתה מוצא משהו(מישהו ?) , אתה מגלה עד כמה נהנית לחפש אותו ..."

ILM

New member
"דווקא"

אני הולך להוציא מהתנור rakot krumply לשים את מירל רזניק בדיסק חזק ,וכוסית או שתיים silva palima אורגינל (52%) עבודת בית שהביאו לי משם.

טומי*

New member
המממממממ...... לפורום...../images/Emo6.gif

נראה לי שתיהי בעיה עם זה לי באופן אישי אין בעיה עם זה אבל נראה לי שהרוב יתנגדו

jojo4

New member
למה לקבוע אם יתנגדו או לא הפורום

אמור להתעורר???מי כמוך,צריך לברך על תורמים חדשים פה,כל זמן שהרוח הומוריסטית או אחרת זה המקום. ולשתיין הפלינקה ומירל רזניק סבבה תהנה אני בעדך

טומי*

New member
כתבתי שלי באופן אישי אין בעיה.....

אבל אולי יש אנשים דתיים או כאלו שלא יוהבו מצידי הוא יכול לשים תמונה שתיים ולראות איך יגיבו.כמובן לא תמונות פורנו

sea mad

New member
עוד תמונה שלי

אז לבקשת הקהל עוד תמונה שלי, לפני כמה חודשים היתי באי יוני וקצת השתזפתי. ההונגרים ידועים כעם צוחק ומצחיק.

גלי®

New member
נו , ישראל , יש לנו כזה חתיך בפורום

ואתה כבר רציתי "למסד" אותי עם הרווק הראשון שהגיע לכאן... היה שווה לחכות לו ... אני ממשיכה לחכות , בקצב הזה , גם יאיר לפיד בסוף יגיע ...

למעלה