לא הבנתי מה עושים כאן....?

ישRאל

New member
ואני קורה לזה אהבה וירטואלית תרתי

משמע,,,,גלי אין תחליף לדבר האמיתי,,,

sea mad

New member
המשך הסיפור

אז אחרי שהשתזפתי טוב (כמו שאתם רואים) ונחתי צהריים כמו שצריך יצאתי לבלות בערב, פגשתי את המיתיוונת שבתמונה, באמצע הלילה בזמן שלי רצים המחשבות איך אטינאינאי נאיי היא בכלל בעולם אחר, מה אומר ומה אגיד עולמם של גברים. גלי - ייייווו יש לך סימפתיה מיוחדת להונגרים...?? > אז יש לי סיכוי
יום טוב לכולם >>> אם יש כאן מישהו/י שלוקח קשה את מה שאני כותב או מציג, אז לא נורא כי בקרוב זה הולך להיפסק-פרטים בסוף שבוע <<<

גלי®

New member
נראה לך ? ../images/Emo8.gifנולדתי לתוך העדה הזו..

לא מתוך בחירה ... אגב : ראית כאן מישהו שמתרגש ממה שהצגת ? תאמין לי , אם זה היה מפריע למישהו , היית כבר שומע ... על ההונגרים אפשר לומר הרבה דברים , ביישנים הם לא ...

sea mad

New member
מה גלי, אז לא??../images/Emo7.gif > ../images/Emo8.gif

לאחר התשובה של גלי ניתן לעשות סקר בפורום והוא >> האם אתה כהונגרי או בן ל הונגרים מרוצה מהעדה ההונגרית <<< גלי את חושבת ששהורים לא בחרו לך עדה טובה..?? האמת סה"כ אני דיי מרוצה, צחוקים בבית תמיד, אוכל טוב, כל הסבתות שאני פוגש> "מה אתה יודע הונגרית, אני כל כך רציתי שהנכד שלי גם ידע", בגדול אין עלינו בדיחות ואם יש בעיקר על השפה, למידת השפה המסובכת פיתחה לי את מיתרי הקול ואני טוב בחיקויים
, ועוד שנה ההונגרים באיחוד זה אומר שגם אני, בטח יש עוד ולא עולה לי לראש, חסרונות > דונה טיוי רק לידיעה >> אני ישראלי ומחשיב את עצמי לישראלי. אז מה דעתכם לפתוח כאן שירשור על היתרונות והחסרונות של העדה ההונגרית ?? אווה > יפה אני רואה שאת עוקבת אחרי התמונות שלי וגם את יודעת מה סדר הארועים בחיים (לא מחיב), אז באמת בסוף הערב עברנו לתמונה שמופיע אצלי בכרטיס
בדר"כ את התמונות האלו אני מפרסם בתערוכות אבל חברי הפורום זוכים בהם בחינם (כמה שאני נדיב)
אז שיהיה לכולם שבת שלום וחיים נפלאים

sea mad

New member
לגבי הסקר> "האם את/ה כהונגרי/ה..."

מה שנקרא > ההודעה רשומה בלשון זכר מתאמי נוחיות בלבד והיא מיועדת לנשים וגברים כאחר. התחלתי לפחד מאווה
אז אני לא לוקח סיכונים. <<< הכל ברוח ההומור ההונגרי בלי רצון לפגוע באף אחד או אחת !!! >>>

גלי®

New member
לא שאני חושבת שההונגרים פחות (או

יותר) גרועים מכל עדה (או עדר) אחר... לא חושבת שהייתי "בוחרת" משהו אחר ... אנשים נחמדים , אחלה אוכל ... כמו כל עדה , לא ?

וסוף הסיפור, בתמונה על כרטיס אישי

שלך? מה אתה עושה עם הציורים האלה? חוץ מלפרסם בפרום, כאן?

knan

New member
כרגיל הגברת ההונגריה שחושבת

ומצהירה שהיא ספגה את התרבות הישראלית, לא רואה פה עוד אשים שבכל מסר שלהם יש עוקצנות,ציניות,ו............... קצת חום קצת רגישות לא יזיקו. אל תתרגש מההערה שלה של מה אתה עושה עם התמונות .........יש אנשים שליליים והיא ודגמא לכך אווה עמיחי

ויש אנשים, שאין להם הומור...

הציורים נחמדים, מעידים על כישרון של הצייר...לכן רציתי לדעת, שחוץ מלשעשעה אותנו, אולי מפרסם במקומות אחרים! אין לי מושג, על מה ממורמר כל-כך... והסבתא שלך שלילית, לא אני!

ולא מסתתרת אחרי שמות בדויים,

ויורקת משם לאנשים אחרים! מה שיש לי להגיד, אין לי בעיה להגיד מתחת השם שלי, בפנים של הבן אדם, שמציק לי. כמו עכדיו

knan

New member
אני רואה שהיצטרף אלי .....על כל

פנים כניראה העידון יגיע, הjojo4 בחוכמתו לא ענה,חומר למחשבה.

למעלה