לא הבנתי משהו..

SABRINA X

New member
לא הבנתי משהו..

הצטרפתי לפורום לא מזמן כי אני ממש חולה על הסדרה ועל דויד.. אבל לא הבנתי משהו..מאלדר נשוי ויש לא ילדים לו~? אז איך זה שלדוגמא בטקסי הגראמי הוא התנשק אם סראלי ויש עוד תמונות מאחורי הקלעים שהם מתנשקים וזה...יאנו מה לאשתו לא אכפת~??? הם נראים יותר מדי קרובים במציאות אבל יותר מדי בהרבה... מישהו יכול להסביר לי?? יש להם קשר במציאות~?? מתי סוף סוף הם יתנשקו בסדרה~??

scoutlavie

New member
נזכרתי בעוד משהו

מולדר וסקאלי כן התנשקו, בפרק הארחון של עונה 8 ושל עונה 9 , אז לשאלתך - זה כן קרה . נראה לי אגב שהתמונה השניה שהבאת היא לא של דיויד , אבל אני לא בטוחה.

SABRINA X

New member
רק~??

מה???? רק בעונה השמינית?!!! יווו עוד כמה יש לחכות.... אני רואה כול פרק רק שיקרה משהו בניהם...אוףףףף זה כזה לא 'פר !!

scoutlavie

New member
אני יודעת לענות!

חמודה , יש לך קצת בלבול בין דיויד למולדר. מולדר זו הדמות ודיויד זה האדם האמיתי....גם אני מתבלבלת. אני אומרת לך לא בציניות, אלא כי כתבת שמולדר נשוי , וזה לא נכון(או שמה כן:) בכל מקרה , דיויד אכן נשוי עם 2 ילדים מתוקים, אבל הוא לא היה בזמן שהתמונה הזו צולמה, כי היא די ישנה - מהשו כמו 98 כזה . יש סיפור ממש ארוך מאחורי זה , ואני אתקצר ואגיד שביום של הטקס הגלובוס הזהב , ג'יליאן היתה נורא מדוכאת כי היא בדיוק עמדה להתגרש, אז דיויד הציע לקחת אותה לטקס , כי הוא אמר לה שממש יש לה סיכוי לזכות, והיא אכן זכתה. לכן הם באו ביחד ובגלל זה גם בהיתה הנשיקה . לגבי יחסיהם במציאות יש מלא שמועות, אבל הם די מסתדרים - לא ממש חברים טובים , אבל גם לא רחוקים. ג'ילי אמרה לא מזמן שהם יש בו לארוחת צהרים. אז כל השמועות שהם לא מסתדרים לא נכונה . אבל זה לחלוטין אפלטוני- דיוןי דנשוי , וג'ילאן מאורסת, אז הסירי דאגה:)

SABRINA X

New member
כן

לא מלפני הרבה זמן...כמה חבל כול כך רציתי שתהיה אם מאלדר...עכשיו אני בכלל לא מבינה ת'קטע עם השמועות שדויד וגיליאן יוצאים....איך??

scoutlavie

New member
אני יודעת לענות!

חמודה , יש לך קצת בלבול בין דיויד למולדר. מולדר זו הדמות ודיויד זה האדם האמיתי....גם אני מתבלבלת. אני אומרת לך לא בציניות, אלא כי כתבת שמולדר נשוי , וזה לא נכון(או שמה כן:) בכל מקרה , דיויד אכן נשוי עם 2 ילדים מתוקים, אבל הוא לא היה בזמן שהתמונה הזו צולמה, כי היא די ישנה - מהשו כמו 98 כזה . יש סיפור ממש ארוך מאחורי זה , ואני אתקצר ואגיד שביום של הטקס הגלובוס הזהב , ג'יליאן היתה נורא מדוכאת כי היא בדיוק עמדה להתגרש, אז דיויד הציע לקחת אותה לטקס , כי הוא אמר לה שממש יש לה סיכוי לזכות, והיא אכן זכתה. לכן הם באו ביחד ובגלל זה גם בהיתה הנשיקה . לגבי יחסיהם במציאות יש מלא שמועות, אבל הם די מסתדרים - לא ממש חברים טובים , אבל גם לא רחוקים. ג'ילי אמרה לא מזמן שהם יש בו לארוחת צהרים. אז כל השמועות שהם לא מסתדרים לא נכונה . אבל זה לחלוטין אפלטוני- דיויד נשוי, וג'ילאן מאורסת, אז הסירי דאגה:)

מזל טוב על הכניסה לפורום אגב...

ודיוויד נשוי לזאתי ששיחקה בפארק היורה שלוש שניהם חתיכים אז בטח יש להם ילדים יפים..:) הלוואי עליי עינים כמו שלו...

איזה רשע דוקובני הוא ניסה לבעוט כדו

כדור לראש של הכלב שלו??.?????למה???!!!!! (לפי הראיון שהיה אצל אלן דודג'רס)

J A G 231

New member
היי חן, אם יש לך סט של תמונות אז

שימי פה..פפפפפלללייייזזזז, הייתי מבקשת רבה יותר יפה אילולא היה מתחיל עכשיו תיקים..אז אני עפהההההההה. אבל בבקשה תשימי.

orityemini

New member
לגבי התמונה השנייה....

כן, זה דיויד בתמונה, זה צולם בטקס האמי אחרי שהכריזו שהיא זכתה בפרס השחקנית הטובה ביותר (הידד!). הקטע שתמיד היה תמוה בעיניי זה שמיד אחרי שהיא זכתה בפרס היא קודם נישקה את דיויד ורק אחר כך את חבר שלה...מאוד מוזר כי בשביל דיויד היא היתה צריכה להסתובב בעוד שהחבר שלה ישב לצידה. ובטקס הגלובוס אכן היה איזה קטע שבו היא נפרדה מבעלה באותו היום ואז דיויד לקח אותה איתו כ"בת זוגתו" לגלובוס, והיא אכן זכתה בפרס השחקנית הטובה גם שם (גם הוא זכה באותה קטגוריה- השחקן הטוב ביותר) והנשיקה הזו היתה כנראה הבעת תודה :) כעקרון אין בינהם שום דבר, חוץ מידידות , שלא כמו שדווח בעיתונים סביר להניח שהם לא שונאים אחד את השני ושהם לא מנהלים רומן אחד עם השני. ג'יליאן אכן מאורסת לעיתונאי (פשוט לא להאמין, אחרי כל הצהרות השנאה שלה לעיתונאים, יוצא לה להתחתן עם אחד :) אבל הוא עיתונאי של כלכלה וגם צלם חובב עם היסטוריה שהיתה יכולה לפרנס סרטים שלמים. חוץ מזה יש לה ילדה בת 9 (חכמה נורא) מנישואים קודמים שככל הנראה ירשה את צבע העניים של אמא שלה, ולדיויד יש שני ילדים בלונדינים מקסימים ומתוקים למדי. :)

o c e a n

New member
אשתו של דייוויד היא

טיה ליאוני היא שיחקה בסדרה האמת העירומה ובטבעי היא שער חום

Ice Age

New member
והיא גם שיחקה בפרק של תיקים

נו, איזה פרק זה היה? אחד עם ערפדים, נדמה לי.

למעלה