שלו לשעבר ששיחקה איתו בפרק של הערפדים...בטח הקטע שהוא שכב איתה היה אלתור...חי חי חי אבל לפי מה שאני יודעת אשתו בלונדיתית מה לא???.אני בטוחה שראיתי אותו איתה בהרבה טקסים וכאלה מתמנות של אתרים אגב יש תמונה אחת שאני חושבת שרואים אותו עושה את האצבע השלישית לאזיה פפרצי שהוא תפס כנראה
זו לא אישתו אין לי מושג מי זו אבל אישתו היא טיה ליאוני היא באמת שיחקה בפרק בסדרה באחד הפרקים שהם עשו פרודיה עליהם בהוליווד בכל אופן זה שטיה ליאוני היא אישתו זה בטוח בוודאות אין על זה ספק (תאמינו לי אני יודעת את מי לשנוא)
לא מבינה ! עכשיו התבלבלתי באמת!! דויד התחתן ב1997 עוד במאי ! אז מתי הוא הספיק לצאת אם גיליאן~?? ניראה לי שסתם מנסים לשגע אותנו...אבל אז למה עיתונים יפרסמו את זה~?? אוף לא מבינה כלום.....הלוואי שזה אמת אני כול כך רוצה שהיו יחדדדד ושהוא יתגרש מאשתו והם יחברו את הילדים שלהם ויהיו להם 3 ילדים והם יחיו באושר בלי אשתו המטומטמת... לא יודעת איך לנסח את זה בלי להשמע רעה...חח
אז ככה כשהתחילה הסדרה שניהם היו יפים ורווקים מעט אחר כך ג'יליאן התחתנה עם אחד מצוות ההפקה של הסדרה ששמו קלייד קלוץ אם אני זוכרת נכון בכל אופן נולדה להם ילדה בשם פיפר (ועל שמה הפרק פיפר מארו) מספר שנים אחר כך התגרשו וג'יליאן הפכה פנויה שוב במהלך השנים האלה לדיוויד היתה חברה בשם פרי ריבס שאף שיחקה בפרק "שלושה" הם נפרדו הוא יצא עם אחרות (בינהם וינונה ריידר) לפני שהוא התחתן עם טיה ליאוני הייתה תקופה ששניהם היו פנויים אז היו שמועות שהם יוצאים וכו' וכו' הם כמובן הפריכו את השמועות אך כדייוויד החל לצאת עם טיה מספרים מקורות כי היה בין שתי הבנות ריבים ושליפות ציפורניים דיוויד בסוף התחתן עם טיה ג'יליאן יצאה באותה תקופה עם מישהו (אין לי מושג עם מי) לדייויד נולדה בת בשם מייבל אני חושבת שנולדה לו לא מזמן עוד בת וג'יליאן עדיין מחפשת מקווה שהכל מובן עכשיו נ.ב במהלך כל השנים הללו חוץ מהתקופה בה טיה נכנסה לתמונה ג'יליאן ודיוויד היו חברים מאד טובים לטענתם כי הם הרגישו בודדים אי שם בוונקובר הבודדה היכן שצולמה הסדרה....
אגב אני לא ידעתי שוינונה יהודיה עד שלא כתבו על זה בעתון....... הגנבת (( לדעתי הזוג שאמור היה להיות הכי נותצץ זה וינונה עם כריסטאן סלייטר גם אחהל שחקן!!!!חולה עליו מישהו ראה את מלכות הכיתה חיפשתי להקליט שוב אבל זה טיפשי מדי להקליט למרות שזה אחלה סרט
הבלונדינית יותר יפה...............................................................................אבל העקר שהוא מאושר וכיף לו בחיים בראיון של אלן הוא כזה אמר שהבת הקטנה בת החמש לשו עסוקה מדי הוא כזה אומר לה היי בא לך לצאת איתי אז היא אורמת לא עכשיו אני עסוקה יש לי בלט אני אבדוק עם מחר אני יכולה.... איזה פושפושית אז הוא אמר זה מה שיש כשיש לה אססטינטטית בת שנתיים (הבת השנייה) אבל הבת של סקאלי מאוד חמודה בואו לא נקפח גם אותה ושלא נשכח שימשיך ליהות לו כיף בחיים.....
מי שמצולמת איתו בתמונה היא השחקנית ששיחקה את אחותו בפרק הרנוולק למשל. הבת שלו מתוקה להפליא וקוראים לה מדליין ווסט ולא מייבל. יש לו גם בן מתוק שנולד אחריה בשם קיד מילר. ולג'יליאן יש ילדה בת 9 מנישואים קודמים, והיא הפסיקה לחפש, היא כבר מצאה מישהו. היא התארסה לעיתונאי בריטי.
ומילר יענו בשמות השניים אבל למה?? אגב בנומורלוגיה שמות ארוכים זה תמיד טוב.... ולפי ספר קריאת כפות ידים אתם יודעים שלדיוויד _הפסל) יש ידיים מסוקסות ולדיוויד אין וזה די ברור כי הוא בקושי עושה עבודות כפיים.... כמו שרואים בתצלום ואגב לפי הצד של גבעת מרס הוא אדם לא לוחמני ולפי הזוית בין האגודל לזוית ההרמוניה(התחתית של כף היד) הוא אדם שנחשב חם ואוהב אבל זה נשמע בולשיט לגביו רק שתדעו