לא הבנתי..

לא הבנתי..../images/Emo10.gif

השנה זאת תהיה השנה הראשונה שלי באוניברסיטה ואני בכלל לא מבינה איך הולך כל הקטע הזה עם השמות לקומות... מה זאת אומרת קומת ה-500,600 וכו'...איפה זה ומה הכוונה?500 זה כאילו 5? לא הבנתי...

flutter girl

New member
אל חשש...

הספרה הראשונה מייצגת את הקומה, ו2-3 הספרות האחרות מייצגות את מספר החדר. חדר 420, הוא בקומה 4, חדר 20. בבניין החדש זה באלפים, כלומר חדר 5033 יהיה בקומה 5, חדר 33. אגב, לפי מה שאמרו לנו אתמול, משנים באופן כללי את כל החדרים לאלפים, אבל כרגע הבניין הראשי הולך במאות.

אני חושבת שהכוונה היא לבניין רבין

יש בניינים חדשים (יותר) גם מול בניין אשכול- בניין חינוך ומדעים ומנהל עסקים- אני חושבת שהמספרים שם הם במאות.

רבין זה בניין שנמצא בדיוק מול הבניין הראשי

אבל לא בכניסה לאוניברסיטה, אלא בצד השני, לכיוון המעונות. עזבי מפה זה קמפוס כזה קטן את לא מבינה כמה הכל קרוב, את צריכה לראות בעצמך

שטויות...זה נורא פשוט../images/Emo9.gif לא להיות../images/Emo10.gif

תראי: בניין ראשי הולך לפי מאות הקומה התחתונה ביותר- קומת החניון ובה מעבדות וחדרי המחשבים היא קומת ה500. כך למשך תמצאי שם את חדר 572,573 וכו'. קומה אחת למעלה - קומת הכניסה, הקומה של אקדמון,מקדונלדס הספריה וכו' היא קומת ה600. תמצאי שם את כיתות 601-624 אאל"ט ויש שלטי הכוונה מה מו מי ואיזה מספרים נמצאים באיזה צד קומה אחת למעלה - זו אותה קומה של החנויות, שאם את יוצאת החוצה תראי את תחנות האוטובוס, החנויות וכו' זוהי קומת ה700 - שם יש את חדרים 701 עד 720 ומשהו...

flutter girl

New member
תגידי

רק אני ראיתי את כל החנויות ועל מקדונלדס לא שמעתי ולא הרחתי?

flutter girl

New member
חחח../images/Emo6.gif

הראייה הסלקטיבית שלי אמורה לכלול רדאר לסניפי מקדונלדס! אין הסבר לתופעה המשונה.

flutter girl

New member
../images/Emo9.gif

למען האמת אני רוצה להצטרף לסיור המודרך שלך, רק שמיום אחד באונ' כבר קלטתי את כל הרעיון. אני יכולה להיות שם על תקן בידור?

לאור ההיענות לא נראה לי שיהיה סיור, אולי רק ס

אני ענת נרגעה (נראה לי, או שהיא בגמילת פורום) מינימונית גרה רחוק מדי סלוניק כולו דיבורים - ללא מעשים והוא סתם חומד לצון מה שכן - כולכם מוזמנים לסייע לי בהעברה למעונות - אני חוששת שיש יותר מדי "סחורה" להעביר ופחות מדי חדר
מי שיבוא יזכה בסיור טכנולוגי שמתחיל במעלית האיטית ביותר במזה"ת - המעלית במעונות, ממשיך אל פלא לפאי הטכנולוגיה - המעליות המדברות של בנין המדרגה ומסתיים במעליות הרב תכליתיות שעושות גם סחרחורת, גם בחילה וגם ג'לי ברגליים הלוא הן המעליות בבניין אשכול.

flutter girl

New member
המעליות של המדרגה

הרגשתי כאילו חזרתי לקניון עזריאלי.
טוב שהם לא נסחפו בכלל... זה לא קצת בזבוז כסף? אם כבר הם עושים את זה, אז שיהיה בכל המעליות, או שלא יהיה בכלל. למען האמת צריך בדיוק ביקור אחד באונ' כדי להבין איפה הכל נמצא, וגם אנשים משום מה חושבים שאף אחד שם לא יוכל להסביר להם? אני הגעתי בלי לדעת - חניתי בחניון של הרב תכליתי, והיה לי את ההסבר של אחד ממשתמשי הפורום החביבים - אבל קצת התבלבלתי (לא באשמתו), אז שאלתי מישהו בחניון שאמר לי להיכנס לרב תכליתי, ומשם לבניין המדרגה ליווה אותי אחד השומרים (חמוד!), ואז עליתי במעלית ואת רבין כבר זיהיתי (מהפסיכומטרי). משם לבניין הראשי לא הייתה בעיה, ואז את החלק של להגיע למדור אישורים הבנתי בעזרת ההסבר של חבר הפורום. אבל בסה"כ חוץ מכמה אנשים הזויים למדי שלא ידעו להסביר לי איך לצאת מהבניין הראשי (!!!), כולם יודעים לענות...

שלא תחשבי שזה כ"כ מובן מאליו שהצלחת

לצאת מהבניין הראשי. יש לך מזל. יש אנשים שלא הצליחו (מוהא הא הא)

חחחחח בעיקר בשישי בצהריים ../images/Emo5.gif../images/Emo186.gif../images/Emo153.gif

זה הכי סרט אימה שיש. אם את גרה במעונות וחפצה נפשך באינטרנט בצהרי שישי (לפני שנכנסים לגמילת השבת הכפויה) עלייך לכתת רגלייך לרבין/ראשי ואם נשארת שם אחרי 13:00... את צריכה להתחיל לחפש דרכי מילוט יצירתיות ולטייל ברחבי הקמפוס.

למעלה