לא הבנתי..

flutter girl

New member
נו

אצלי בדירה, על כוס קפה, נכין שיעורים יחד ואתן לך שעות גלישה (חינם אין כסף!) באינטרנט. סתם, האמת שאני פשוט חושבת על הסופ"שים שאני לא אחזור הביתה (שעה נסיעה מחיפה). אני גרה עם אחותי, והיא מתכננת לחזור כל סופ"ש, ואני לא ממש רואה את הטעם... לפעמים מעדיפה להישאר בעיר, כדי לצאת וכו'.

אני אשמח לקפוץ (לא סתם...באמת!)

גם אני נשארת בחיפה סופ"שים - סוגרת שבת כמעט כל שבוע
אם יש משהו שהוא בזבוז זמן,כסף ואנרגיות זה הנסיעות הבלתי נגמרות האלה הביתה - וגם את מוזמנת אליי לטליה, אם בא לך :)

flutter girl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הקטע היה שפגשתי איזה מישהי שהצטרפה אליי בחנות צילום, ורצינו לצאת ישירות לרב תכליתי, אז חיפשנו את היציאה מהבניין הראשי לכיוון רבין והמדרגה... ולא הצלחנו. בסופו של דבר שיחזרנו את צעדינו והלכנו דרך הכביש.

אני ענת

New member
אז אולי את תעשי לי סיור מודרך ביום שני

קראתי את כל מה שכתבת והסתבכתי יותר מה שחשוב הוא שמסתבר שיש אנשים באוניברסיטה וכולם יודעים לענות ואני חשבתי שכולם חדשים כמוני... סתאאם..

flutter girl

New member
ביום שני?

הקרוב? או השני ללימודים? כי הקרוב אני לא בחיפה, והשני ללימודים אני לומדת רצוף מ8:30 עד 16:00... ביום הראשון אני אהיה פנויה. האמת, שאין סיבה בעולם שלא תסתדרי, המקום מאוד קטן ויש המון את מי לשאול. כל עוד את לא ביישנית (ובעיני להתבייש לשאול זה ממש לא לעניין), לא אמורה להיות לך שום בעיה להסתדר.

אני ענת

New member
לא נרגעתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אלא החלטתי להגיעולעשות סיור לעצמי כי לצערי, הנסיכה לא תהיה נוכחת הלחץ עדיין קיים אבל יש תקווה, אני מדפיסה את כל ההסברים שלכם ואגיע עם הדפים והמפה לאוניברסיטה ונראה מה יהיה... לנסיכה.. אם את רוצה עזרה בהעברה - אני לרשותך... התיאור שלך על המעליות מפחיד... שבוע טוב

ועוד משהו...

איפה אני יכולה לראות איפה נמצאים השיעורים שלי?ומתי זה מתפרסם? וכשרושמים לי:נגיד שהשיעור הוא בחדר 420(לדוגמא) ירשמו לי גם באיזה בניין זה?

אבל...

איפה נמצא הלוח מודעות של משאבי אנוש? ולקחתי גם 2 מקבצים של לימודי האישה ומשפטים...להם יש לוחות משלהם? זה נמצא ליד הלוח מודעות של שירותי אנוש? אוףףף...עוד שבוע לימודים ואין לי מושג בכלל מכלום

משאבי אנוש- איפושהו בקומת ה-600

משפטים- בבניין המדרגה. לימודי האשה- אין לי מושג. אם לקחת קורס מחוג אחר, כל ההודעות על חדרים, ציונים וכדומה יהיו רק בלוח או באתר של אותו החוג.

hilapi

New member
לדעתי

אין חוג ללימודי האשה ושני המקבצים שבחרת שייכים לחוג ללימודים רב-תחומיים. את לא צריכה להסתובב בין כל מיני לוחות מודעות,הכנסי לקטגוריית "מידע ושירותים לסטודנט"( באתר האינטרנט של האוני') ובחרי באופציה של הצגת מערכת השעות-שם יופיעו כל הקורסים שנרשמת אליהם כולל המועד והמיקום ( חדר,בניין וכו' ). אם תראי שחסר מיקום של קורס מסוים,הפתרון הפשוט ביותר הוא: להרים טלפון למזכירות החוג ולשאול. בהצלחה!

למעלה