לא הגיע הזמן לאיזה סיכומון עונה?

צחי נ

New member
גם אני ,גם אני

1.לאנס אמסטרונג ,למה? כי אחרי הטור אישתי קראה את הספר אימא שלה קראה את הספר וגם אביה קרא את הספר ,בזכות מיליוני צופים בכל העולם שהצטרפו מלעגל השרוטים בגללו ורק בגללו 2. מאיו וקבוצתו היה חסר לי הכתום הלוהט בעניים וחבל 3. פרז בוולאטה, רק השתחרר מכבלי המילטון וסבליה והראה מה יש לו ברגלים ,משהו אמר נסיך ספרדי 4. בנסטו (בטח כמה פה מרימים גבה ) אבל מבחינתי קבוצה כל כך גדולה ועשירה מסתפקת בניצחונות בקטעים בודדים בטורים הגדולים ולא מציבה אף מועמד ראוי לדגדג את הגדולים באמת 5. הדואר האמרקאי שמונה פועלים שהם אחד 7. סמים רבותי סמים 8.חייב איזה מילה טובה למלך האמיתי , מלך האריות צ'יפוליני

PLOTKIN

New member
אני חושב..

שמצטיינים יש הרבה. אני נורא התרשמתי מאנדראס קלודן בטור דה פראנס בזמן שעיני כל העולם וטי מובייל היו מרוכזות באולריך הוא הוכיח שהוא אחד הגדולים באמת. מאותה סיבה גם סנטי פרז ראוי לציון.המאכזב שלי זה המילטון שעם קבוצה כל כך חזקה לא הצליח לעשות כלום(שלא לדבר על הפרשיות שלו) מאותה סיבה גם איבן מאיו די איכזב אותי. רוכבים בולטים אך לא מצטיינים גם שניים אצלי, אלחנדרו ולורדה שלמרות הנפילה בוואלטה לא נשבר, נלחם עד הסוף וכמעט הגיע לפודיום וגם לא נשבר מנטלית והגיע לורונה והיה אחד הגורמים הראשיים לזכיית חברו לקבוצה באליפות עולם.הרוכב השני זה אלכסנדר וינוקורוב שחטף הרעלת קיבה בוואלטה והמשיך לעבוד בשביל הקבוצה כשאיבד כל סיכוי לזכיה המשיך לסחוב מים לקבוצה בלי פוזות של כוכב. קטע שהכי אהבתי היה בטור דה פרנס כשאמסטרונג שם יד על לנדיס ודירבן אותו לנצח בקטע אך כשראה שאולריך וקלודן התנפלו עליו התעצבן נתן לשניהם בראש וזכה בקטע.

PLOTKIN

New member
אני חושב..

שמצטיינים יש הרבה. אני נורא התרשמתי מאנדראס קלודן בטור דה פראנס בזמן שעיני כל העולם וטי מובייל היו מרוכזות באולריך הוא הוכיח שהוא אחד הגדולים באמת. מאותה סיבה גם סנטי פרז ראוי לציון.המאכזב שלי זה המילטון שעם קבוצה כל כך חזקה לא הצליח לעשות כלום(שלא לדבר על הפרשיות שלו) מאותה סיבה גם איבן מאיו די איכזב אותי. רוכבים בולטים אך לא מצטיינים גם שניים אצלי, אלחנדרו ולורדה שלמרות הנפילה בוואלטה לא נשבר, נלחם עד הסוף וכמעט הגיע לפודיום וגם לא נשבר מנטלית והגיע לורונה והיה אחד הגורמים הראשיים לזכיית חברו לקבוצה באליפות עולם.הרוכב השני זה אלכסנדר וינוקורוב שחטף הרעלת קיבה בוואלטה והמשיך לעבוד בשביל הקבוצה כשאיבד כל סיכוי לזכיה המשיך לסחוב מים לקבוצה בלי פוזות של כוכב. קטע שהכי אהבתי היה בטור דה פרנס כשאמסטרונג שם יד על לנדיס ודירבן אותו לנצח בקטע אך כשראה שאולריך וקלודן התנפלו עליו התעצבן נתן לשניהם בראש וזכה בקטע.

Sybh

New member
בעיני

1. קונגו ובטיני 2. מאיו 3. תומס ווקלר, פריירה 4. EPO 5. אזאבדו 6. מתקשה לבחור 7. גרמנים שיכורים יורקים על ארמסטרונג 8. מרגש במובן הטראגי - פנטאני

yossi113

New member
הסיכום שלי:

1. הרביעיה: קלודן, פרז, קונאגו וארמסטרונג - ארבעתם היכו את התחזיות, שני האחרונים ביתר הצלחה. 2. מאיו והמילטון התחרו על התואר, אך מאיו הפסיד בזכות הדופינה-ליברה ופרשיות הסמים של המילטון. 3. רבלין (בזכות השלשה ההיסטורית) 4. רבלין (עקב ההפסד לבטיני) 5. לנדיס את אזבדו. 6. הוונטו בדופינה ליברה (נופץ שם איזה שיא שולי, לא?) 7. ההתפרצות של העיתונאים הצרפתים לחדר של ארמסטרונג במהלך הטור. 8. "Run as if you stole something".

George39

New member
שלי שלי שלי שלי שלי שלי שלי שלי שלי

1 לאנס ארמסטרונג 2 יאן אורליך 3 אלקסנדרו פאטאקי 4 אלקסנדרו פאטאקי בטור דה פראנס 5 פלויד לאנדיס 6 אולימפיאדה נגד שעון 7 הזכייה המדהימה של לאנס "הבוס" ארמסטרונג בפעם השישית

למעלה