לא הולכים ב-
אנשים

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gif ואו איזה מוכשרת!!!

רק אני מציירת מכוער כמו... מישהו שמצייר מכוער XDD

butbut

New member
../images/Emo126.gifגם אני ציירתי פעם מכוער...אם הייתי מעלה

לכאן ציורים שלי מכיתה ח'-ט' הייתן מתפחלצות..XD רובן היו אנימה
...אהבתי את זה אז וזה השפיע. זה לא עניין של "לצייר לא יפה" זה עניין של תרגול וכישרוןXDD פעם עשיתי מדרכים לציור, זה היה כול כך מצחיק=]

../images/Emo204.gifאנימה זה ~טוב~../images/Emo70.gif

אנימה זה מעולה.
אני חולה על אנימות. איזה ראית? אני ראיתי רק שלושה, שמתוכן אחת שונן-איי, אחת בעלת 51 (!!) פרקים, ואחת חמדודה לבני נוער שאוהבים קיטש טהור. השמות? לפי הסדר:
לאבלס (שהסמל שלה הוא
), אוו, סובי כזה יפה!
FMA (קיצור של Full Metal Alchemist). אדוארד! ^^
DNA (קיצור של DN Angel, שDN, למיטב ידיעתי, זה קיצור של שני השמות של הדמויות הראשיות: דארק וניווה - Niwa). ריסה מעצבנת, ריקו מתוקה, וניווה כזה נשמה טובה!
ממ. שוב חפרתי. XD [ועשיתי תמונה עם שלושתם, אבל תפוזבל לא הסכים להעלות. אידיוט. >< אם תחפשי בגוגל תמונות של Soubi, DN Angel או FMA - גם Edward Elric יעשה את העבודה
- תוכלי למצוא תמונות שלהם. ^^]

butbut

New member
../images/Emo126.gifאו-או אני מתחילה לחבב אותך מרגע לרגע!

XDD אני ראיתי:
DN Angel[כנ"ל
]
אינויאשה
סאקורה[בזמנו ראיתי כמה פרקים-בורינג]
צ'וביטס
סיילור מון
טוקיו מיו מיו הצצתי בכמה פרקים[[בורינג]
נארוטו[כמה פרקים]
פרוטאס באסקט[קיצ'י קיצ'י קיצ'י]
בליץ'[מעולה
]
Tenjou tenge ועוד כמה שראיתי רק תהתחלה או רק ת'סוף שלהם XDDD
נאמ אני מתה על מנגות-בגלל זה התחלתי גם לצייר בסגנון הזה=] XD

../images/Emo204.gif../images/Emo70.gif

אינויאשה זה כזה חמוד! [הייתי רואה פרקים כשהייתי גרה אצל סבתא שלי. קאגומה/אינויאשה =
] סאקורה זה גם חמדמד. התחלתי לראות צובאסה כרוניקל, אבל מכיוון שזה רק ביוטיוב ובקושי עולה, שרדתי רק את הפרק הראשון. XD לגבי בליץ': כולם מדברים על זה! וממליצים לראות את זה! אני גם רוצה.
יש את זה ביוטיוב? או שאולי למפגש הבא תצרבי לי דיסק עם אוסף אנימות מומלץ.
נארוטו נראה חמוד [אחותי הקטנה אהבה את זה], אבל טוקיו מיו מיו? אני מתכוונת, אלואים. זה כלכך לא הטעם שלי. >< האנימציה לא משהו, לדעתי. סיילור מון... דיברו על זה כלכך הרבה ב"יומני הנסיכה" שאני כבר ממש רוצה לראות את זה! זה באמת כזה מומלץ כמו שמיה תרמופוליס אומרת? XD אוה, ותראי את FMA ולאבלס. הן שתיהן אנימות סגידות.

butbut

New member
../images/Emo126.gifכן זה באמת מומלץ כמו שמיה אומרת!

XDDD אני ממליצה לך בעצמי! אני אישית ממש אהבתי אתזה=] XD

../images/Emo204.gifXD

אני אנסה להוריד את זה, או לפחות לראות ביוטיוב. את בליץ' התחלתי לראות אתמול ביוטיוב, ואני חייבת לציין שזה ממש כיף, ושהתמכרתי. *עינייםנוצצות* מתה לראות את ההמשך.

sweet shir

New member
לאבלס זה גייז? או שסתם מלא כותבים סלאש עליו?

או שאני מתבלבלת עם משהו אחר? חחח

just orr

New member
בליץ'!!! ../images/Emo6.gif

אח שלי רואה את זה XD אני חייבת לציין שחשבתי שיש שם אחד חתיך. [ואז הסתכלתי שוב ו... קצת טעיתי] זהו, הייתי חייבת להגיד. XDD [אהמשרוןאהמ]

../images/Emo204.gif../images/Emo99.gif

אני אוהבת את הציורים שלך. ^^ הלוואי שאני הייתי יכולה לצייר בכל כך הרבה ביטחון בעט. גם כשאני מציירת בעיפרון זה לא אותו הדבר. ><'' [והאם אני מנחשת נכון, שהלב שלה יוצא החוצה והוא בעצם המסגרת של הציור והיא בפנים, עם פה חסום? או שסתם הזיתי, כרגיל? XD] אוה. ואני אתחיל לעבוד על פיקך בהזדמנות הראשונה שתיקרה על ידי. בתקווה שזה יהיה בקרוב. מו"ב במת'ודס 1 ביומראשון, מו"ב בבלשנות ביום ראשון שלאחר מכן, בנוסף לעוד עבודה וחצי שיש לי לסיים לכתוב, שלא לדבר על עוד אלף ואחת מיליון דברים שיש לי לעשות, לא כולל פר"ח... *אנחה* החיים קשים.
מיסיו.

butbut

New member
../images/Emo126.gifכן, you get it../images/Emo9.gif נאמ...בזמנך הפנוי!

אני גם די עמובה, אבל את יותר עמוסה ממניXDD הדבר הכי גרוע שלי עכשיו זה ללמוד לגמרא[מבחן בע"פ] ותושבע [משום שקיבלתי 15 במבחן שהיה ביום ראשון-מוכשרת אה?]... נאמ ומבחן במת'. אבל זהו XDD
מי טוו=]

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo126.gifתודה על התגובות לכולם../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

TomiSh XD

New member
ואי איזה ציורים יש לךך ../images/Emo70.gif

כל פעם אני נתקעת איזה חצי שעה על כל ציור כמו איזה ילדה סתומה
- מהממממממם
-

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo99.gifאין לי מילים../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

אני חושבת שהבנתי

ZivMusic

New member