לא היה פה פעם פורום חברתי? :)

DarlingAdam

New member
לא היה פה פעם פורום חברתי? :)

לא ייתכן שלאף אחד לא קרה כלום במשך חודשים. כרגע הורדתי גרסת וידיאו באיכות חביבה של דואט בין דיוויד בואי ופלסבו. גם קשור קלות לפורום (מי שרוצה הסבר, שירים יד), גם שמח, גם חדשות. אז איך היה היום שלכם?

יסמין 28

New member
אני מקשיבה לדיסק של מרסדס סוסה

ומקבלת את מנת הקומיקס השבועית שלי מהאינטרנט[ והיה לי יום די בסדר בעבודה, לשם שינוי ועשיתי כל מיני החלטות לשנה החדשה, שבטוח אני לא אעמוד בהן, כמו ללכת 40 דקות הליכה מהירה כל ערב (לצאת מהבית בערב כשקר, אחרי העבודה, כשכל מה שרוצים זה לאכול הרבה הרבה פחמימות? כן, בטח) וראיתי את העיתון החדש של קלף והתעצבנתי (אני לא יודעת למה אני עדיין טורחת) ומאיה ואני קוראות עכשיו את "נשים קטנות" (פעם 18 בשבילי, פעם ראשונה בשבילה, אם להיזכר בת'רד ההוא על חיברות נשי) ותגידו מה שתגידו, על אף הבעייתיות שלו בעניינים של הטפות על מוסר ודת, זה אחד הספרים המקסימים ביותר שנכתבו אי פעם וגם אני מתגעגעת קצת לפורום הזה.

DarlingAdam

New member
היי יסמין :)

איזה קומיקס? ניסית אולי לנסות ללכת בבוקר, במקום? וללכם לישון מוקדם יותר? ואם את מתגעגעת, בואי לשחק איתנו יותר :)

ליטל ו

New member
אוה :)

זה מקסים :) וזה גם ספר מקסים, על אף הבעייתיויות, כן. היי, את מי את הכי אוהבת? (יש תיאוריה מקובלת בנידון, אבל אני מכירה כמה אנשים ששוברים אותה :) ). הה, מישהם כאן מכירים את "נערות בחברה"? אם כבר חיברות :)

יסמין 28

New member
שאלה קשה

התשובה הקלה תהיה כמובן ג'ו שמעתי המון דייקיות שמדברות על זה שהיא הדייקית הראשונה שהן קראו בספר, שמעתי גם אנשים שטוענים שהיא טרנס, דמות מאד חזקה ומעניינת אם כי המעבר הדי חד שהיא עושה בסוף הספר קצת מקלקל... אבל בעצם כל דמות בספר מייצגת פן אחר של "הנשיות" ולכן כל אחת מהן מקסימה בדרכה. מהי התאוריה המקובלת ומי האנשים ששוברים אותה...? אני לא מכירה את נערות בחברה... על מה זה? אם זה טוב אני אקח בספריה, מאיה מאד אוהבת סיפורי חיברות... לדוגמה אבא ארך רגליים שכבר דיברנו עליו פה בפורום פעם, וגם אני תמיד אוהבת לחזור לספרי הילדות הישנים.

ליטל ו

New member
אין כמו

לחזור לספרי הילדות :) טובה ינסון והתרגום הישן של שר הטבעות ובא עם גרביים והפיה של כיתה ה' שניה... :) גם אני הכי אוהבת את ג'ו, מכיוון התשובה הקלה :) אם כי, כמו עם הביטלס, אני חושבת שאהבתי כל אחת מהן הכי מתישהו, אולי חוץ מאיימי. התיאוריה (לא זוכרת מי התחיל איתה) היא שכולם מעמידים פנים שכל קורא אוהב מישהי אחרת הכי, אבל בעצם כולם הכי אוהבים את ג'ו. אני יותר אוהבת את מה שאמרת בעניין פני הנשיות. "נערות בחברה" הוא ספר מתוק, ממש לא ברמה של "נשים קטנות", אבל 'ספר שאמא שלי קראה וקטנה לי כשהייתי קטנה' שכזה. אוסף סיפורי "חטאי נעורים"-"דנה כותבת יומן" שכאלה, מאת סופרים שונים, על בעיות רלוונטיות לנערות אמריקאיות בשנות השישים (?), על פי דעת ההוצאה. חמוד, שוביניסטי כצפוי, דידקטי, אבל עובדה שאני עדיין זוכרת אותו בחיבה :)

טל קר

New member
אני עוברת דירה ברביעי בבוקר,

וכואבת לי הבטן רק מלחשוב על זה. אני בלחץ להספיק כל מיני דברים לפני המעבר, אמא'לה אני לא מכירה אף אחד בחיפה P: (זה עתיד לתאר גם את היום שלי מחר אני חוששת)

אני מחיפה

היי לך אני מחיפה כפי שאת כבר יודעת מהשם אני מנו"ש.....נווה שאנן למקרה שלא הבנת הינה עכשיו את מיקירה מישהו מחיפה.....
תיתחדשי על הדירה ותהני מחיפה....

DarlingAdam

New member
מזל טוב על המעבר...

ואני מקווה שהלחץ יעבור ויהיה לך נורא טוב בחיפה, ומקסימום, אם את לא מכירה שם אנשים, את לפחות מכירה אנשים באינטרנט... יהיה לך אינטרנט, נכון?... בהצלחה! :)

טל קר

New member
תודה תודה :) יש לי בעיות עם הרשת

שאני מקווה שיפתרו תוך כמה ימים, לא מצאתי אף אינטרנט קפה $%^#$^ בחיפה, ורק עכשיו הצלחתי להתחבר למחשב של המרצה שלי אחרי כמה ימי התנזרות... לחיפאי 15 מתוסבך - איזה חומד! המון תודה. לאדם - זה נכון שיש אינטרנט. לשמחתי גם החברים בתל אביב לא התאדו... אני מתכוונת לחזור לבקר כבר בסוף שבוע הקרוב. ונטלי, את מוזמנת לשלוח לי מסר :) טל

DarlingAdam

New member
כן, נראה לי.

ויש בו איש בשמלה, שזה שמח. ויש איש אחר שמלטף לו את הראש, שזה שמח לי באופן אישי אם כי פחות פורומי. והאיש שאינו בשמלה, יש לו עבר של... להביא את המשחק במגדר אל המיינסטרים ולפרוץ גבולות ולעזור לנו די הרבה כקהילה, ולעזור לי המון מבחינת המגדר המוגדר והלא-מגודר שלי :) ולא רק לי. אז זהו. קשור. קצת :)

matanbu

New member
רק שהאיש לא בשמלה

נשוי, והוא לא נראה לי מסוג האנשים שסתם עושים דברים "כאלה". אבל כן - לראות את שניהם ביחד עשה גם לי שמח.

ליטל ו

New member
אבל

האיש שאינו בשמלה מפלרטט, להנאת כולנו, וגורם למעריצים קטנים וחמודים שלו (ע' "האיש בשמלה") להתמוסס ולהיאלם מדי פעם, ע"י פעולות הקשורות בקרבה פיסית אליהם. וזה חמוד :)

matanbu

New member
סתם כי היה לי משעמם

ואני יודע שיש פה כאלה שאוהבים אותו :)

למעלה