זה לא מגוגל, אחותי ואני מחפשות את התמונה הספציפית כבר איזשהו זמן. עשית לי הפתעה כיפית גם אני מצרפת אחת, ומקווה שאם אני לא אקפץ ואצרח, זה לא יגרום לנידויי מהפורום
אשה בגלוי - בעבודה ובמשפחה, בחוצות הערים והכפרים. זהו - די להצגות. טסה לתאילנד עוד 13 יום GRS עוד 15 יום ואח"כ - חיים רגילים לא ? כבר עשו זאת לפני... אמרתי משהו על מתח ? חרדות ? לאאאאא רק רעד טורדני באזור הפופיק הפנימי דווקא עוזר להורדת משקל (מינוס 17 ק"ג לקנאתכן
) והמון תודות לנורה שעוזרת לי עם שינוי השם מול משרד הפנים שנוהג כהרגליו המרגיזים אז מה חדש ? חיבוקים יערה
היי ובשעה טובה על הטיסה חבל שלא התייעצת ושמעת על השיטה בתיאלנד. אני גם עברתי ניתוח אצל ספורון, השיטה שהוא עובד איתה היא שיטה קשה מאוד מאוד מהרבה סיבות שאני לא רוצה לפרט פה. בכל מקרה בהצלחה תמסרי ד"ש ונשיקות לאיי(האחראית מרפאה) ולכול הצוות מטליה
חמודה שלי אני לומדת את הנושא כבר שנתיים (14 שנים במעבר...) בעזרת חברות, כל הסקרים, והפורום trans surgery באנגליה ש 50% מהבנות בו (מעל 50) נותחו אצל ספורן התהליך קשה, מאד, התוצאה נפלאה. אני סופרת את הימים אגב - יש לך היום קשר עם עירית מירושלים שהיתה איתך בקשר לפני כמה שנים, בראשית חתחתי הדרך ? מתה לפגוש אותה שוב
היי אני שמחה שאת טסה לניתוח אינני יודעת על סקרים הרבה אלה על עצמי! אולי זה קשור במבנה הגוף שלי אינני יודעת בכול מיקרה בהצלחה!! את חייבת לעזור לי להשיג את עירית מירושלים!! אני מחפשת אותה בנרות מתגעגעת אליה מתה לראות אותה אנא עשי משהו! אם יש לך שאלות הוא רוצה לראות את התוצאה שלי תתקשרי אליי אני ישמח 056621030 טליה
על כל האיחולים. אנצור אותם בליבי עת אשן לי שם. אירית - אשה יקרה לרבות - נעלמה להולנד לפני כמה שנים ומאז לצערי לא שמעתי ממנה. מי שיודעת איך ליצור עמה קשר - תזכה לתודות ממני ומרבות אחרות. אולי אילנה ברגר ? חיבוקים יערה
אבל התרגלתי להתרגשות הזאת. גם לפחד. למזלי יש לי שבוע עבודה עמוס וגדוש ואולי אעבוד גם ביום הטיסה עצמו. השיגרה עוזרת ולא מותירה זמן לחרדות. ולא חסר. נוסעת לבד בסופו של שיקול ארוך ומורכב. עשו זאת חברות בנות גילי לפני. הצוותשם ערוך לזה. הכל מוסדר לצורך זה. מתכוננת להחלים במהירות ובאסרטיביות ולשוב לעבודה ולשיגרת החיים בהקדם האפשרי. אני בתהליך 14 שנים. חלאס - די וממילא יותר מדי זמן פנוי לא בריא לי
תודה על הצעת העזרה - אשמח חיבוקים יערה נ.ב. החלפתי את שם המשתמש לנוחות הציבור
היי מתוקה אני ממש מתגרשת בשבילך. אני ממש ממש מבקשת ממך אל תנסעי לבד. זה ניתוח מאוד קשה את צריכה מישהו איתך 24 שעות. את תהיה עם מורפיום כמה ימים את תצטרכי עזרה בהמון דברים אפילו קטנים. אחרי הניתוח את חייבת מישהו שיעזור לך הפילו לקום מהמיטה.את צריכה אפילו מישהו שיהיה איתך לעזרה נפשית זה חשוב מאוד שיהיה לך למי לבכות, ולהתלונן כי האחיות ואפילו הרופא לא יודעים טוב אנגלית. נשיקות טליה.
איזו הופעה? ב-brit awards, או Without you I'm nothing? אני מנסה למצוא גרסא לא שבורה של הראשון כבר איזשהו זמן. מה קורה איתי... אני אמורה להמציא דברים אבל אין לי בינתיים רעיונות שאני אוהבת, לעומת זאת יש לי שוקולד, הידד, וגם ספר חמוד של אדית נסביט.