לא היו התאמות הספיד דייט - כישלון

מיצי2013

New member
כל הדיון טריגר


אבל היה לי קשה שכולם קפצו על מילקי בגלל עצם ההשוואה במקום להתייחס נטו למקום שממנו היא אמרה את הדברים.
לצורך הגילוי הנאות גם אני עברתי הטרדה מינית בצבא. איזה פיזיותרפיסט מנוול שהחליט שזה מגניב להפשיט אותי מהחלק העליון ולהתחכך בי כשאני לא רואה. והכי גרוע - חזרתי לשם שוב כי בכלל לא הייתי בטוחה מה קרה ואם קרה. אח"כ התלוננתי למפקדים שלי ושלחו אותי להעיד בפני קצין רפואה פיקודי, מה הוא עשה עם התלונה אין לי מושג. אני לא זוכרת את השיחה ומה נאמר שם. רק נדמה לי שאמרו לי שזו האשמה חמורה והאם אני בטוחה שזה קרה. נורא ואיום.

אבל מילקי מדברת על עצמה ועל מחשבות אמיתיות שעוברות לה בראש, ועוברות להרבה בחורות בראש ולא באמת קשורות להטרדה מינית. המצוקה שלה אמיתית. היא מרגישה לא מושכת, ומרגישה שכולם רואים אותה כלא מושכת. גם אני הרגשתי ככה בתקופות מסוימות ואני עדיין מרגישה ככה לפעמים. חוויות של דחייה רק מחזקות את זה, וחוויות חיוביות לא מצליחות לשחרר את זה או שבכלל לא שמים לב אליהן. בחורה שחושבת שהיא מכוערת לא מאמינה למי שאומר לה שהיא יפה או מחמיא לה באיזושהי דרך.
תמיד יש פרצה. גם כשאת מפרסמת תמונה בפייסבוק ואומרים לך "תמונה יפה", אז את בטוחה שהתמונה יצאה טוב, לא שאת יפה. ולמה לך לא כותבים "מהממת" ו"מעלפת" ו"הכי יפה בעולם" כמו שכותבים לכולן? זה כנראה בגלל שאת לא.
ואז זה כבר כדור שלג שמדרדר. העיסוק במראה והמחשבה שהוא זה שקובע בשבילך, ושאת לא מספיק לא משנה מה תעשי. אז מה שווה בכלל לעשות. ושהיית יכולה להיות יותר יפה אבל התקלקלת.
את כל כך עסוקה בזה שאת לא שמה לב בכלל לאופציות ליצור קשרים מסביב, את מעדיפה לא לנסות כדי לא להיפגע שוב. את לא יודעת מה ה"ערך" האובייקטיבי שלך בשוק.

מילקי, אני כואבת את הכאב שלך. אבל חייבת להיות דרך החוצה ממנו. זה לא הגיוני שתחיי את חייך באמונה שאת לא מושכת ולא שווה, כי את בטוח שווה המון. את חייבת לטפל בזה, לשנות את זה, לא יודעת איך. את אמיצה שאת מדברת על הנושא הזה בצורה גלויה.
 
אני לא חושבת שקפצנו על מילקי

הקפיצה, אם הייתה כזאת, הייתה ממקום מזועזע, אבל בהחלט (אני לפחות) התחברתי לתחושה הבסיסית שממנה יצאה זעקתה של מילקי, ואני חושבת שכולנו.
 

מילקי110

New member
לא הרגשתי שקפצו עליי

תודה LADY אני מבינה שאנשים נפגעו מדבריי ולכן התנצלתי

ואכן הדברים נאמרו מתוך כאב , זה לא שאני חושבת שאני מכוערת זה נאמר לי בעבר ועובדה שעד היום אף גבר לא התחיל איתי

ולהגיד לך עוד משהו שיזעזע אין לי ניסיון מיני בכלל , בחורה בגילי המופלג כי אף גבר לא רוצה אותי

אז תגידו אבל היית שמנה יש הרבה שמנות , מכוערות מכל וכל והן נשואות ויש להן חיים

לא חוויתי אהבה מעולם , לא רק פיזית אלא גם נפשית .. אני מסוגלת להבין שהטרדה מינית זה קשה אבל גם ליהיות ברווזון מכוער כל החיים זה גם קשה מאד

ואני מאד מטופחת גם בתור שמנה לא הזנחתי את עצמי ועדיין .. והנה הייתה לכם דוגמה חיה בספיד דייט חדר עם הרבה גברם ואיש אינו רצה אותי ..

מידי יום יש מבטים עויינים של גברים או מבטי " אין סיכוי" .. אנסה לטפל בזה בקבוצה שאליה אני הולכת , שגם שם אגב יש איזה בחור אני לא מעוניינת בו אבל ראיתי שהוא שם לב לחברה שלי מהקבוצה

בשבוע שעבר כאשר היא לא רצתה לבוא איתנו אחרי .. הוא נכנס חזרה ושכנע אותה ובסוף היא באה , ראיתי שהיא מצאה חן בעיניו וזה גרם לי לקנא

הראיתי לחברתי הטובה תמונה שלה היום והיא אמרה שהיא בכלל לא מושכת ושאני יותר יפה ממנה .. אבל הנה לטענת חברתי לא מושכת ועדיין היה לה בן זוג גברים אוהבים אותה , יש לה ידידים ...
 
מילקוש

הבעיה שלך היא לא כיעור (אני הרי יודעת). היא כבר גם לא השומן. הבעיה שלך היא חוסר ביטחון עצמי וחוסר ערך עצמי, ואלו הם הדברים שמרחיקים ממך גברים. זה משהו שאת צריכה לעבוד עליו קודם כול למענך, לרכוש לעצמך איזו שהיא הערכה עצמית, כדי שתוכלי לבטוח בעצמך ולהישיר מבט אל העולם. זה ממש גרוע שאת סובלת ככה ממשהו שמישהו אמר או לא אמר או עשה או לא עשה, אפילו אנשים וירטואליים שאין לך מושג מי הם. את חייבת לטפל בעצמך, בנפש שלך, את חייבת לשנות את החשיבה הכל כך שלילית שלך על עצמך. אני מאוד ממליצה על CBT ו/או לבוא שוב לקבוצות של OA (רק שם הצלחתי להכיר בערך של עצמי אחרי שנים ארוכות של תיעוב).
 

Lady Stark

New member


מילקוש,
אני מסכימה עם אלומה שמה שמשנה בהיכרויות זה נגישות. וכשאדם מרגיש כל כך רע לגבי עצמו, הוא לא נגיש בכלל. ולא רוצים לדבר איתו.
אני חוזרת ואומרת שכ-ל בנאדם שאי פעם אמר לך מלים כאלה קשות עליך מועמד לכיתת יורים אצלי. ברצינות. לומר דברים כאלה זה רק כי אתה יכול ולא כי אתה מתכוון. חכמה גדולה.
הכי חשוב זה שתעבדי על להשתחרר מהתפישה העצמית שלך כלא מושכת. זה אפשרי, מותק. אם אני הרגשתי מושכת לתקופה מסוימת בחיי (ואני תמיד הרגשתי נורא לא מושכת), גם את יכולה.
ואני באמת מפצירה בך, מותק. בבקשה תעזבי את העניין של הספיד דייט. זה קצת מרגיש לי כמו שוק בשר, והסיטואציה הזאת היא לדעתי טריגר נוראי בשבילך.
 

היי48

New member
מותק,

אלומה וליידי צודקות.
לא מדובר במראה, אלא במה שהבן אדם משדר לאנשים אחרים. ואגב-לא רק בעניין של זוגיות, אלא בכל תחום בחיים. גם בין חברים, בעולם העבודה וכו'. כבר יצא לי לראות אנשים שהתנהגו כאילו הם מעולים, מצויינים ומושלמים או בתחום מסוים או בכלל, למרות שבפועל הם ממש לא היו, אבל עדיין אנשים האמינו להם שהם טובים, כי הם שידרו שהם טובים.
אז אני לא אומרת שאת צריכה להיות יהירה, אבל גם לא ההיפך. את בחורה עם המון מעלות, וכל בחור שהיית יוצאת איתו היה בר מזל לגמרי, את פשוט צריכה לשדר את זה. וכן אני יודעת שאחרי שאתה מרגיש ומתנהג בצורה מסוימת כל החיים זה לא פשוט בכלל לשנות את זה, אבל אף פעם לא מאוחר לנסות לשנות את זה, בעיקר בגלל שזה גורם לך להרגש רע. איך לשנות-אני לא ממש יודעת, אבל ראיתי שכתבו מעלי כמה אופציות.
ותנסי בלנסות להתחיל להאמין לנו שאת בחורה מקסימה-יש לך לב זהב, את תמיד תומכת ומעודדת, את מטפלת בתיאו בצורה מעולה וגם בכלל בן אדם חרוץ ואמיץ-לא כל אחד היה מסוגל למרות הכל להמשיך לעבוד, ללכת לטיפול ולעבור את הניתוח. אל תקחי את זה כמובן מאליו, אלו דברים שבהחלט ראויים לציון. ואני בטוחה שברגע שתאפשרי למישהו לראות את כל זה הדברים ישתפרו.

בהצלחה
 
חותמת על כל מילה שנכתבה

ומוסיפה מילה אישית - אני מכירה את מילקי טיפה מעבר לפורום הזה ויכולה בהחלט להעיד איזה שינוי נפלא היא עושה וכמה שהיא השתנתה מלפני כמה שנים, שכולה הייתה מסוגרת וקוצנית, ועכשיו הרבה יותר חמה, נעימה, סובלנית ופשוט מקסימה. כל פעם הולכת ומתגלה עוד שכבה יפה ואני מאוד מתרגשת לראות את זה, כמי שמכירה טיפונת מבחוץ. כל הכבוד מילקי, ואני מקווה שזה בסדר שכתבתי כאן, השתדלתי לא לעשות אאוטינג. אני לא אוהבת לדבר בגוף שלישי על אנשים בעיקרון, אבל ממש הרגשתי צורך לכתוב את זה, כי זה משהו חיובי ולא שלילי. חיבוק גדול למילקי ולכל מי שמחזק אותה.
 

מילקי110

New member
תודה רבה לכם

תודה על כל המחמאות , רע מאד הערב

וכתבתי על זה באריכות למעלה .

אומרים לכם שיהיה טוב אבל זאת אשלייה ..
 
למעלה