לא היינו צריכים את ההקלטות של סגל כדי לדעת כמה מושחתת ורקובה מערכת המשפט כאן

1ספי11

Well-known member
כדאי אולי להזכיר שנוה אינו ולא היה מעולם נציג הממשלה בשום מקום. הוא היה יו"ר לשכת עורכי הדין, גוף עצמאי שמקבל את החלטותיו לבד עם עצמו. ה'טעות' היחידה שלו בעניין הזה הייתה שהוא קיבל את ההחלטה לשתף פעולה עם שרת המשפטים בוועדה לבחירת שופטים, ולא לנהוג כפי שהלשכה נהגה בעשרות השנים שלפני כן, קרי לשתף פעולה עם חבורת שופטי העליון בוועדה. מעבר לכך הרי לא השתנה כלום בוועדה :). הדילים וכו' היו שם מאז ומתמיד. הוא פשוט שינה את זהות החבורה (מבחינת תפקידים, לא מבחינה אישית) שבכוחה להשיג רוב. זה כל הסיפור. אבל זה כמובן (וכצפוי) זיכה אותו בהתקפות שלוחות רסן מהצד השמאלי (כביכול ליברלי) של המפה הפוליטית וכן ממערכת המשפט עצמה :). דרכו של עולם (תשאלו פעם אמן שהעז לפרסם את דבר הזדהותו עם עמדות הימין, מה עבר עליו לאחר מכן, ותבינו לבד :)).
שיתוף הפעולה עם שרת המשפטים על בעיסקת שוחד מלוכלכת. מה שמתאים ל"רפורמה" שאתם רוצים לעביר.
כך טוען מחנה הרל"ב. מחנה הביביסטים טוען לעומתו (בהתבססו, בניגוד לחבורה הראשונה, על עובדות) שמנדלבליט היה זה שהחליט על הגשת סדרה של כתבי אישום נגד ראש הממשלה ובהם כתב אישום חמור מאוד על שוחד, באופן הפוך לחלוטין מטענת ה"הגנה על נתניהו ומשפחתו מהעמדה לדין".

האובייקטיביים שבחבורה שאינם רל"בניקים או ביביסטים במיוחד, לרוב יסכימו עם הקבוצה השניה הפעם, פשוט כאמור, בהתבסס על העובדות היבשות והמציאות. בוודאי כך בהתחשב במצב ההליך המשפטי ופרסום דעתו של בית המשפט בנוגע לאישום השוחד (בינתיים).
עוד פעם שאתה מדבר על "עובדות" בלי שיש לך עובדה אחת.
עובדה: הגנה מוחלטת על הפשעים של אשת הראש וצמצומם לתיק אחד חסר חשיבות.
עובדה: הוצאתו ללא חקירה מתיק הצוללות כשיש חשש שמנדלבליט הכיר את עניין כשהיה מזכיר הממשלה.
עובדה: הקטנת האישומים למינימום כשויתר על סעיף השוחד ב1000 ו2000 .

Harrington

Well-known member
מנהל
שיתוף הפעולה עם שרת המשפטים על בעיסקת שוחד מלוכלכת.
הוא שאמרתי קודם. נוה בס"ה עשה בדיוק, אבל לגמרי ב-ד-י-ו-ק, את מה שנעשה בוועדה לבחירת שופטים מיום הקמתה. ההבדל היחיד הייתה זהות הקבוצה שהוא בחר לעשות זאת איתה. זה היה מספיק בשביל עולם הרל"ב בשביל לתקוף אותו ולרדוף אותו, מה שיקרה ככה"נ עד יום מותו (אא"כ 'יחזור בתשובה' וייצא באיזו הצהרה רל"בית כזאת או אחרת). מסתבר שזה גם מספיק בשביל להפוך את אותם מעשים שנעשים בוועדה מאז ומעולם ל"עיסקת שוחד מלוכלכת".

אחחח... כשגם האירוניה כבר מתאבדת מרוב קשיים להתמודד עם רמת הצביעות :cool:.
מה שמתאים ל"רפורמה" שאתם רוצים לעביר.
מאוד מתאים. רק לא קשור בשום צורה או דרך :).
עוד פעם שאתה מדבר על "עובדות" בלי שיש לך עובדה אחת.
הממ... נכון. מנדלבליט לא הגיש כתבי אישום נגד נתניהו. אתה לגמרי צודק. זאת לא עובדה ואסור לקרוא לעובדה זו עובדה. צריך לקרוא לה, אהה, חלום? או אולי סיוט דווקא :)? אולי אפשר לכנותה... הממ... פנטזיה? שמא אולי ההגדרה המתאימה יותר היא, סיפורי פוגי? תבחר לבד. אני אזרום עם כל מה שתחליט וכל דרך שתמצא לנכון להגדיר את העובדה הזאת ובלבד ולא נקרא לה חס וחלילה בשמה...
כמובן שיתכנו קוראים מסכנים שייטעו כמוני ויעתיקו חס חלילה ושלום ממעשיי הרעים, ואולי יסברו בשגגה שעובדה זו באמת עובדה הינה. אולי בגלל סברתם (המוטעית כמובן) שעסקינן בדבר שקרה בעולם המציאות והאמת (והמהדרין יוסיפו עובדות, אבל אימנע מכך כדי לא לפגוע בנפשו העדינה של המתדיין מולי שמתקשה קצת להתמודד עם המושג ;-)).

בחייך ספי. האטרף להשמיץ בכל מחיר ידועה ומוכרת. גם ידוע מראש שתיכף תתחיל לדבר על מציאות אלטרנטיבית שאני כביכול חי בה וכיו"ב. הכל גלוי וידוע, צפוי להחריד (ולטעמי שחוק להחריד). אבל אני מבקש, שוב, כמעט מתחנן, בחייאת תעלה קצת את הרמה. זאת לא בקשה מוגזמת, האמן לי.
עד שתיאות לעשות כן חוששני שלא אוכל להמשיך לקרוא את הגיגיך בתת-השרשור הזה. פשוט, עם כל הכבוד, האהדה, ההערכה לפועלך ורצוני לסייע לחלשים שבחברה והנכונות לרדת במסגרת זו ברמה, יש גבול למה שאני מסוגל להתמודד איתו. יותר מדי זמן ברמה יותר מדי רדודה, פשוט עושה לי כאבי גב.

אז צר לי כי תיאורטית, אילו היית בוחר להתייחס עניינית במקום לחרטט כהרגלך ולעבור להתקפות אישיות חסרות כל בסיס כהרגלך בנסיון להתחמק מכך, היה יכול להתפתח פה דיון ענייני ר"ל. אבל בנסיבות העניין (וכפי שכמובן יכולת לדעת מראש ואולי בכוונת מכוון העדפת מסלול בריחה זה), אין לי אלא להכריז

שמיצינו.

1ספי11

Well-known member
הוא שאמרתי קודם. נוה בס"ה עשה בדיוק, אבל לגמרי ב-ד-י-ו-ק, את מה שנעשה בוועדה לבחירת שופטים מיום הקמתה. ההבדל היחיד הייתה זהות הקבוצה שהוא בחר לעשות זאת איתה. זה היה מספיק בשביל עולם הרל"ב בשביל לתקוף אותו ולרדוף אותו, מה שיקרה ככה"נ עד יום מותו (אא"כ 'יחזור בתשובה' וייצא באיזו הצהרה רל"בית כזאת או אחרת). מסתבר שזה גם מספיק בשביל להפוך את אותם מעשים שנעשים בוועדה מאז ומעולם ל"עיסקת שוחד מלוכלכת".

אחחח... כשגם האירוניה כבר מתאבדת מרוב קשיים להתמודד עם רמת הצביעות :cool:.

מאוד מתאים. רק לא קשור בשום צורה או דרך :).

הממ... נכון. מנדלבליט לא הגיש כתבי אישום נגד נתניהו. אתה לגמרי צודק. זאת לא עובדה ואסור לקרוא לעובדה זו עובדה. צריך לקרוא לה, אהה, חלום? או אולי סיוט דווקא :)? אולי אפשר לכנותה... הממ... פנטזיה? שמא אולי ההגדרה המתאימה יותר היא, סיפורי פוגי? תבחר לבד. אני אזרום עם כל מה שתחליט וכל דרך שתמצא לנכון להגדיר את העובדה הזאת ובלבד ולא נקרא לה חס וחלילה בשמה...
כמובן שיתכנו קוראים מסכנים שייטעו כמוני ויעתיקו חס חלילה ושלום ממעשיי הרעים, ואולי יסברו בשגגה שעובדה זו באמת עובדה הינה. אולי בגלל סברתם (המוטעית כמובן) שעסקינן בדבר שקרה בעולם המציאות והאמת (והמהדרין יוסיפו עובדות, אבל אימנע מכך כדי לא לפגוע בנפשו העדינה של המתדיין מולי שמתקשה קצת להתמודד עם המושג ;-)).

בחייך ספי. האטרף להשמיץ בכל מחיר ידועה ומוכרת. גם ידוע מראש שתיכף תתחיל לדבר על מציאות אלטרנטיבית שאני כביכול חי בה וכיו"ב. הכל גלוי וידוע, צפוי להחריד (ולטעמי שחוק להחריד). אבל אני מבקש, שוב, כמעט מתחנן, בחייאת תעלה קצת את הרמה. זאת לא בקשה מוגזמת, האמן לי.
עד שתיאות לעשות כן חוששני שלא אוכל להמשיך לקרוא את הגיגיך בתת-השרשור הזה. פשוט, עם כל הכבוד, האהדה, ההערכה לפועלך ורצוני לסייע לחלשים שבחברה והנכונות לרדת במסגרת זו ברמה, יש גבול למה שאני מסוגל להתמודד איתו. יותר מדי זמן ברמה יותר מדי רדודה, פשוט עושה לי כאבי גב.

אז צר לי כי תיאורטית, אילו היית בוחר להתייחס עניינית במקום לחרטט כהרגלך ולעבור להתקפות אישיות חסרות כל בסיס כהרגלך בנסיון להתחמק מכך, היה יכול להתפתח פה דיון ענייני ר"ל. אבל בנסיבות העניין (וכפי שכמובן יכולת לדעת מראש ואולי בכוונת מכוון העדפת מסלול בריחה זה), אין לי אלא להכריז

שמיצינו.
נחמד. הרבה מילים בלי אמת.

Harrington

Well-known member
מנהל
נחמד. הרבה מילים בלי אמת.
חמוד אתה :). לצערך, אפילו מעט מילים "בלי אמת" לא תמצא אצלי. אז כן, הטענה מוכרת ושחוקה עד דק ואני יודע עד כמה אתם נהנים לדחוף אותה לכל מקום, בוודאי כל אימת שאין לך משהו ענייני להגיב או מתקשה בכך מסיבות מנטליות.

אבל התקפות אלו לא ישנו לא את האמת ולא את המציאות, אני באמת (טוב, זה שקר מוחלט) מצטער לאכזבך.

שמא תרצה גם להתייחס עניינית לדברים? אולי לבקש עזרה מבן השכנים לצורך העניין, אם אתה מתקשה לבד? אולי מכבוד המנהל?

The Real Big Joe

Well-known member
כך טוען מחנה הרל"ב. מחנה הביביסטים טוען לעומתו (בהתבססו, בניגוד לחבורה הראשונה, על עובדות) שמנדלבליט היה זה שהחליט על הגשת סדרה של כתבי אישום נגד ראש הממשלה ובהם כתב אישום חמור מאוד על שוחד, באופן הפוך לחלוטין מטענת ה"הגנה על נתניהו ומשפחתו מהעמדה לדין".

האובייקטיביים שבחבורה שאינם רל"בניקים או ביביסטים במיוחד, לרוב יסכימו עם הקבוצה השניה הפעם, פשוט כאמור, בהתבסס על העובדות היבשות והמציאות. בוודאי כך בהתחשב במצב ההליך המשפטי ופרסום דעתו של בית המשפט בנוגע לאישום השוחד (בינתיים).
אתה לא יכול שלא לשקר.
הפרקליטות חשבה שגם תיק 1000 בוא תיק שוחד. מנדלבליט ריכך אותו להפרת אמונים.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה לא יכול שלא לשקר.
אם אתה אומר. תצטרך לסלוח לי שאני מסתפק בהכחשת טענתך הקבועה הזאת 88 פעמים ביממה.
הפרקליטות חשבה שגם תיק 1000 בוא תיק שוחד.
אז היא חשבה. כיצד זה סותר את דברי או הופך אותם לשקר בדיוק?
מנדלבליט ריכך אותו להפרת אמונים.
אז הוא ריכך. כיצד זה סותר את דברי או הופך אותם לשקר בדיוק?

בקיצור כרגיל, כל אבל literally כל פוסט שאינך מזדהה איתו, יוגדר על-ידך כשקר וכותבו יוגדר על-ידך שקרן. זכותך המלאה כמובן. כל אחד והגדרותיו בחיים :). אבל יודעי חן בין הקוראים ייאלצו להודות, אם לעצמם ואם בפומבי, שהם מזהים כאן שקרן לא קטן בפני עצמו ונחש מה, מבין שנינו זה ממש לא אני ;-).

מיצינו יקירי. תצטרך לטרטר אחרים בזמן הקרוב. עמך הסליחה.

Harrington

Well-known member
מנהל
תשאל מישהו חכם ממך.
את זאת עשיתי בדיוק כמובן כאשר שאלתי אותך.
מבאס שאתה לא מוכן לענות :-(. מה עוזרת לי כל החוכמה העילאית שלך אם אתה מסרב לענות על שאלה כל כך פשוטה? שמא תרצה שנסיק את המסקנה היחידה שמתבקשת מתשובותיך והיא ש, כרגיל אפשר לומר, חרטטת שוב ואין בדבריך והשמצותיך כל ממש?

The Real Big Joe

Well-known member
את זאת עשיתי בדיוק כמובן כאשר שאלתי אותך.
מבאס שאתה לא מוכן לענות :-(. מה עוזרת לי כל החוכמה העילאית שלך אם אתה מסרב לענות על שאלה כל כך פשוטה? שמא תרצה שנסיק את המסקנה היחידה שמתבקשת מתשובותיך והיא ש, כרגיל אפשר לומר, חרטטת שוב ואין בדבריך והשמצותיך כל ממש?
החוכמה העילאית שלי שמורה לי ולאלה שאני חפץ ביקרם...

למעלה