:))))
J ju100 New member 29/4/04 #43 שמים אותה ...../images/Emo41.gif היכן שרוצים..וקוראים לה איך שרוצים..העיקר בלי לחנוק!
ג גלי® New member 29/4/04 #46 את יודע בדיוק איך נקראת חגורה חונקת אבל מאחר ואני לא רוצה לעורר שוב את הויכוח מארוחת הצהריים של אתמול, אסתפק ברמז: "בז', אני חושבת שאצבע את התקרה בבז'" )))))))))
את יודע בדיוק איך נקראת חגורה חונקת אבל מאחר ואני לא רוצה לעורר שוב את הויכוח מארוחת הצהריים של אתמול, אסתפק ברמז: "בז', אני חושבת שאצבע את התקרה בבז'" )))))))))
J ju100 New member 30/4/04 #47 נגיד שהבנתי...../images/Emo41.gif וממש לא הבנתי...מה לפה לבז'?..ולחגורה?... ותצבעי את התיקרה מצידי בכחול כהה אם זה מוצא חן בעינייך..
נגיד שהבנתי...../images/Emo41.gif וממש לא הבנתי...מה לפה לבז'?..ולחגורה?... ותצבעי את התיקרה מצידי בכחול כהה אם זה מוצא חן בעינייך..
ג גלי® New member 30/4/04 #48 לי? אין בעיות עם צבע התקרה...))) ju יקירתי, את כנראה לא נמצאת ברשימת התפוצה שלי של בדיחות על פולניות, נכון?)))) תרצי, אעביר לך כמה ... )
לי? אין בעיות עם צבע התקרה...))) ju יקירתי, את כנראה לא נמצאת ברשימת התפוצה שלי של בדיחות על פולניות, נכון?)))) תרצי, אעביר לך כמה ... )
J ju100 New member 1/5/04 #53 אשמח תמיד לקבל...../images/Emo41.gif בדיחות בפולנית על פולניות...האמת היא שאני מוקפת בהן..כן בהן..!!! 2 גיסות ואחת חמה!!!..זאת מספיק התעללות בהונגריה בודדת אחת.. ביקשתי הקלה בדין..העלו את זה לדיון בבית המשפט העליון!!!
אשמח תמיד לקבל...../images/Emo41.gif בדיחות בפולנית על פולניות...האמת היא שאני מוקפת בהן..כן בהן..!!! 2 גיסות ואחת חמה!!!..זאת מספיק התעללות בהונגריה בודדת אחת.. ביקשתי הקלה בדין..העלו את זה לדיון בבית המשפט העליון!!!
B B T1 New member 30/4/04 #50 איטף--רואה? יש חיים גם מעבר... ל50+. אולי קצת איטי יותר, אולי קצת הונגרי יותר, אבל יש.
I itaf10 New member 30/4/04 #51 bt, גם שם אני ממעטת לבקר האמת שאני מעט מאוד מבקרת ב-50+, פשוט אינם מעניינים אותי יותר... איך אפשר לסרב להזמנה ממך? הוזמנתי, ביקרתי, הגעתי...
bt, גם שם אני ממעטת לבקר האמת שאני מעט מאוד מבקרת ב-50+, פשוט אינם מעניינים אותי יותר... איך אפשר לסרב להזמנה ממך? הוזמנתי, ביקרתי, הגעתי...
ב ברק 188 New member 1/5/04 #54 ואם זיכרוני ../images/Emo88.gif ולמרות הגיל... יפה היא משני הצדדים חו.. לי שכך התפרצתי לממסר אבל לא התאפקתי.
ואם זיכרוני ../images/Emo88.gif ולמרות הגיל... יפה היא משני הצדדים חו.. לי שכך התפרצתי לממסר אבל לא התאפקתי.