לא הייתי פה מלא זמן!

the new L

New member
אולי יש קונצנזוס

אבל אתה לא צריך שכל העולם הידלק עליך, מספיק לך שמישהי אחת שאתה תאהב תידלק עליך.

ברוך שובך אליינו.....

ובקשר לשאלה שלך, קודם כל חשוב לא לרוץ למסקנות.. חברים יכולים להגיד הרבה... אבל הם לא יודעים כלום, וגם אתה לא יכול לדעת... בינתיים תזרום עם זה, דבר איתה , צחק איתה. ובסוף אתה תדע בעצמך מה היא רוצה..... תהייה כמו שאומרים עם עין אחת פתוחה חוקרת

Kickurass

New member
תגידי, חוקרת

מידי פעם את נותנת תשבה קונקרטית? מה לעזאזל אני אמור להבין מזה שהיא ממשת לעצמה את הציצים מולי?!

אין בעיה

היא מינית,בחורה שמודעת למיניות שלה, היא מפלרטטת איתך... אבל זה יכול להיות מ-2 דברים או שהיא מנסה סתם למשוך תשומת לב מגברים בלי שום ככונה , ופה זה אתה.. או שהיא מנסה למשוך תשומת לב שהיא מעוניינת יותר.... או שהיא מרגישה נוח ליידך... אי אפשר ישר לרוץ למסקנות תן לזה זמן ותראה איך זה מתפתח.. חוקרת

ez mooky

New member
אני ירשום משהו שאף אחד לא רשם עדיין

אחת כזאת רוצה לקבל אז פשוט תן לה יואו איזה סיפור אתה עושה מי זה טוב שאתה לא בורח

Kickurass

New member
זה פסטיבל בראשון שחוגגים בו את השקת

"הילולים" לאותה שנה

תשמע..

לדעתי היא רק נפתחה איתך.. כי בנות מחפשות את זה, לדבר עם בנים על מיניות, חזיות, מחזור.. טוב לא כולן.. אבל יש כאלה.. המקרה שלי דומה כי גם מישהוא שאני הכרתי איזה יומיים וישר חשבתי שנהייה ידידים טובים והכל.. ונפתחתי אליו והתחלתי להתייעץ איתו בקשר לטמפונים ולגודל הטמפון שלי! זה היה נחמד הוא היה קצת מובך בהתחלה אבל אח"כ עבר לו.. ומעכשיו אנחנו ידידים ממש טובים.. ד"א, אמרו לי שבהתחלה הוא נדלק עליי. יכול להיות שהוא פשוט לא עשה כלום בנידון, ולא חשב שאני מתחילה איתו או משהוא...

למעלה