היי, באמת תהיתי לאן נעלמת. עבודות יפהפיות. במיוחד לטעמי הבקבוק הראשון והמסגרת.
H hoch New member 27/2/06 #15 היי, באמת תהיתי לאן נעלמת. עבודות יפהפיות. במיוחד לטעמי הבקבוק הראשון והמסגרת.
א אופל כחול New member 27/2/06 #1 ../images/Emo140.gifאורליהו תמיד אזהה את עבודותייך . . .ישנו סגנון אורליהו ייחודי . . . שרשור יפהפה . . .
../images/Emo140.gifאורליהו תמיד אזהה את עבודותייך . . .ישנו סגנון אורליהו ייחודי . . . שרשור יפהפה . . .
T TaniaP New member 28/2/06 #19 The cane work and the colors of the first vase is gorgeous; it is my favorite, but everything is beautiful and in good taste
The cane work and the colors of the first vase is gorgeous; it is my favorite, but everything is beautiful and in good taste
ת תמי שבט New member 28/2/06 #20 אורלית, לא ראיתי אתמול את העבודות שלך ומשום מה שאלתי את עצמי הבוקר מדוע אני לא רואה אותך יותר בפורום. זה, כנראה, מה שקוראין טלפתיה... העבודות נהדרות ולמרות ההפסקה כנראה שלא הלך כלום לאיבוד. ברוכה השבה!!!
אורלית, לא ראיתי אתמול את העבודות שלך ומשום מה שאלתי את עצמי הבוקר מדוע אני לא רואה אותך יותר בפורום. זה, כנראה, מה שקוראין טלפתיה... העבודות נהדרות ולמרות ההפסקה כנראה שלא הלך כלום לאיבוד. ברוכה השבה!!!
J Jelly Beans New member 28/2/06 #21 ממש יפה ../images/Emo140.gif../images/Emo60.gif החלק התחתון של הבקבוק, אני עדיין לא מבינה איך עושים אותו >.< יש למישהו הסבר?
ממש יפה ../images/Emo140.gif../images/Emo60.gif החלק התחתון של הבקבוק, אני עדיין לא מבינה איך עושים אותו >.< יש למישהו הסבר?
א אורליהו New member 28/2/06 #23 תודה רבה לכולן!! נעים לשוב.. החלק התחתון של הבקבוק עשוי עם אקדח הפימו, עדיין הרגיל, בשילוב עם אקדח סיליקון וידיים חזקות..
תודה רבה לכולן!! נעים לשוב.. החלק התחתון של הבקבוק עשוי עם אקדח הפימו, עדיין הרגיל, בשילוב עם אקדח סיליקון וידיים חזקות..