לא הצגתי את עצמי אז הינה...

טוב שיהיה..אני ישתדל לשרשר למקום ה

הנכון..וכשאני כותבת את ההודעה אני לא שמה לב לשוליים ולנקודות..

קניה 1

New member
את לא צריכה לשים לב לנק' ושוליים...

רק ללחוץ על הוספת תגובה בהודעה אליה את מגיבה, זה הכל.. זה פשוט!

Karina85

New member
טוב, נו...

זה שם לועזי כלשהו - גרמני, רוסי, סקנדינבי, כל אחד אומר משו אחר, אבל אפשר לאיית איך שרוצים... אז אצלי זה קארין

Karina85

New member
../images/Emo8.gif

ת'אמת אני מבינה לליבך. אני בתפוז הרבה זמן, את היוזר הזה פתחתי למטרת הקומונה בלבד, עוד כשעניין ג'קו היה מחתרתי אצלי (גם עכשיו הוא קצת מחתרתי אבל בקטנה חחח)... קיצר אז בגלל זה גם אותי זה מעצבן קצת. אבל את תואר אימת המשרשרים אני אשאיר לך...!!! אפשר לשים פרסומות קופצות של זה... בפורום: "קניה... אימת המשרשרים..."!!! יש מצב שזה יעזור לא??? האמת...? יש מצב שאני קצת השתגעתי היום

קניה 1

New member
נו, נראה לי שהקמפיין שלי כבר

מניב תוצאות! טוב, קצת....... אני מנסה להיות סבלנית, אבל מה לעשות, ג'ינג'ית, פיוז קצר....

Karina85

New member
בכיף, בכיף...

גם לי יש פיוז קצר. בכלל, מאז שנהייתי קצינת קישור פיתחתי נטיות מיזנתרופיות...

shir idan 3791

New member
הי קרין!

אני בת 16 תגידי יש בנות בגיל שלי בפורום או שאני היחידה קטנה???

rootteem1

New member
קאאאאאאאאאאאאאאאאאאארינוש......

מאמוש!!!! סוף סוף קצת חופש וקצת זמן פנוי להיכנס לקומונוש!!! זאת אומרת פורומוש, אבל התרגלתי וקומונוש יותר נחמד מפרומוש מה לעשות? התגעגעתוש לשפתוש השינוש!!!!!! אניוש רוצהוש לבואוש להופעהוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זהוש לאוש פיירוש!!!! טוב די לבינתיים, שיר את ממש לא הכי קטנה ולא היחידה, אני שנה מתחתיך, ויש בו בנות בכל הגילאים מגיל 13 עד ליובל שנים. נראה לי שבתקופות של בצפר יש פשוט פחות אפשרויות לבנות של חטיבה ותיכון להיכנס לפורום, בגלל העומס בלימודים, טוב נו לחלק יש גם חיים (אני לא כוללת בהם.. אלא אם כן מחשיבים לקבל ציונים טובים לחיים ממ כנראה שלא =/) אבל בכל מקרה אני מקווה שבחופש יהיה לכולן זמן להיכנס... זהוש חזרתוש לשפתוש השינוש... ג'קוש' תדליקוש ליוש נרוש שלוש חנוכהוש!!!!!!! וג'קוש' תעשהוש ליוש סופגנייהוש
דלתוש קלוריותוש!!!!!!! אזוש אממוש ביושששששששששששששששששששששששששששששששששששש

וגם

דשדושה, מיס מנטה, רווית ועוד הרבה בנות מתוקות... אז שיר, אל תדאגי, את במקום מוגן

אפרתי 29

New member
ואני... ../images/Emo13.gif

בת 14... לא כל כך פעילה, אבל תמיד הייתי פה, ותמיד עוקבת...

ברוכה הבאה שיר עידן ../images/Emo140.gif

קניה... אני בסדר כן?! שילש... סליחה שירשרתי למקום הנכון כן?! P:- מתה עלייך מג'ונג'נת

קניה 1

New member
שיו! ממש נהייתי הבדיחה של הפורום!

בנות, אני מבטלת את המפגש בחצר!!!

No way

חסר לך... ממש לא בדיחה שתדעי לך שבזכותך למדו לשרשר... ואת יודעת כמה אוהבים אותך... בקיצר, מתי המפגש?

למעלה