לא התקבלתי

shanik2

New member
אל דאגה

מישי שלום למיטב ידיעתי לא מדובר באפלייה של אקדמאיים. כמדומני שמה שקורה זה שברגע שמועמד אקדמאי לא עובר את הסכם הדיון בבקשה שלו עובר לוועדת חריגים, באופן אוטומטי. למען הסר ספק ציינו במכתב הדחייה כי גם את הקריטריונים שלל וועדת חריגים את לא עוברת... הסיבה שאני כותבת את זה היא כדי להסיר דאגה מליבך שמדובר באפלייה לא נראה לי שזה המקרה...ולכן יש להניח שהממוצע האקדמי לא יהיה בעוכרייך כשתנסי בשנית...אז אל ייאוש כל טוב ובהצלחה

אאוץ' ../images/Emo201.gif

מרגיז ש-ב"ש עושים משהו שבאופן ברור פוגע באקדמאים, כשבעצם זו דווקא הייתה צריכה להיות נקודה לטובתם. אל יאוש...

nis original

New member
נצל"ש

שאלה טכנית: האם ניסיון בקבלה במסלול של "העדפה מתקנת" יכול איכשהו להשפיע לרעה על סיכויי הקבלה. כלומר- אם ניקח מצב שמועמד מנסה להתקבל בהעדפה מתקנת, אבל יש לו גם סכם העומד בדרישות האונ'. אם הוא לא מתקבל בהעדפה המתקנת, פוסלים אותו על הסף או שממשיכים לבדוק את הסכם שלו ולנסות לקבל אותו כמועמד "רגיל"?

כדי להקפיץ

אתה צריך שלהודעה יהיה תוכן. בקשר לשאלה שלך, אני לא ממש מתמצאת בהעדפה מתקנת. אני חושבת שהכי כדאי להרים טלפון לאוניברסיטאות ולשאול.

לא פוסלים על הסף

אם לא קיבלת נק' להעדפה מתקנת אתה תידון ע"פ סכם רגיל ולא ע"פ סכם של העדפה מתקנת. רישום זה עניין טכני, אין כאן שיקולים מרחיקי לכת או דעות מסוימות וככה צריך גם להתייחס לעניין.

למעלה