לדעתי יש הבדל
אם גבר היה אומר את זה לאשה, יכול להיות שהאשה היתה נעלבת (לפחות את אומרת שאת היית נעלבת). אבל אם האשה היתה אומרת את זה לגבר, נדמה לי שרוב הגברים לא היו נעלבים. ההבדל? גברים בדר"כ מתקשרים באופן ישיר, בלי רבדי רבדים ורמזי רמזים ומסרים כפולים חבויים ועמוקים מיני ים.. אנחנו הגברים יצורים פשוטים, כך שאם גבר אומר לאשה שהוא "קודם צריך להרגיש משהו", הכוונה שלו ברורה: היא לא מספיק מדליקה בעיניו. וגם - מצופה חברתית מהגברים (בצדק או שלא) לא להרגיש או לפחות שלא לבסס את המשיכה המינית על רגשות מעבר לדחף המיני. לכן את היית נעלבת מזה. כי זה היה פוגע בך אישית. אבל נשים מתקשרות עם רבדי רבדים שהצליחו אפילו להתמיה את פרויד. וגם - מצופה (שוב בצדק או שלא) ממנה לבסס את המשיכה המינית על תחושות אחרות לא רק משיכה מינית. אז כשהיא אומרת לגבר שהיא "קודם צריכה להרגיש משהו", הגבר לא לוקח את זה אישית ומבין שהיא מוסרת לו מסר אחר. הוא לא אוטומטית חושב שהיא דוחה אותו, אלא מבין שיש כאן מסר שאותו הוא צריך לפענח. בשלב פיענוח המסר כאן הגברים מתבלבלים.. האם היא אומרת "שמע חבוב, אין שום כימיה בינינו, אני לא מעוניינת בך, אז יאללה, תקלוט ת'רמז ותתחפף.."? או שהיא אומרת "אני רוצה לשכב איתך, אבל אני גם רוצה להרגיש משהו {משהו = רוצה להרגיש בנוח, רוצה להרגיש שלימה עם זה, רוצה להרגיש דלוקה, רוצה להרגיש נשית, רוצה להרגיש בטוחה, רוצה להרגיש שהוא לא ינצל אותה וכו' וכו'}, אז תעזור לי להרגיש משהו.."? או מה? זאת לא אשמתכן, אך מה לעשות שאינכן מקילות עלינו את העבודה..