לא! זה לא מספיק ברור?

Downy

New member
לא! זה לא מספיק ברור?

זוהי הכותרת של תפוז היום. אצל גברים זה אולי עניין של אגו,אך כשמדובר בנשים? לא אחת שמעתי שנשים ישפילו את עצמם בשביל גבר. איך אצלכם/ן? מצורף קישור

סלסרו

New member
כמובן שזה תלוי איך ה'לא נאמר ובאיזה

קונטקסט. לפעמים "לא" משמעותו "ככככככן! רק תוכיח לי שאתה באמת רוצה אותי..." לפעמים "לא" משמעותו "כן..! אבל אני לא רוצה שתחשוב שאני זונה שקופצת מיד למטה אז אני צריכה לשחק אותה כאילו שאני לא מעונינת, אבל פליזז.. בחייאת רבאק, שיהיה לך שכל לקלוט שאני לא באמת מתכוונת ל'לא' ואני באמת רוצה.. אלוהים, תבין שזה הכל משחק.. ויענו תתעקש לשכנע אותי.. ואני בסופו של דבר אשחק אותה כאילו נכנעתי.." מה שאני עושה במצבים כאלו הוא שאני הופך את הקערה על פיה, ונותן לה לטעום מהמשחק שהיא משחקת איתי. זה נורא משעשע לראות. זה עובד כך: אני משחק אותה כאילו שאני לא קולט שזה משחק, ויענו לוקח את דבריה ברצינות (חוצמזה - ומי יודע? אולי היא מתכוונת ברצינות ל"לא"?). כשהיא אומרת לא, אני אומר, או-קיי, אז לא. ומתחיל להתלבש או מפסיק להתנשק או מה שאני עושה אז. אם היא באמת לא רוצה, היא לא תרדוף אחרי, וזה בסדר. למה להיות עם מישהי שלא רוצה אותי? קייס קלוז ועוברים הלאה. אבל ב99% מהמקרים קורה דבר מצחיק (כמובן בתנאי שהדלקתי אותה לפני כן..). פתאום היא קולטת שהיא זו שצריכה לרדוף אחרי. מיד היוצרות מתהפכות, ואני זה שפתאום מעלה התנגדות ומתנהג כמו בחורה שהגבר רודף אחריה. "הי, אמרת שלא.. אז לא.. חלילה, אני לא רוצה לך לעשות משהו שאת לא רוצה.." ואני דורש ממנה (במילים או במעש) להוכיח לי שהיא באמת רוצה.. אם היא לא משכנעת, שוב, קייס קלוז. למה להיות עם מישהי שלא באמת רוצה אותי? אבל אם היא רוצה באמת.. אוי, זה אדיר. נורא נחמד לראות בחורה מתחננת, בפרט במיטה.. אלליי.. ואיך שזה פתאום מחרמן אותן.. יו..

הכי מעליב זה בחור

שהכל מתחיל להתחמם ואז: "תראי, זו לא את, זה אני. אני לא יכול ככה. אני צריך קודם להרגיש משהו"... תודה לאל, עוד לא קרה. אני מנסה לחשוב כמה רע הייתי מרגישה עם עצמי, אם היה קורה... כמובן שמיד הייתי מקפלת את הזנב ולא נוגעת בו יותר. לעולם. חוצמזה, שכל הבחורות שאני מכירה (ויצא לי לדבר איתן על זה) הוטרדו מינית באיזשהוא אופן. מילולית, "סתם" נגיעות או משהו כבר יותר רציני. אני יודעת שלי יצא, לא פעם, להוריד למישהו את הידיים ממני. האמת, שגם יותר מפעם אחת בחור חטף ממני סטירה, כי הוא לא ממש הבין ש"לא!" משמעותו באמת לא...

סלסרו

New member
מה דעתך במקרה הפוך?

הכל מתחיל להתחמם ואז הבחורה אומרת לבחור: "תראה, זה לא אתה, זו אני. אני לא יכולה ככה. אני צריכה קודם להרגיש משהו"... זה.. כן לגיטימי?

לא. האמת, לא בסדר

אבל אמרתי גם קודם - מישהו אומר לי לא, אני מתרחקת ממנו. גם אם העניין ממש מתחמם, צריך להפסיק. לבנאדם מותר להתחרט. חוצמזה, מי תרצה להגיד לך לא?

סלסרו

New member
לדעתי יש הבדל

אם גבר היה אומר את זה לאשה, יכול להיות שהאשה היתה נעלבת (לפחות את אומרת שאת היית נעלבת). אבל אם האשה היתה אומרת את זה לגבר, נדמה לי שרוב הגברים לא היו נעלבים. ההבדל? גברים בדר"כ מתקשרים באופן ישיר, בלי רבדי רבדים ורמזי רמזים ומסרים כפולים חבויים ועמוקים מיני ים.. אנחנו הגברים יצורים פשוטים, כך שאם גבר אומר לאשה שהוא "קודם צריך להרגיש משהו", הכוונה שלו ברורה: היא לא מספיק מדליקה בעיניו. וגם - מצופה חברתית מהגברים (בצדק או שלא) לא להרגיש או לפחות שלא לבסס את המשיכה המינית על רגשות מעבר לדחף המיני. לכן את היית נעלבת מזה. כי זה היה פוגע בך אישית. אבל נשים מתקשרות עם רבדי רבדים שהצליחו אפילו להתמיה את פרויד. וגם - מצופה (שוב בצדק או שלא) ממנה לבסס את המשיכה המינית על תחושות אחרות לא רק משיכה מינית. אז כשהיא אומרת לגבר שהיא "קודם צריכה להרגיש משהו", הגבר לא לוקח את זה אישית ומבין שהיא מוסרת לו מסר אחר. הוא לא אוטומטית חושב שהיא דוחה אותו, אלא מבין שיש כאן מסר שאותו הוא צריך לפענח. בשלב פיענוח המסר כאן הגברים מתבלבלים.. האם היא אומרת "שמע חבוב, אין שום כימיה בינינו, אני לא מעוניינת בך, אז יאללה, תקלוט ת'רמז ותתחפף.."? או שהיא אומרת "אני רוצה לשכב איתך, אבל אני גם רוצה להרגיש משהו {משהו = רוצה להרגיש בנוח, רוצה להרגיש שלימה עם זה, רוצה להרגיש דלוקה, רוצה להרגיש נשית, רוצה להרגיש בטוחה, רוצה להרגיש שהוא לא ינצל אותה וכו' וכו'}, אז תעזור לי להרגיש משהו.."? או מה? זאת לא אשמתכן, אך מה לעשות שאינכן מקילות עלינו את העבודה..

למה אתה בדיוק מצפה

מפרויד? אחרי הכל, גם הוא היה גבר... תראה, אין ספק שנשים מורכבות יותר, גם רגשית וגם אינטלקטואלית. לעיתים דברים "מתגלגלים" ופתאום אנחנו מוצאות את עצמינו במקום שהגענו אליו ללא מחשבה תחילה. קורה. אשה, כשהיא מספיק בטוחה בעצמה ובמיניות שלה, לא תעשה דבר כזה. קודם צריך לחשוב ואז לעשות. אני לא אומרת שאי אפשר להגיד "לא", גם אם זה באמצע. אני רק אומרת שהצד השני צריך לקבל את זה. לא רלוונטי אם זה גבר או אשה. לאדם מותר להתחרט. גם לחוה... האם גברים מפסיקים פחות באמצע? כבר שמעתי על לא מעט גברים שהפסיקו באמצע מסיבות רגשיות. יכול להיות שזה רק היה התירוץ שלהם. לפי מה שאני קראתי וגם למדתי על בשרי, גברים מוּנעים אחרת כשזה מגיע למין. הם פחות בררנים, יותר פתוחים וקל להם יותר להפריד בין האישיות לבין יחסי המין. חלק נכבד מהנשים לא עובדות כך, כמו שאמרת. מה לעשות, אנחנו מורכבות. לטוב ולרע.

OrlyNL

New member
אני לא מסכימה איתך

אני חושבת שלנשים יש נטיה ל Over Analize ולכן, כשגבר יגיד להם ש"קודם הוא צריך להרגיש משהו", אז אין מצב שהן יבינו את זה פשוטו כמשמעו, אלא יחשבו "אוקיי, אז עכשיו הוא לא רוצה, אבל זה אומר שאח"כ הוא כן ירצה, אחרת הוא לא היה אומר דבר כזה" וכו' וכו'.... אז אולי הגברים מתקשרים באופן ישיר, ולא יותר מדי מתוחכמים, ואולי הם מתכוונים באופן ישיר שהן לא רוצים את הבחורה, אבל הבחורה לעולם לא תבין את המסר, אלא אם כן הוא יגיד לה באופן ישיר שהיא לא מספיק מדליקה בעיניו.

סלסרו

New member
העולם מורכב מנשים רבות

ולא כולן מגיבות באותה צורה.. הילה למשל אמרה שהיא היתה נעלבת, מרגישה רע עם עצמה, מקפלת את הזנב ולא נוגעת בו יותר. לעולם. כמובן שזה תלוי איך נאמר, מתי, וכו' וכו' אני לא חושב שאנחנו בהכרח לא מסכימים..

כמובן שזה תלוי בטונציה. תמיד

גם מסתכלים לבחור על העיניים. הן אומרות המון... ומה עם הנשיקה? It's in his kiss, that's where it is הכוונה היתה לבחור שאומר שהוא צריך עוד זמן, אבל מתכוון ל"בובה, את לא עושה לי אתזה"...

Benkok

New member
אתם מפספסים את הנקודה../images/Emo6.gif

אישה יכולה פתאום להתחרט, מאלף ואחת סיבות. זה לגיטימי, זה מקובל (זה מבאס ת'תחת אבל מה יש לעשות?) גבר, אם התחיל, לא יפסיק משום סיבה בעולם... אין דבר כזה "לא בא לי"..."אני חייב להרגיש משהו"...וכו' צריך לתת עבודה, אז נותנים. אפילו הגבר הכי רגיש בעולם לא יגיד לא אם יש מצב.

Downy

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

OrlyNL

New member
../images/Emo46.gif אנחנו מנהלים פה דיון

אני חושבת שלאף אחד מאיתנו אין "בעיה אינטלקטואלית", ואף אחד לא "צריך נבוט". אני לא מדברת על מקרה שבחור אומר באופן ישיר שהבחורה לא עושה לו את זה, אני מדברת על מצב שבו הוא מתחמק, וזורק רמזים באופן עקיף. בעיה בהבנת הנקרא כנראה....

Downy

New member
כאן נמחקה הודעה

OrlyNL

New member
טוב, חבל על הויכוח

העניין עם הנבוט והבעיה האינטלקטואלית נראה לי קצת תוקפני מדי.... חוץ מזה, קשר זה משהו שצריך לעבוד עליו לפעמים. יכול להיות שזה לא הולך בהתחלה, אבל עם קצת זמן והשקעה, יש מצב שמשהו כן יכול לקרות. אם רוצים מישהו מספיק חזק, אז שווה, לדעתי, לעבוד על הקשר, ולתת לו הזדמנות לפתח רגשות. אם לא הולך, אז לא....צריך גם לדעת מתי לוותר, אבל יש גברים ששווה להשקיע בהם.

Downy

New member
כאן נמחקה הודעה

למעלה