לא! זה לא מספיק ברור?

סלסרו

New member
יש לפחות שלוש סיבות

- פחד. יש גברים שפשוט לא נעים להם/חוששים מהצל שלהם וכד' ולכן לא אומרים ישירות. - לא רוצים לפגוע. לעיתים קרובות הבחורה לוקחת את ה"לא" הברור והחד משמעי מאד אישי, כאילו שהיא לא יפה מספיק או סקסית מספיק או משהו כזה. אז הגבר מעדיף להנחית ת'מכה בעדינות. - חשש שזה יגרום לה לרצות אותו יותר. תגידו שאני מפנטז או סתם מקשקש, אבל מנסיוני ונסיונם של גברים רבים אחרים, זה נכון. לעיתים כשדוחים בחורה, היא פתאום רוצה את הגבר יותר. ההסבר בגרוש שלי הוא כזה. זה יכול לנבוע מאחת משתי סיבות או שילוב של שתיהן: או שכתוצאה היא רואה בגבר אתגר והאתגר מדליק אותה, או שהיא פתאום רואה אותו מתקשר דוגרי ללא המשחקים והעמדות הפנים שהיא רגילה לראות מגברים שמנסים לרדוף אחריה, והכנות הזו, גם אם כתוצאה הוא דוחה אותה, מדליקה אותה. אז היא רוצה אותו יותר ומקשה עליו להפטר ממנה..

OrlyNL

New member
הזכרת לי כמה שורות

מתוך שיר של ג'ורג' מייקל (גם החתימה שלי היא מתוך שיר שלו), שנקרא Cowboys and Angels I know you think that you're safe Mister Harmless deception That keeps love at bay It's the ones who resist that we most want to kiss Wouldn't you say?

סלסרו

New member
I would say he's not totally right

אם היא מעלה יותר מדי resistance זה לא גורם לרצות אותה יותר. אם הגבר לא רואה אור בקצה המנהרה, אם היא לא מראה שיש סיכוי שהעמל יעלה פרי - רוב הגברים פשוט יעברו הלאה אא"כ הם פשוט אוהבים לדפוק ת'ראש בקיר. זה כמו באילוף כלבים. כשאני רוצה לאלף את הכלבה שלי, אני יכול לתת לה להריח חתיכת סטייק עסיסי, ולהרים את הסטייק באוויר כך שהיא תנסה לתפוס אותו. אם אניח אותו בגובה 2 מטר, אין סיכוי בעולם שהיא תקפוץ כ"כ גבוה ולכן לאחרי כמה נסיונות היא תתייאש ותפסיק לנסות. בכדי לאמן אותה, אני צריך להגביה את הסטייק לגובה שהיא מסוגלת להגיע איליו בקפיצה, אבל עם מאמץ קל. במשך הזמן, כשהגובה הזה נהיה לה קל, אני מעלה את הגובה ודורש ממנה לקפוץ גבוה יותר. כך, במשך הזמן, היא תוכל להגיע להישג שלא יכלה להגיע איליו לפני האילוף.

Mירב

New member
"להנחית ת'מכה בעדינות"...$#@$%^&*

אבל אם הוא אמר לי "If I drop the ball, just remind me" אז אני הייתי אמורה, לכאורה, ליצור קשר.... לא? אז מה הוא רוצה, מה???

סלסרו

New member
נו, אני צריך ללמד אותך איך להעביר

גברים בhoops? כשהוא אומר לך משהו פושר כזה, "אם אשכח {לצאת איתך} תזכירי לי" את מיד חייבת להעמיד אותו במחבנון, לראות מה באמת מסתתר מאחורי זה. אם לא - לעולם תשארי בספק וזה ישגע אותך לחינם. כדוגמה: הוא: "אם אני אפיל את הכדור אז תזכירי לי." את: "אם אני לא מספיק חשובה לך שתזכור לבד, אז לא". משהו כזה יכול לגרור אותו לתשובה יותר אמיתית. אם כתגובה הוא יתחמק, אז את יודעת שהוא סתם מדבר, הכל בולשיט, תחתכי ענין ותעברי הלאה. חבל לך על הזמן. ואם הוא כן, הוא כבר ימצא דרך להעביר לך את המסר ותקבלי הבהרה. ואם בסוף הוא לא התקשר - אז מה? הבעיה בגישה שלך היא לא מה שהגבר עושה, אלא איך שאת רואה את עצמך ביחס לגברים. אם נקודת המוצא שלך היא עמדת חולשה, הגבר יריח את זה, ובמקרה הטוב לא ימצא בך כל ענין ובמקרה היותר גרוע ירמוס אותך לחלוטין. אם תאמצי עמדת כח, תפתחי את עוצמתך הנשית, ותביני שיש אינספור גברים בעולם ואת זו שבוררת אותם לא הם אותך, ואם לא תצאי עם מהשמו תצאי עם הבא אחריו - גם אם נכון לעכשיו זה לא הראליה שאת מכירה - עצם הגישה תשנה את הצורה שבה גברים מגיבים כלפיך.

Mירב

New member
../images/Emo45.gif. ולכן

לא הזכרתי לו! למעשה, מהרגע שקראתי את אותו המשפט, היה ברור לי שהוא אכן |הדגשמתכוון "להפיל את הכדור", וכבר מאותו רגע, די ידעתי שאני לא מתכוונת "להזכיר לו"! כאמור, הוא יודע איך למצוא אותי. והכדור? - במגרש שלו עכשיו...

סלסרו

New member
אבל פספסת את ההזדמנות !

קודם כל, זה לא ברור מאיליו שהוא התכוון להפיל את הכדור. רק "מבחנון" יבהיר לך מה המצב לאשורו. שנית, זה שידעת שאת לא מתכוונת להזכיר לו זה לא מספיק אא"כ ממש לא אכפת לך ממנו (ואני מקבל את הרושם שכן אכפת לך מהנושא, אחרת לא היית מעלה אותו שבועות לאחרי שזה קרה!). עדיף בהרבה להחזיר את הכדור למגרש שלו מיד על המקום. זה מראה שיש לה הערכה עצמית בריאה.

Mירב

New member
נו, אז מה אתה אומר תכל'ס?

פיספסתי את "ההזדמנות". עכשיו כבר מאוחר מדי ל"מבחנון". את ההערכה העצמית הגבוהה שלי הוא דווקא מכיר
לא נותר לי אלא לחכות ולראות אם הוא אכן התכוון ל"כן, אני מעוניין" באמת, או שזה היה סתםםםםםם

סלסרו

New member
אני אומר כמה דברים

א - לא אני ולא את (טוב, אדבר בשם עצמי: לא אני) יכולים לקרא מחשבות. זה לא עוזר לנחש. מאידך, לשאול פוינט בלאנק גם מוציא את המיסתורין. לכן נדרש המבחנון. ב - אם מראש היית מציבה את האינטרקציה בצורה מסויימת, לא היית כיום במצב של חוסר וודאות. לפעמים כשמתחילים משהו על רגל לא נכונה, קשה להחזיר את הגלגל אחורנית. ג - אל תחכי לו.

Mירב

New member
סוף הדיון.

א - לא צריך להיות קורא-מחשבות, בשביל פשוט לדעת שכאשר משהו חשוב מספיק לאדם כלשהו, הוא לעולם לא יחשוב בכלל להגיד "אם אני אשכח אז תזכירי לי". ב - אם ואם ואם ואם....\ או כמו שאומרים אצלנו: אם לסבתא שלי היו גלגלים אז אני הייתי אוטובוס! ג - לא מחכה

סלסרו

New member
טוב, רק לא הבנתי דבר אחד:

אם לספתא שלך היו גלגלים, למה את היית אוטובוס?

Mירב

New member
../images/Emo13.gif תחליט לבד...

ותשמע עוד משהו: אני חושבת שבזה שאני עכשיו לא מזכירה לו, אני משיגה את אותו האפקט שהייתי משיגה עם ה"אינטנט מבחנון" שלך... כלומר: "אם זה לא מספיק חשוב לך כדי לזכור לבד, אז "פורגט איט" - אני לא אזכיר לך!" ועכשיו אני הולכת לצלם. ביי

Mירב

New member
בוא נצא רגע החוצה ../images/Emo13.gif

הרי אם אני אענה לך על גבי הפורום אתה תמשיך איתי בדיון, נכון?

אני לא מבין למה הסיבוך...

ותשימו לב שדווקא הנשים בשרשור הזה עשו את העניין למסובך
אצל גברים זה פשוט. ובתור גבר, אני יכול להצהיר על כך והאחרים שיסכימו: אנחנו בסך הכל רוצים לאכול טוב, לישון טוב וסקס טוב. בזה הכל מסוכם. אנו רודפים אחרי כסף כדי לישון טוב יותר, לאכול טוב יותר ולמשוך נשים מהסוג שנותן סקס טוב יותר. אנחנו משפילים את עצמנו לנשים כדי שנקבל סקס טוב (מהסוג שאנחנו אוהבים), שנוכל לאכול טוב (כלומר, שהיא תבשל) ושנוכל לישון טוב אח"כ (שלא תפריע). אצל נשים.. כאן מתחיל הטבע האנושי להתפלפל ולהסתבך. לא זה כן, וכן זה לא, ולא הוא לפעמים אולי ולפעמים אולי זה בכלל כן שהוא לא מלפני כדי שהגבר יתאמץ להפוך את האולי לכן ואם זה לא אז לא!!! או משהו כזה... התסבוך הוא לא אצל הגבר שלא מבין "לא", הוא אצל האישה שמראש סיבכה אותו בניחושים האלה.
סוכם?

סלסרו

New member
אני מקווה שדברת בשם עצמך

או עם הלשון בלחי אם לא - לא ערב לחיכי להיות כלול בסטריאוטיפ הדלוח הזה

די די

תאמץ את הגבריות שבך, אין לנו מה להתבייש בטבע הפראי שבנו.
עדיף מאשר טיפול פסיכולוגי בגיל 50... חחח... ובטח עדיף מלאמץ את ה"נשיות" שאיזו פסיכולוגית (מעניין למה דווקא אישה טוענת ככה) החליטה שיש בנו...
סטראוטיפ דלוח??? למה? אני דווקא שמח להיות גבר (עזוב לידה, רק לחשוב על מה שעובר עליהן כל חודש מכניס אותי ללחץ)... חוץ מזה, תודה באמת - אנחנו פרימיטיביים, הרי מספיק רק תנועה עם השיער שהן עושות ואנחנו מכורים. חחח... טוב, אני אדבר בשם עצמי, ובשם כל הגברים למעט סלסרו שלא מוכן להודות עדיין.

סלסרו

New member
מה הקשר?

גם אני שמח להיות גבר, טוב לי מאד עם הגבריות שלי, וטוב לי עם הרבדים הפראיים שבי. רק שאני לא חושב שחיי מסתכמים באכילה, שינה וסקס. ולא, לי לוקח "קצת" יותר מתנועה בשיער כדי שאתמכר לבחורה... (חוצמזה שאני חושב שזה לא בריא להתמכר)

למעלה