לא זזים מהבית

לא זזים מהבית ../images/Emo82.gif

הערב בתפוז Live: ארוח המתמודד הנוסף שעוזב את הוילה כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה יגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30. אפשר לשרשר שאלות מיד בתום התוכנית המשודרת הערב בשעה 22:00 בערוץ YTV.
השלמה-וויזיון ממשיך לרוץ הקבוצה החמישית של שיריו הטובים של שמה ארצי מומעדת לשיפוטכם: מהו השיר הטוב ביותר שלו? אנחנו מחכים למסרים שלכם, אז בואו להזכר ולהשפיע על מצעד שלמה ארצי בכל הזמנים- בפורום המעריצים שלו.
פורום אנגלית משחק היום את "מילת המחץ" - בואו ללמוד קצת אנגלית, להפגין שליטה בשפה ולנסות לזכות בחולצת תפוז אנשים היוקרתית....
מלך הצ'כונה הוא משחק היום בפורום משחקי השכונה. שם תוכלו לזכות ב"חולצה ותקליט". כנסו עכשיו וענו על כמה שיותר שאלות טריוויה. יהיה קליל, יהיה נחמד, יהיה כייף!

Vintage Queen

New member
שרשור תמונות/מה עשית בשיעורי רכיבה

מה שתבחרו! את שניהם אין בדף!

יאק... אבל...

אין לי תמונות בזמן הקרוב כי אני במחשב של אח שלי... ואין כאן כל כך תמונות של סוסים... הכל במחשב שלי..:( אבא שלי תכף יבוא לתקן את זה ולדבר עם המפגרים בתמיכה אולי הוא יצליח ואם לא אז אני כאן עוד 3 שבועות עד שהוא חוזר פעם הבאה..:( לא ענית לי... למה את לא באה מחר?

Vintage Queen

New member
כי אני חייבת להישאר בבית ו

ללמוד! כן כן יש לי איזה 4 מבחנים מטומטמים השבוע ויש לנו בר מצווה בערב ששל חברים טוביםפ אי אפשר לצאת מזה ואם הייתי יכולה הייתי הולכת למקום שהייתי אמורה לנסוע אלייו היום קיצר התחרות זה לא בתיכנון שלי ואין לי מה לעשות שם כל כך

GR££N woMAN©

New member
ממממממ... שימי רק את זאת שיש לי

את הישיבה הזאת שאמרנו שהיא הכי נורמלית.. טוב?

animals lover

New member
תמונות שלי רוכבת על עזיז../images/Emo107.gif

הנה תמונות מהשיעור שלי שבוע שעבר! ואל תתיחסו לרגליים העקומות שלי-אני לא יושבת מושלם-זה היה רק שיעור שני שלי באינגליש!

animals lover

New member
עוד!...../images/Emo107.gif

אופס...לא שמתי לב לאיזה הודעה אני משרשרת...לא משנה...

animals lover

New member
אחרון שלי עם עזיז../images/Emo107.gif

*שונאת את הרגליים העקומות שליייייי!!!!*

צדק8

New member
לא

זה "ואתה היית קורא לסוס שלך בשם של משו בערבית?"
...איכס.

animals lover

New member
הסוס מתוק!../images/Emo99.gif../images/Emo107.gif

ובכפר שמואל יש גם סוס בשם טוויל(Tawil)-שזה גבוה בערבית....

למעלה