לא זזים מהבית

narretrulz

New member
שקט!!!

לא צריך לגלות שזה אצלנו! וזה לא אשמתי שככה קוראים לסוסים...(הנה תראו לוסים שלי יש שמות נורמליים) פשוט יש פה מדריכה של הבצפר בממציאה ת'שמות הכי נוראיים שיש. מזה עזיז?!?!?! וטוויל?!!?! צריך להרוג אנשים שממציאים שמות כאלה

OHIO

New member
חחחחחחח זוהר! מה לעשות שאנשים

אצלכם טיפה עקומים??

השיעור שלי

רכבתי על אוסטין היא הייתה כזאת מאמי בהתחלה פחדתי ממנה כי כולם אמרו לי שהיא רצה וכל זה ואז חמדה שם לב שאני קצת פוחדת אז הוא עבד איתי על לעשות קנטר שהוא כאילו אני מבקשת מהסוסה לעבור מהקטנר להליכה ואז שהיא באה לעבור אז אני ממשיכה בקנטר ואחר כך עשיתה קנטר היא מושכות יותר משוחררות (שכבר לא הייתי לחוצה) והיה שיעור ממש סבבה

טוי בוי

New member
ואייי אני עיפפה!../images/Emo1.gif../images/Emo60.gif../images/Emo39.gif

היה כל כך טוב רכתי על רקס לא היה לי שיעור אבל היה מ-ע-ו-ל-ה בהתחלה היה ממש רע!!
לו החליט לעשות לונג' ללאקי איפו שעבדתי ובמקבלי היה שיעור קפיצות של נועה (סוסי בצפר) וסידני רצה כמו מטורופת ואידהו (אדר רכבה עליו..סוס פרטי) שעשה מלא באקים ובקיצור היה שמח! לאקי (הסוס של לו) עשה באקים אידהו אחריו סידני ורמבו אחריהם ורצו ואני על רקס (בלי מדריך) והוא גם עושה באקים....רר היה כל כך מעצבן! לו כל כך עיצבן אותי!!!!!! ואז אחרי שהשיעור נגמר אדר ירדה ולו סיים את הלונג' התחלתי לעבוד (סוף סוף אחרי חצי שעה של באקים!)... עבדתי על מעדל וטרוט אקטיבי על המתג שיזוז ותפח את עצמו קצת ועל הטרוט ישיבה שלי, ואז יצאתי מהמעגל והי ממש טוב הוא היה ממש מעולה הי שיפור עצום!!! הרגשתי כל כך טוב אחרי אתמול!!! היה ממש ממש ממש ממש סוף הדרך!!
ואז חזרתי למעגל אחרי שעבדתי על שינוייי כיוון ועצירות ומעברים ועשיתי קאנטר לשני הצדדים ואיזה 6-8 פלייצ'ינג' והוא היה מעולה! הוא ממש מרים את עצמו!!! והוא היה אסוף וחמוד כזה!
הוא סוס יפה איך שלא היה אבל שהוא עובד נכון הוא בכלל מדהים!!!
הכי כיף זה שלא צריך לעשות כלום עם הזנב שלו!! זה טיבעי! כזה נפוח ומתותל! הבעיה בפליצינג' זה שיש לו צד שהוא לא עושה הוא עובר לטרוט ומחליף לבד (?) משהו מוזר הוא מתחיל פליצינג' ועובר לטרוט ממש ממש מוזר! אבל הוא סססוףףףףףףףף הדרךךךך!!!
ממש מדהים! וידיד שלי הדפוק....חחח סתום!

the muffin guy

New member
this is about loo ...

do you think that loo is a good trainer ? i don't know if you are talking about the same loo i am thinking about, but if i remember correctly, he is a very aggresinve rider, right ?

למעלה