ואייי אני עיפפה!../images/Emo1.gif../images/Emo60.gif../images/Emo39.gif
היה כל כך טוב רכתי על רקס לא היה לי שיעור אבל היה
מ-ע-ו-ל-ה בהתחלה היה ממש רע!!
לו החליט לעשות לונג' ללאקי איפו שעבדתי ובמקבלי היה שיעור קפיצות של נועה (סוסי בצפר) וסידני רצה כמו מטורופת ואידהו (אדר רכבה עליו..סוס פרטי) שעשה מלא באקים ובקיצור היה שמח! לאקי (הסוס של לו) עשה באקים אידהו אחריו סידני ורמבו אחריהם ורצו ואני על רקס (בלי מדריך) והוא גם עושה באקים....רר היה כל כך מעצבן! לו כל כך עיצבן אותי!!!!!! ואז אחרי שהשיעור נגמר אדר ירדה ולו סיים את הלונג' התחלתי לעבוד (סוף סוף אחרי חצי שעה של באקים!)... עבדתי על מעדל וטרוט אקטיבי על המתג שיזוז ותפח את עצמו קצת ועל הטרוט ישיבה שלי, ואז יצאתי מהמעגל והי ממש טוב הוא היה ממש מעולה הי שיפור עצום!!! הרגשתי כל כך טוב אחרי אתמול!!! היה ממש ממש ממש ממש סוף הדרך!!
ואז חזרתי למעגל אחרי שעבדתי על שינוייי כיוון ועצירות ומעברים ועשיתי קאנטר לשני הצדדים ואיזה 6-8 פלייצ'ינג' והוא היה מעולה! הוא ממש מרים את עצמו!!! והוא היה אסוף וחמוד כזה!
הוא סוס יפה איך שלא היה אבל שהוא עובד נכון הוא בכלל מדהים!!!
הכי כיף זה שלא צריך לעשות כלום עם הזנב שלו!! זה טיבעי! כזה נפוח ומתותל! הבעיה בפליצינג' זה שיש לו צד שהוא לא עושה הוא עובר לטרוט ומחליף לבד (?) משהו מוזר הוא מתחיל פליצינג' ועובר לטרוט ממש ממש מוזר! אבל הוא סססוףףףףףףףף הדרךךךך!!!
ממש מדהים! וידיד שלי הדפוק....חחח סתום!