לא חלום לחובבי תעופה וצילום תעופה?

gonzila

New member
לא חלום לחובבי תעופה וצילום תעופה?

קבלו תמונה שמראה טוב מאוד את המיקום של חלק מהחדרים במלונות שצמודים לשדה התעופה בלוס אנג'לס (KLAX) לא הייתם רוצים כאן איזה חדר לשבוע? :)

HELLAS

New member
כן ולא.....

יכול להיות נחמד לצורך צילום והתבוננות בתנועה האוירית. אבל מה קורה מבחינת הרעש.... אם מנסים לישון קצת..... אלא אם מדובר בחדרים עם חלונות אטומים לגמרי...

gonzila

New member
מניסיון במקום דומה אין רעש בכלל!

ישנתי לפני שנתיים במלון בבריסל (בלגיה), המרחק בין החדר שלי למסלול היה לא יותר מ-30 מטר (אני לא מגזים!), יש חלונות שאתה בקושי שומע משהו מבחוץ, היה פשוט מדהים במלון בבלגיה, כל כמה דקות נחיתה של ג'מבו.. רק חבל שאז לא הייתה לי דיגיטלית ולא ממש הייתי בקטע כמו שאני היום |:

e dor

New member
וכל הלילה אתה חנוק עם חלונות סגורים

לדעתי זה לא שווה את זה. אני מעדיף "לטרוח" (טוב נו, להטריח, לי אין רשיון עדיין חח) ולסוע לשדה באופן מסודר ולצלם מאותו מקום שצילמו את התמונה המצורפת.

gonzila

New member
בכל מקרה בקיץ יושנים עם מזגן :)

זה לוס-אנג'לס, בקיץ חם שם..., גם כאן בארץ בכל מקרה בקיץ יושנים עם מזגן כל הלילה... דיי למצוא סיבות למה לא לישון שם :p

e dor

New member
שינה עם מזגן זה ממש לא בריא

לידע הכללי שלך ...

שאני הייתי בלוס אנג'לס

יש את שדה התעופה ואן נייס, ויש מלון, שפשוט טייסים ישנים שם, יש גדר ומתחיל המסלול, 20 מטר אני חושב מהמסלול הראשי (2 מסלולים, אחד גדול, לג'טים ואחד יותר קטן) לקחנו במיוחד חדר עם מרפסת למסלול, דבר מדהים.... למרות שהיה רעש, אבל בלילה המנחת לא פעיל עוד דבר מדהים במנחת הזה שהמסלול עובר מעל כביש (יש גשר) אז שנוסעים ורואים מטוס מעליך, זה גם דבר יפה

srami

New member
ממריא

מנועים בהספק מלא. מדפים חלקי. אין עשן מנגיעת צמיגים.

שלזינגר

New member
../images/Emo26.gif

.................. לא מתווכח כי אני בטוח שאתה יודע הרבה יותר טוב ממני....אז כמה שאלות: איך אתה רואה עם המנועים "בהספק מלא"? אבל המדפים מורדים. זה לא מבטיח שהוא נוחת? אני לא רוצה להתחכם אבל: סתכל על הגלגל הכי שמאלי מזווית הצילום. אני הבנתי מזה שהתמונה צולמה ממש ברגע הנגיע וזה ההתחלה של זיק העשן...?

singera

New member
שמתם לב שהמטוס הוא של

air china אבל הוא צבוע בצבעי בואינג

gonzila

New member
China Airlines לא היחידים

יש עוד מספר חברות שהולכות על המראה ה"טבעי" של הבואינגים... ד"א עוד סימן שאפשר לראות שזאת נחיתה היא העשן שיוצא מהחיכוך של הגלגלים במסלול... מה שלא קורה בהמראה לפי מיטב ידיעתי...

e dor

New member
זו הצביעה החדשה של בואינג

צביעת הדרימליינר - זו הייחודיות ! יפה אמיתית.

e dor

New member
כן

והצביעה שלו הפכה לצביעה הכללית של בואינג, אז שמים אותה על כמה מטוסים של חברות שרוצות (ומשלמות)

למעלה