לא חלום לחובבי תעופה וצילום תעופה?

singera

New member
למה שחברות ישלמו לבואינג על בצביעה

זה כמו שאני ישים מדבקה ענקית של VW על האוטו שלי הם יצתרכו לשלם לי על פרסומת.

e dor

New member
ממש לא מסכים איתך

לך תצבע אתה את המטוס שלך בצביעה מושכת את העין, יחודית וחדשה בחינם, ואז נדבר.

singera

New member
שאלה אם את המכונית שלך היו צובעים

בצביעה מושכת עין ועם לוגואים של חברה מסוימת לא הייתה רוצה לקבל על זה כסף?

jasmine38

New member
אם בחולצה שלך יש לוגו של מותג

אתה מבקש כסף על היותך פרסומת מהלכת? או מוכן לשלם יותר, ואפילו הרבה יותר, ורק בכדי שיראו שיש חולצה כזו ושלא יחשבו חלילה שזה מותג זול. אנו משלמים על ה"זכות" וה"כבוד לפרסם את המותגים. עולם מוזר!!! זו הייתה כמובן שאלה רטורית לכולם, ולא דווקא ל-singera

e dor

New member
לידיעתך

למשוך את העין בחברות תעופה זה דבר חשוב, חשוב שיראו את המטוס שלך, זו פרסומת בשבילך לפני שזו פרסומת של בואינג, זה שכתוב למטה בקטן בואינג ? על כל בואינג כתוב ליד הדלת בואינג. אני אומר - בואו נשלח מייל או נחפש בגוגל מיד ונראה מי משלם למי.

Aviation Addict

New member
בואינג מקבלת אחלה פירסומת מהצביעה

הזאת. גם את צבעי הבית של בואינג ופירסומת סמויה ל787. תאמין לי הסינים והקוראנים והגרמנים שיש להם מטוסים בצביעה של בואינג לא עשו את זה חינם, ואני בטוח שבואינג נתנו להם צביעה חינם (שזה אגב המון כסף) ויכול להיות שגם נתנו להם הנחה נחמדה גם על המטוס עצמו!.

ny22

New member
מנהל
באמת חלום!!!

הייתי מת להיות במלון. אני חושב שאם זה אטום אז לא אמורה להיות בעיה. השאלה אם יש ביקוש, כי אם כן זה עולה המון כסף. אני זוכר, שתמיד שאני נוסע למלונות באילת, אני מבקש חדר שיהיה חדר עם תצפית לשדה תעופה.

ny22

New member
מנהל
דרך-אגב, שאלה מעניינת...

למישהו יש אתר או משהו דומה שיכול לתת לי פרטים על מלונות מהסוג הזה - שקרובים לשדה תעופה (עם תצפית כמובן).

e dor

New member
אחרי חיפוש ארוך ומייגע

של 7.4 שניות בגוגל מצאתי את האתר הבא: http://www.hotelcentralairports.com/ לחפש לפני ששואלים רבותיי, זה היה החיפוש הכי פשוט שערכתי בחיים שלי. לכתוב Airports Hotels בגוגל והאתר הראשון (והשני גם נראה טוב), זה הכל !

gonzila

New member
תחפש KLAX בגוגל...

זה האתר של השדה התעופה בלוס אנג'לס... יש שם גם קטגוריה שנקראת LAX HOTELS ושם מפורטים כל בתי המלון שנמצאים קרוב לשדה התעופה...

למעלה