לא טוב לי, כואב לי

שָׂרָה

New member
לא טוב לי, כואב לי

יש לי כאבים כמו קלקול קיבה\צורך לשירותים\כאבי מחזור והייתי צריכה ללכת לשירותים אבל זה לא מרפה ממני. היום נכנסתי ל37 שבועות מלאים. האם זה לא מדי מוקדם? ומדי פעם יש בטן קשה שמכריח אותי להיות בעמידת שש ולהשען על משהו.. והקטן שבפנים משגע לי את השכל, כל היום תוקע לי מרפקים, ולוחץ לי שם למטה כל כך חזק! ואני לא יכולה ללכת בלי שיכאב לי. אני מקווה שזה לא היום! אני רוצה תינוק מוכן, ולא תינוק קטנטן ושברירי כמו הקטנה, ציפי! (נולדה 37 שבועות + 4 ימים) לציפי יש בעיה של רגליים שפונות פנימה (שמשתפרת כל הזמן) והאורטופד אמר שזה היה בגלל שנולדה קצת מוקדם.

mise

New member
כל תינוק הוא משהו אחר.

זה שציפי נולדה ב - 37 + 4 לא אומר שאם הקטנצ'יק שלך עכשיו יוולד באותו זמן תהיה לו איזו בעיה. תנוחי, תרגעי, הכל יהיה בדיוק כמו שהוא צריך להיות שזה הכי טוב ונכון שאפשר.

סטיוויה

New member
שרה מתי שהלידה לא תהיה

שתהיה טובה, בידיים מלאות ובדיוק כמו שאת רוצה

vashti72

New member
../images/Emo201.gif מקווה בשבילך שיהיה בסדר

ואם זה זה שיהיה ממש בהצלחה. שבוע 37 מלא זה טוב כי יש כבר בשלות של המערכות. מקסימום הוא יהיה קטנצ'יק

swann

New member
בהצלחה ../images/Emo24.gif מתי שזה לא יהיה

מצטרפת לקודמותי. קבלי את הלידה באהבה (ועדכני אם יש חדש
)

mamadan

New member
באמת?

גם לקטן שלי יש את אותה בעיה ברגליים, והוא גירד את שבוע 42..

lowprofile

New member
הי שרה

אין לי מושג בקשר לכאבים, אני מקווה שתצליחי למשוך עוד קצת, למרות ששבוע כזה זה תינוק גדול כבר. בקשר לרגלים של ציפי, האם הבעיה היא של סיבוביות של השוקיים ו/או הירכיים? למשל האם היא יושבת הרבה בישיבת W (רגלים אחורה ונשענת על הברכים)? ישנה עם הטוסיק למעלה? בכל מקרה, אם זה סיבוביות כזו, (יש הרי הטייה פנימה של כפות הרגלים מהרבה סיבות) אז זה קשור למבנה הרחם שלך ולתנוחה בה הקטנה היתה בו. לא שמעתי על בעיה כזו בהקשר לפגים, אולי את יכולה להסביר יותר בקשר לזה?

debby12

New member
מנהל
נשמע קשה

מקווה שהקטן שבפנים יחכה עוד שבועיים. אולי קצת מים/בריכה/שחייה יגרמו לך להרגיש טיפה יותר טוב?

שָׂרָה

New member
יצאנו אתמול לים, גררתי את עצמי

איכשהו. היה נחמד בים, ובאמצע היה גשם זלעפות ואחרי זה באו מלא זבובים עוקצים אז עזבנו. אני מרגישה טוב יותר היום אבל מצידי הייתי שמחה ללדת כבר. שמחתי לשמוע שהבעיה ברגליים לא קשורה ללידה מוקדמת (אבל האורטופד אמר..) כן, ציפי אוהבת לשבת בישיבת חייט W. עם שני הגדולים היה לי את הדפוס הזה שיום אחד יום צירים, יום אחר לא, יום הבא צירים, במשך שבוע שלם עד ליום הגדול שבו התינוק נולד. נראה אם זה יקרה עכשיו. (אז אם הדפוס יחזור - היום זה יום 'טוב' - ומחר אמורים להיות לי צירים שוב) תודה על העידודים

סטיוויה

New member
LOL שרה

זה נשמע כמו איזה קטע מסרט אימה משנות החמישים. הקטע של הים,הגשם והזבובים העוקצים

debby12

New member
מנהל
האורטופד אמר? ../images/Emo2.gif

עכשיו הפתעת אותי יקירתי. ממתי משהו ש"רופא" אומר מזיז לך את הז#$%?
אגב, בילבי נולדה בשבוע 32 ולא זיהינו אצלה בעיות מיוחדות ברגליים. עבורי כל דבר אחרי שבוע 37 נראה המון - אבל זו הפרספקטיבה שלי (ילדתי פעם אחת ב-32+0 ופעם אחת ב- 39+1 כך שבממוצע אני יורה אותן החוצה בשבוע 35 וחצי
)

מצטרפת לעידוד ../images/Emo24.gif

ואם זה עוזר אז בעלי נולד בזמן ועם רגלים פנימה- לא עבר עד היום. והבת שלי נולדה מוקדם ועם רגלים מהממות- שלא יעבור
באופן אישי, אהבתי שהיא קטנטנת כי כך נהננו מ"NB" הרבה יותר זמן. נוחי ותעשי משהו כייפי

שרה המשפט של האורטופד ממש

מעניין: יש לי ילד שנולד בשבוע 37+4 סובל מאותם סימפטומים בדיוק. נקודה מענינת למחשבה.

../images/Emo24.gif מקווה שהיום זה יום "טוב"../images/Emo13.gif

37 מלא (והיום כבר 37 וחצי) נחשב, לפחות בשביל לידות בית, להריון מלא. חוצמזה שלא תמיד שבוע ההריון מעיד על גודל התינוק - הנה, תמרי שלי נולדה בשבוע 40 מלא והיתה קטנטונת מאוד מאוד, ויובל שנולדה בדיוק באותו גיל הריון שקלה 600 גרם יותר ממנה. ומאיה, שנולדה שבועיים לפני שתיהן (38 מלאים) שקלה איפשהוא באמצע בין השתיים
בקיצור - הכל יכול להיות. על העניין של הרגליים שפונות פנימה והקשר למועד הלידה לא שמעתי מעולם.

שָׂרָה

New member
עכשיו יש 'שקט'

חוץ מהבטן הענקית והלא נוחה.. ואני גדולה בהיקף ב5ס"מ מאשר הייתי עם שני הקודמים. או שהתינוק ענק, או שיש הרבה מים, או שפשוט זה היריון נוסף (אמרו לי שכל היריון מתרחבים יותר) מיום שלישי הקרוב (שבוע 38) והלאה אשמח ללדת..

Manty

New member
I look forward to reading your

updates.. Sending lots of relaxing pregnancy vibes (will start with the birthing ones on Tuesday
) Love Manty

שָׂרָה

New member
לא ממש עדכון...

כל היום מדי פעם היה לי ציר. הלכתי לקניות עם אמא והילדים. (הלכתי? דידיתי כמו אווזה!) . אני חייבת ללכת כדי לשמור על כושר. והרגשתי את התינוק מגהק 'שם למטה' ופתאום הרגשתי גם גיהוקים קטנים 'למעלה' מתחת לצלעות. מי יודע מה מסתתר לי שם בבטן
ותודה מנטי

למעלה