לא טעית זהו צביקה

א י ל ה

New member
כן הא

הבוקר שמעתי את הידיעה המרה בחדשות, באוטו, בדרך לחברים. באופן מפתיע,זה נגע בי, שהיא מתה. אני לא אתווכח על תרומתה לזמר העברי, אי אפשר לקחת את זה ממנה. היא בטח כתבה אלפי שירים פה. אבל אני דווקא כן אתווכח על הרמה של המזמורים האלה וגם על המסרים שהם העבירו. ואף על פי כן ולמרות כל זה, נצבט לי בלב. עד כדי כך ששתקתי כל הנסיעה במקום לריב עם זה שלצדי, כנהוג וכמקובל במקומותינו. שתקתי והבנתי, שעם כל זה, בלי ששאלו אותי בכלל, גדלתי על ברכיה. ועם מותה, חלק מנוף ילדותי נעלם לו.

קפת

New member
גמני שמעתי רק עכשיו

וחשבתי לי, שעם כל כמה שתיעבתי את דעותיה הפוליטיות, ועם כל זה ש"על הדבש ועל העוקץ" זה לא בדיוק כוס התה שלי, היא היתה ענקית. היו לה שירים נפלאים, ושירים קיטשיים, היא ידעה להביא מלודיה, וידעה לתת מלים (היא גם היתה מתרגמת מוכשרת), וכמו שא י ל ה אמרה: היא תבנית נוף הילדות גם שלי. ואת מקום הכבוד שיש לה ביצירה הישראלית (לא סובלת את הביטוי "זמר עברי") - איפשר לקחת ממנה. ענקית.

ואני צריכה לחזור הביתה

אחרי שבוע באמת מתיש. מתיש מאוד. אל תשאלו כמה מתיש. אפילו. גם. ולמצוא הודעה מהמלפפוצ: גם אריק לביא מת! הם נופלים כמו זבובים! אתם כמו בעלי, שיחיה, רגע אחד אני מוצאת עבודה וכבר כולם מתים.

נינטייב

New member
אוהבת את קפת, מסכימה עם לריסה

קפת, לפעמים את מדהימה אותי בכשרונך המיוחד להתפרץ לדלתות פתוחות. הרי זה כל כך מתבקש וקל לרדת על הפיקיות ועל אביהן, שזה הופך לפאתטי. אני לעומת זאת מפרגנת לי בהנאה רבה את להיטיהן הקלילים במשקל נוצה מינוס, כאלה שלא יאצרו בזכרון הקולקטיבי, אך ממש לא מזיקים לבריאותי האינטלקטואלית. ואביהן, הוא יכנס לפנתיאון, אין ספק. מלך הטראש של כל הזמנים, נביא הפופ הישראלי, אדם שלא איבד את מגע הזהב שלו מעולם. אני מתה על צביקה פיק, ואני שונאת אותו שהוא נתן לגב' בוסקילה את השיר המתועב הזה שמנוגן מכל פלאפון, טלוויזיה, רדיו, בית קפה ומוסך בעת ובעונה אחת.

קפת

New member
נינטייב, לפעמים גם את מדהימה אותי

בכשרונך לנסות לעשות אג'נדה בכל מחיר. תאהבי את הפיקיות ותפרגני, היי אורחת שלי. במה זה קשור לתיעוב שלי כלפיהן? "משקל נוצה מינוס" הוא כמו זמזום של יתוש ליד האוזן, זה מעצבן, אבל שוכחים את זה אחרי שנייה, כי תיכף ממילא יבוא עוד אחד. ביג דיל. אגב, מאוד פתאטי לשנוא את בוסקילה. שתידי. אני סוגרת את הרדיו גם כשאלה שרות וגם כשזו.

נינטייב

New member
הזונה אמרה שהיא נהייתה

סטארית בלי כל הטראררם של כוכב נולד. ואני לא. ושאני מבוססת במי אפסיים (מה שנכון מבחינה מוסיקלית). אגב, לו היה הדבר תלוי בי, הייתי לוקח את אורית שחף ואת בן זוגה מ"היהודים" שיפיקו לי תקליט. אבל אני שבויה בידי דינוזאורים. הצילו!!!!!!!

בשנתיים האחרונות?

איפה שנתיים? תנו לי שנתיים! אני קונה שנתיים! (במחשבה שניה, אני קונה גם ארון, ספה, מזנון, אלטזאאככן...). שנתיים, ריקה יקירתי, זה רק רצף הקאמבקים האחרון. הזקנים בינינו עוד זוכרים את אימת שנות השמונים. קפת}{ התהיי לי אחו ואחות?

קפת

New member
אל תאמיני לו, לריסה

טרימבובלר זה שם של מעצב על במילנו. כל חליפה שלו - ורסאצ'ה.

למעלה