לא ידעתי לאן להתחבר...מינהלת

maxima

New member
אדמור...מותר לי לענות במקום בת אל??

תודה..
אני לא חושבת שיש אדם שלא מתרגש יש כאלה שלא מראים , וחוץ מזה כל אחד מתרגש ממשהו אחר את כל אחד מענין נושא אחר.

בת אל 7

New member
מקסימה יש גם סוג של אנשים שלא

מתרגשים מהרבה דברים וזאת היתה חמתי תראי מה כתבתי לאדמור.

אפי 7

New member
אדמור - גם אם לא מבינים בציור

עצם זה שציינת שאתה מפרגן למי שיודע לצייר - זה הפרגון.

האדמור

New member
אספר לכם סוד...במשפחתי

הקרובה ממש. יש צייר. ואני חייב להגיע לכל פתיחת תערוכה. ואני מסתובב שם.ומביט בנשים היפות.....וממש לא בתמונות.

האדמור

New member
../images/Emo132.gifאני חדש כאן. אבל מכיר את

מקסימה הרבה זמן. והעלמה יודעת שאני אוהב ומפרגן...

maxima

New member
אכן כך האדמור יודע לפרגן....../images/Emo13.gif

ואני בטוחה שרכיבה על אופנוע מרגשת אותך

אנימו

New member
מקסימה ואדמור-הזכרתם לי נשכחות.

בצעירותי ובעצם לא כל כך ילדה, מצאתי עצמי רכובה במושב האחורי על אופנוע....נראה לי עכשיו הפקרות של ממש. למזלי הטוב הנהג נהג להתהפך כשלא הייתי מאחוריו.....

maxima

New member
אנימו ....אני רכבתי הרבה

במושב האחורי של אופנוע. מי שהיה חברי ואחר כך בעלי היה חולה על אופנועים רק כשהיו לנו שלושה ילדים רכשנו מכונית מאחר שאי אפשר להכניס שלושה לסירה של האופנוע...
אני מאד אהבתי לרכב על האופנוע בעיקר בימי הקיץ החמים

נֵנָה

New member
היי חברים ../images/Emo6.gif נושא האופנוע מזכיר לי

את הלמברטה שהיתה לנו בשניםהראשונות של חיינו המשותפים. רכבתי עליו עם אישי היקר אפילו בסוף חודש תשיעי עם הבן הבכור... נפרדנו מהלמברטה ומכל כלי רכב על שני גלגלים לתמיד, לאחר שחווינו תאונה לא נעימה, כאשר החלקנו על כתם שמן ואני מעט נהרגתי. הנס הגדול שהיה לנו זה שהמקרה קרה בדיוק בעת עצירה לפני רמזורים שבפינת ביאליק ברמת-גן ליד קולנוע רמה. גם אנחנו וגם המכוניות שלידינו העטנו לקראת העצירה, כי אני עפתי מהקטנוע אל הכביש, ישר מתחת לגלגלי מכונית שנסעה מעט מאחורינו ועצרה סנטימטרים ספורים לפני ראשי... איבדתי את ההכרה ובעלי היה בהיסטריה גמורה, זרק את הקטנוע על אי-התנועה ונהג המכונית המסכן התחיל לרעוד ורק צעק כל הזמן "אני לא דרסתי אותה, אני לא דרסתי אותה..." ובעלי אמר לו שלא מאשימים אותו ושרק יקח אותי לבית-חולים... נו טוב, הלכה לי חליפת המכנסיים היפה שלי... כפרה ...
זהו חבר'ה, אני הולכת לישון. לילה טוב לכולכם, שינה עריבה וחלומות נעימים

מקסימה, ממש מקסים הציור הזה שלך

אם תרצי שאשלח לך עוד כמה תמונות נוף להשראה, בכייף.

boaz31

New member
../images/Emo45.gifלמקסימה כמה מילים לכבודך

הביטי אל האופק אל המקום בו מתחברים מים ושמיים. הביטי אל האופק ותשאפי תמיד להגיע אליו, אל מקום החיבור.-

מקסימה, ברשותך אני מצרף את הציור

שלך לאוסף ליד התמונ המקורית. וואו, איזה כשרון

למעלה