צר לי,
עם כמה שאני אוהב את הקול של רוי, לא היה שום צורך בלאמר את התפילה במיקרופון, זה באמת היה לא קשור. ברור שאביב הקצין, אבל זה אביב.. לא כזה מפתיע. מעבר לזה, היה אפשר לציין שהבחור שר פזמון שבהערכה גסה 2 מיליון אנשים מכירים ונחרט אצלם, אירח את קובי אוז ואביתר בנאי, והאלבום שלו הופק בהד ארצי, לא? התוכנית נעשתה כדי למצוא את הקול הבא של ישראל, ואם מסתכלים על המקור(שהתוכנית בישראל סוטה ממנו לגמרי) היא לקחת דווקא את הזמרים הבוסריים ולעבוד איתם, למעשה, זכור לי שראיתי פרק אחד שאדם לוין אם אינני טועה, בתחרות אחד מול אחד כאשר היה ברור מי שר יותר טוב, בחר דווקא בפחות מוכשרת, ואמר שאין לו יותר מה לעבוד עם הבחורה השניה, והוא לא רואה שהוא יכול לעשות איתה דרך. אולי אני טועה, אבל לשיר את הפזמון של ילד רחוב, לעשות דואטים עם אבי מסיקה, אביתר בנאי, קובי אוז, להוציא אלבום בהד ארצי, להוציא קליפים,להנחות תוכנית 2 עונות בערוץ 24,ואז ללכת לאודישנים של תוכנית ואז לקבל את החשיפה, זו לא בדיוק דרך. אגב גם אחרי שהוא חזר בתשובה הוא מכר כרטיסים להופעה שלו של "שורשים". לא יודע, גם יש מצב שהוא כן אמר את זה והסביר יותר על הקטע הזה והורידו את זה בעריכה, אבל עדיין זה לא כזה נקי. אני גם חושב שיש מצב שהוא יבין את זה במהלך כל העסק הזה.. במיוחד במיינדסטייט הנורא טהור שהוא מעיד שהוא נמצא כרגע. אבל אולי אני טועה..