לא ידעתי שרוי אדרי

• פותח הנושא pLaz
  • פורסם בתאריך

dweck2k

New member
מדויק.

רוי אחלה גבר ומוסיקאי מוכשר. מוזר מאוד שהוא הלך לשם. מה שכן, התכנית הזו שבה ומציבה זמרים פעילים שהייתה להם קריירה, במקום לאתר כישרונות גולמיים. סני דהרי, תומר ממיה, צילי ינקו ועכשיו רוי. בהמשך גם מיכל גבע וגדי אלטמן אמורים להופיע באודישנים ולעבור - אנשים שלא רק שהוציאו כמה אלבומים בחייהם, אלא הם מוסיקאים פעילים עם קריירה (אולי לא מזהירה, אבל קריירה). אני מופתע שככה הוא הציג את עצמו, הוא עשה יותר למען המוסיקה שלו ועצמו מאנשים רבים. הוא לא דתי עובד בסופר, הוא מוסיקאי מצוין שהקריירה שלו יודעת אפס אנד דאונס. סה לה וי. בחירה מקצועית גרועה לדעתי, אבל הלוואי ויצליח לו. דוויק

volatile

New member
מסכים עם כל מילה של דוויק

אני חושב שרוי הוא מוזיקאי מוכשר אבל כל האודישן הזה השאיר אותי עם טעם לוואי. תפילה או לא תפילה, זה הרגיש לי גימיק וזה שהוא בוחר להגיד שהוא עובד בסופר? היו אנשים שם שלא הסתירו מאיפה הם באו, ובכל זאת הבחירה להציג את מה שהוא בא להציג לא תמימה בכלל. אני לא חושב שצריך לקחת אנשים שהם חסרי ניסיון לחלוטין, הבוסריות הזאת אישית אותי לא מעניינת ותוכניות כמו כוכב נולד לא מעניינות אותי. את הוויס האמריקאית דווקא כן אהבתי, דווקא בגלל המקצועיות של המתמודדים, אבל גם במדינה קטנה כמו ישראל, צריך לסנן מוזיקאים מנוסים. ומה זה מוזיקאים מנוסים? רוי בהחלט נכנס להגדרה הזאת. עצם ההצלחה או אי ההצלחה שלו להיכנס למיינסטרים אילונה הם לא מדד מייצג של הניסיון שלו. ניחא אם הוא היה מציג את זה ומספר על הקשיים שלו בתור אומן לעבור את המחסום. אבל הוא בחר להתפלל בצורה ווקאלית (אמן מנוסה, שוב יודע טוב מאוד מה האפקט שזה עושה או יודע לעשות) והוא חבר להציג את עצמו בתור רוי שעובד בסופר. לא רוי שמנסה אבל לא מצליח להתפתח קדימה והבחירה הזאת היא הכל חוץ מכנה. היא גימיקית כפי שנאמר ובצדק. כמו שכבר נאמר פה, זו בדיוק המינפולציה שהיה יכול המגמגם לעשות (שאשתי מכירה אותו והוא בדיוק מי שהוא הציג את עצמו) ובחר לא לעשות. פלג.

U G I

New member
דיבורים כמו חול ואין מה לאכול

דיון תפל, שלא קשור למוזיקה. אני מסכים עם אור עמית שזה בסך הכל גימיק של רוי. אין מה להיכנס לויכוחי סרק. כל התכנית הזאת אפורה , מלאה במניירות של שירת פופ עלובה, קהל שמתרגש מזה, צוות שופטים צבוע יותר מקיר של טמבור. קיצור יותר גרוע מכוכב נולד. אני בטוח שהוא יקבל חשיפה יותר גדולה עכשיו, שיהיה לו לבריאות .

U G I

New member
אילו קביעות ? על החשיפה?

יש כאן ויכוח בכלל ? (על הסיכויים לפחות ) או הקביעות על התכנית המעפ עפ עפנה הזאת ? אין פה קשר לרוי, גרופית

U G I

New member
אה נו

כי בכל זאת - מעריך מאוד את רוי , חבל לי שיגררו לדבר על גימיק. קצת מסמל בעצם את סגנון התכניות האלו- שאנחנו מדברים על הגימיקים שלהם ולא על מוזיקה. (לצורך העניין- אם רוי היה אומר שהוא עסק שנים במוזיקה בארץ, במקום להגיד שהוא עובד בסופר, היה יוצר שיח אחר) ואני מתכוון באופן כללי, לא בפורום פה בהכרח. (לא שוכח
)

CyberP

New member
תפסיקו לדבר

כאילו התוכנית הזאת היא אמיתית ואנשים שם עושים אודישנים ו"בוחרים" את המנטורים שלהם. המשתתפים כבר נבחרו לפני מיליון שנה, ומין הסתם שחולקו לפי מנטורים ולא נתנו להם שום "לבחור". (גם הגיונית, תתארו לכם ש-20 אנשים היו בוחרים בשלומי ושאר המנטורים היו רק עם אחד כל אחד...) כולם יודעים מי זה כולם. ההפקה (וגם המנטורים) יודעים מי זאת צילי ינקו ומי זה רוי אדרי או גדי אלטמן וכו'. אני לא מאמין שיש עדיין אנשים שחושבים שכל האודישנים האלו הם אמיתיים.

pLaz

New member
קשקוש.

הגיונית, אחרי ששלומי שבת בוחר ב14 איש, הוא מפסיק להסתובב וכבר אי אפשר לבחור בו.

למעלה