לא יודעת אם זה הפורום המתאים אבל..

princesa4

New member
לא יודעת אם זה הפורום המתאים אבל..

לא יודעת לאן לפנות . אז ככה הסיפור שלי טיפה מורכב , אספר אותו בקצרה. ניהלתי "קשר" עם משיהו במסגרת מקום עבודתי. הוא היה הגבר הרשאון שלי ואיתו שכבתי מס פעמים. הוא גרוש ומצידו בהתחלה מכר לי סיפוטרים שאם שנכב נהפוך לחברים , זוה לא יצא לפועל. עם הזמן התאמצתי הרבה בשביל לשמור איתו על קשר , פחדתי לאבד אותו והוא פגע בכל פעם כשלא החזיר לי אהבה. לפני שלושה חודשים התפטרתי ממקום עבודתתי ויצרתי איתו קשר . אז קבענו להיפגש ביום מסויים בערב , אלא שהוא הפתיע אותי בבוקר אמר לי שהוא צריך ממני טובה . שהוא נוסע בסוך החודש הזה (דיברנו בהתחילת חודש) לטורקיה , וחסר לו או לחברו 2500 ש"ח. כמובן שזה נורא הרגיז אותי שהוא מתקשר אלי מתוך אינטרנס וניסיתי להתחמק מהבקשה . הוא התעצבן מיד הצציב לי אולטימטום . שאם אני אומרת לו "לא" שמצידי אני לא אתקשר אליו בכלל. שזאת הלוואה בסך הכל , שאותה הוא יחזיר בתחילת חודש הבא שיחזור. הוא נורא הלחיץ אותי כמובן. מאז הוא התחיל להתקשר 5 -6 פעצמים ברציפות , מה שפעם אפילו בקושי פעם אחת התקשר ואני תמיד יזמתי טלפונים. בסוף איכשהו הסכנתי , הייתה לי אשליה וגם מהשיחה איתו הוא הטעה אותי שזה יגרום לו להעריך אותי , שאני מתוך אהבה אליו מוכנה להביא לו את הכסף. הוא גם אמר בעצמו בטלפון שאני יביא לו את הכסף ורק ניפגש בעוד חודש כשיחזיר לי וקויתי שזה לא יהיה ככה וניפגש כי בכל זאת יעריך טובה וישקיע קצת בקשר . כמובן שזה היה טיפשי מצידי לחשוב ככה אני מודעת לכך כשניפגשנו , הוא ישר לחץ על הכסף , אמר שהוא עדיין באמצע העבודה שרק קפץ כשלי בכלל רמז בטלפון "ניפגש ונדבר" וחשבתי זאת תהייה פגישה רגילה שלנו. אז הוא שלף לי כל הקלפים שאני צריכה חבר , שהוא לא רציני , שכל פעם יכול להחליף בנות , ואפילו אמרתי לו שאני החורה טובה ולא עזר לי כי הוא אמר שהוא בחור רע . ואז הוא גם שאל אם אני רוצה להצטרף אליהם לטורקיה , ושכדי שאני לא יפחד שאני יקח חברה איתי (אין לה כסף בכלל). זנ נורא פגע בי כי הבנתי מה הוא רוצה . אחרי זה הוא יום למחרת הוא שאל אם עשיתי כבר דרכון וכמובן שעשיתי אותו כבר . התקשרתי אליו והוא אמר שרק בסוף החודש, שירדו המחירים נדבר . בחודש הזה הייתי ממש בסרטים , פתאום ירד לי ממנו לגמרי , כשביקש כסף עוד הייתי כועסת ןמבולבלת . עכשיו ברור לי שאני לא רוצה אותו. שאולי הוא זומם שבטורקיה וחברו ישתעשעו איתי , שישקו אותי והכל ואפילו ינצלו את בכסף שעבדתי עליו 9 חודשים שלמים. עכשיו אני רבכלל לא רוצה לטוס למרות שדסוכם ביננו שטסים ביחד , הרי הוא בכלל לא מתקשר גם . אגב ביום שהלכתי לעשות דרכון התוודאתי בפנין על הפחדים שלי לגביו ולגבי הטיסה . הוא היה אדיש אמר "רוצה תטוסי , רותה אל תטוסי . העיקר את תשגעי אותי . שאני לא מליינית לנצל אותי ושאני יהיה לבד בחדר . בסוף סיכמנו שהוא ישמור עליו(ביקשתי ממנו ככה והוא אמר טוב אני ישמור עלייך). וזהו , אני נורא רוצה את כספי בחזרה . נפגעתי ממנו כרבה בעבר ולא מגיע לו להנות מהכסף שלי. אני מפחדת שאם שניפגש כשאני יבוא לקחת את הכסף , הוא עוד עלול להביא את החבר שלו , ועוברים לי מחשבות מפחידות בראש(בעבר השקה אותי כדי שנשכב אבל היה ברור לי שאננחנו הוטלכים לשכב וזרמתי איתו). אני נורא מפוחדת , ןאם יתחיל להתחמק , ויגיד שכרגע אין לו כסף , ואם יסנן בטלפון? האם לאיים עליו? או לוותר על הכסף כי לא החתמתי אותו על חוזה כלשהו.. החודש בכיתי המון ורעדתי עדי כדי ככה שאני מוותרת על הטיסה , מוותץרת עליו , כי במילא מאז שקיבל כסף כל הצלצולים נעלמו ושוטב הרגשתי לא מעניינת..

תגובה

בעיקרון מקריאת המתואר על-ידך נראה כי אכן זה לא הפורום המתאים. מהנתונים שמסרת עולה בעיקר כי את מעונייינת להבטיח את כספך בחזרה. מהתיאור שמסרת נראה כי את מסרת לו את הכסף כהלוואה לכן רצוי שתנסי להשיג ראייה איכותית יותר לגבי טיב העסקה. למשל להקליט אותו בטלפון הנייד שלך. לגבי הפחדים שלך ועוד צר לי אבל אין לי יכולת להחליט או לבחור עבורך. ניתן להתרשם שאת לא כל כך יודעת מה את רוצה בכול אופן אין לבצע מעשים פליליים - איומים - בכדי לנסות ולהציל את כספך שכן יש דרכים פשוטות לעשות כן. ברגע שתקליטי אותו מאשר כי קיבל ממך הלוואה בסכום שלעיל תבקשי ממנו להחזיר לך אותה ותוודאי שכול המידע הנחוץ לגבי טיב העסקה - הלוואה - יוקלט, למשל שיהיו פרטים מתי קיבל, איך, פרטים מזהים עליו ועוד. מהרגע שתהיה לך הוכחה תוכלי להחליט כיצד לנהוג, למשל מכתב דרישה פורמלי ועוד. בכול מקרה רצוי שתתייעצי עם בן משפחה מבוגר וקרוב עליו את סומכת במאה אחוז ועם עורך-דין שכן המידע שמסרתי אינו מהווה משום תחליף לכך. בהצלחה.

למעלה