במוכונות נספרסו לא צריך לנקות אבנית?...
אין לכלוך לנקות בכלל???
אני לא רוצה להרחיב בעניין מהות הפורום ואם באמת הגישה של דובי נכונה. אך, אני בהחלט יכול להבין מאיפה היא מגיעה... הוא מעדיף פורום עם פחות הודעות אבל משתמשים קבועים שיקדמו את רמת הדיון למשהו קצת יותר גבוה מאיזו מכונת נספרסו כדאי. אם כל יום יכנס אחד חדש אחר וישאל את אותה שאלה ששאל אחד כמוהו שביקר באותו יום בבוקר, זה לא יתרום באמת לפורום, ויגרום לבריחת הקבועים. אז אני מבין אותו. אם אפשר היה לנסות לשמר את אותם מזדמנים, יכול להית שכן, רוב הסיכויים שלא.
לעניין תגובתך ה -איך לאמר זאת בעדינות- די דמגוגית. ככל דמגוגיה ניסית לנפח ולהציג את העולם השני כשחור וכציני. אך הוא לא כזה בהחלט!
במכונות ידניות, אמנם עקומת הלימוד היא גבוה יותר, אך כעבור תקופת של הכרות לא ארוכה במיוחד מגיעים לתוצאות טובות בהרבה מהשגר ושכח של תעשיית הפנטזיות של נספרסו. אם האדם רוצה רק לנפק אספרסו, ללא הקצפה, הרי זה פשוט עוד הרבה יותר. אורך כהנת מנת אספרסו לא ארוכה משמעותית, והניקוי, לא אורך יותר זמן מלרוקן את סלסלת הקפסולות המזהמות שלך.
לא חייבים להשתמש בהקצפה, גם משתמש במכונה ידניות יכול לבחור משום מה להשתמש בכד הקצפה הזה שהופך חלב לבועות אמבטיה, אם באמת רצונו בכך... והלכלוך... לא פחות. הסרחון שעולה מהכדים האלה, אלוהים ישמור...
בקיצור, כפי שאתה אמרת, השאלה היא מה הלקוח מחפש, אם הוא מחפש לייפסטייל, מיתוג, פוזה ובלי הרבה קפה, ובהשלייה של ללא הרבה מאמץ אזי נספרסו עושה את זה מצוין.
אם הוא פשוט אוהב קפה. אז אין ברירה אחרת ממכונה אספרסו ידנית.
*אני מחזיק מכונת אספרסו גאג'יה פיור במשך שנתיים, נהנה ממנה כל רגע, מכין לי את הכוס קפה היומית, מארח חברים, וממש לא מכיר את הסיוט שאתה מתאר בתגובתך. ולא כפי שאתה יכול להבין מסוג המכונה אני לא מהמשוגעים המטורפים לדבר, אבל בהחלט מחפש את כוס הקפה הטובה ביותר, וגם ביחס לעלות, כמובן כמו כולם לא אוהב לנקות יותר מידי, וממש אין צורך. 5 ד' יש קפה ומכונה שמוכנה לתפעול חוזר.
יאללה, אני זז לקפה של הבוקר.
סופ"ש מהנה לכולם
אין לכלוך לנקות בכלל???
אני לא רוצה להרחיב בעניין מהות הפורום ואם באמת הגישה של דובי נכונה. אך, אני בהחלט יכול להבין מאיפה היא מגיעה... הוא מעדיף פורום עם פחות הודעות אבל משתמשים קבועים שיקדמו את רמת הדיון למשהו קצת יותר גבוה מאיזו מכונת נספרסו כדאי. אם כל יום יכנס אחד חדש אחר וישאל את אותה שאלה ששאל אחד כמוהו שביקר באותו יום בבוקר, זה לא יתרום באמת לפורום, ויגרום לבריחת הקבועים. אז אני מבין אותו. אם אפשר היה לנסות לשמר את אותם מזדמנים, יכול להית שכן, רוב הסיכויים שלא.
לעניין תגובתך ה -איך לאמר זאת בעדינות- די דמגוגית. ככל דמגוגיה ניסית לנפח ולהציג את העולם השני כשחור וכציני. אך הוא לא כזה בהחלט!
במכונות ידניות, אמנם עקומת הלימוד היא גבוה יותר, אך כעבור תקופת של הכרות לא ארוכה במיוחד מגיעים לתוצאות טובות בהרבה מהשגר ושכח של תעשיית הפנטזיות של נספרסו. אם האדם רוצה רק לנפק אספרסו, ללא הקצפה, הרי זה פשוט עוד הרבה יותר. אורך כהנת מנת אספרסו לא ארוכה משמעותית, והניקוי, לא אורך יותר זמן מלרוקן את סלסלת הקפסולות המזהמות שלך.
לא חייבים להשתמש בהקצפה, גם משתמש במכונה ידניות יכול לבחור משום מה להשתמש בכד הקצפה הזה שהופך חלב לבועות אמבטיה, אם באמת רצונו בכך... והלכלוך... לא פחות. הסרחון שעולה מהכדים האלה, אלוהים ישמור...
בקיצור, כפי שאתה אמרת, השאלה היא מה הלקוח מחפש, אם הוא מחפש לייפסטייל, מיתוג, פוזה ובלי הרבה קפה, ובהשלייה של ללא הרבה מאמץ אזי נספרסו עושה את זה מצוין.
אם הוא פשוט אוהב קפה. אז אין ברירה אחרת ממכונה אספרסו ידנית.
*אני מחזיק מכונת אספרסו גאג'יה פיור במשך שנתיים, נהנה ממנה כל רגע, מכין לי את הכוס קפה היומית, מארח חברים, וממש לא מכיר את הסיוט שאתה מתאר בתגובתך. ולא כפי שאתה יכול להבין מסוג המכונה אני לא מהמשוגעים המטורפים לדבר, אבל בהחלט מחפש את כוס הקפה הטובה ביותר, וגם ביחס לעלות, כמובן כמו כולם לא אוהב לנקות יותר מידי, וממש אין צורך. 5 ד' יש קפה ומכונה שמוכנה לתפעול חוזר.
יאללה, אני זז לקפה של הבוקר.
סופ"ש מהנה לכולם