לא יודעת אם מישהי שמה

West-girl filan

New member
לא יודעת אם מישהי שמה ../images/Emo23.gif

בכל מיקרה...מישהי פה שמעה ברדיו BU את השמעת הבכורה של הדיסק של פייב שהולך לצאת עוד מעט בארץ? בכל מיקרה..אלו ששמעו שמתם לב שלפייב יש שירים שניקראים : 1. CLOSER TO ME 2. LAY ALL YOUR LOVING ON ME אממממממממ ....השמות מזכירים כמה שמות של שירים של ווסטלייף , אתן לא חושבות? ANYWAY השיר CLOSER TO ME של פייב שיר מהמם!!!פשוט מהמם! (ואני לא בוגדת!) אולי בגלל שזה בלדה רומנטית כזאת.....קצת מזכירה את הסגנון של ווסטלייף זהו.... ביי אההה ועוד משהו...שיין כמה חמוד!!!!(בתמונה שניקי בי פירסמה) ולא רק בתמונה... SHANE YOU´RE THE PUZZLE OF MY HEART!!!!!!!!

ניקי בי

New member
ממתי פייב שרים בלדות????? ../images/Emo5.gif

סליחה לכל מעריצות פייב- אבל לי יש בבית את הדיסק של פייב, ואין שם אפילו בלדה אחת!!!! (הדיסק האחרון), אז מה פתאום הם החליטו להוציא אחת כזאת? אני לא שמעתי את הדיסק החדש, אבל...השמות של השירים הם כל כך "ווסטלייפים", שאי אפשר שלא לחשוב על דמיון... אין לי שום דבר נגד פייב, ואני דווקא אוהבת את השיר החדש שלהם, אבל...להעתיק מווסטלייף, גם אם זה נכון, אין כמו ווסטלייף!!!

sweet_angel

New member
אל תשכחו........

פייב הגיעו הרבה לפני ווסטלייף..... וזה שהסגנון מוזיקה השתנה יש לזה הרבה יותר סיבות מהרצון להעתיק מווסטלייף... מה אם למשל נמאס להם מהסגנון מוזיקה העכשיוי שלהם והם החליטו לשנות למשהו רגוע יותר ומה אם הם רוצים להתחיל לפנות לקהל חדש....שמעדיף את הסגנון הרגוע

ניקי בי

New member
לא שכחנו... ../images/Emo8.gif

שגם אם פייב באו הרבה לפני ווסטלייף, ההצלחה של ווסטלייף הרבה יותר גדולה מההצלחה של פייב בכל שנותיהם כלהקה, ווסטלייף אפילו שברו את השיא של הביטלס.. אז אני מאוד מסכימה איתך, לא רק לפייב, אם בכלל, יש הרבה סיבות להעתיק מווסטלייף...

xflil

New member
בטח שהם הצליחו יותר מפייב

הם יותר כוסונים...גם אם את לא מעריצה אותם בגלל המראה, ואני לא מאמין כי אם הם היו מכוערים אפילו לא היית מקשיבה לשירים מבטיח לך כי מעריצה אחת בעולם שחושבת שהם מכוערים... אבל שוב, גם אם את לא היית מעריצה אותם לפי מראה, יש עוד מיליון בנות שכן! (מעניין איך אין בנים...אולי 2) וזה שהם שברו שיא של מישהו זה אומר שהם יותר טובים מוזיקלית? ממש לא... תראי יש לי דוגמא... אם ווסטלייף בעצמם היו צריכים לעשות שירים ע"י נגינה על כלים.. (הם בעצמם!) להלחין שירים, ולכתוב אותם...הם לא היו מוציאים שיר אחד... כי הם פשוט לא מבינים מוזיקה! הם לא מוכשרים! אז הם מקצרים את הדרך, בעצם לא מקצרים אותה, פשוט מעלימים אותה, שוכרים נגנים, גונבים שירים, ויש כסף! מה הבעיה? כל אחד יכול כן, כל אחד, אה, שכחתי, רק שיהיה כוסון עולמי! אההה הוא נשם עלי! מתן...

Uptown_Girl

New member
what a bunch of shit

המראה שלהם לא משנה את העובדה שאנחנו אוהבים את המוזיקה שלהם. גם אם הם יראו אחד אחד כמו שון מפייב- עדיין נאהב את השירים! אם מישהי פשוט אוהבת את המראה שלהם ולא את המוזיקה, היא פשוט תוריד תמונות מהאינטרנט ולא תקנה את הדיסק. AS SIMPLE AS THAT. זה שהם שברו שיאים של מישהט, שבינתיים לא שבר מישהו אחר אומר שהם מצליחים יותר- מוזיקלית. טובים יותר- זה עניין של טעם. ווסטלייף כותבים שירים. קיאן יודע לנגן על בערך 100 כלי נגינה... וזה שהם מלחינים או לא מלחינים שירים לא מזיז לי. הם לא מבינים במוזיקה? הם לא מוכשרים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (וכל מילה נוספת מיותרת) הם לא גונבים שירים....(זה היר´סיי) לעשות קאבר זה לא לגנוב שירים...אם כן אז גם אביב ´חטא´. -ליאור-

xflil

New member
כן הם לא מוכשרים...

הם לא מבינים במוזיקה? הם לא מוכשרים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (וכל מילה נוספת מיותרת) אין לך פשוט מילים....אז אתה כותבת חחחחח תסבירי לי איפה הכישרון, מוזר שאף אחד לא מסביר לי... ואם הוא יודע לנגן על 100 כלי נגינה... (בטח אקורד אחד על כל אחד מהם וגם הוא יוצא עקום) אז חשבת אולי שישתמש בזה? וזה ממש לא נכון זה שהם שברו שיאים לא אומר שהם יותר יותר מצליחים מוזיקלית חמודה שלי יכול להיות תואר למישהו ויהיה מישהו שלא סיים כיתה ז´ יותר חכם ממנו זה ממש אל השוואה אז עשי טובה... ואביב גפן עשה את הקאבר לבוב דילן כמחווה... ליום ההולדת שלו... ואני לא חושב שכל הופעה של ווסלטייף הם אומרים השיר הזה והזה כתב כך וכך...הלא כן?! אביב גפן כן וחות מזה אוקיי לא לגנוב שירים להעתיק מזה ההתחכמויות האלה לעזאזל? ואפשר לפרט על מה הקייאן שלך יודע לנגן? מתן

Uptown_Girl

New member
אז"ש

יש לי הרבה מילים..."חחח" פשוט מתאר את מה שאני חושבת על מה שכתבת. איך אפשר להסביר כישרון? מה אתה רוצה שיסבירו לך בדיוק? זה ועוד איך אומר, כי הצלחה נמדדת בגדול במכירות. אני מנחשת שאתה לא מטומטם ומבין שלא התכוונתי באמת ל100 כלי נגינה...בכל מקרה, הנה הרשימה וזה באנגלית, לא שיש לי בעיה לתרגם אם אתה צריך אבל נראה לי שאתה לא צריך ולי נוח יותר פשוט להעתיק את זה. piano, guitar, bass, drums, clarinet, sax & flute מה זה משנה למה הוא עשה את הקאבר? הוא עשה את זה, נקודה. לא נראה לי שזה היה כל כך מזיז לבוב דילן אם הוא לא היה עושה את זה. הם לא...וזה לא התחכמויות, זה פשוט האמת, ואין שום דבר רע בלעשות קאברז. -ליאור-

ניקי בי

New member
אתה כל כך לא צודק... ../images/Emo4.gif

זה לא משנה כמה מעריצות יש לווסטלייף, שאצלהם השירים באים לפני המראה! לפי דעתי אין בכלל ויכולח על שתיהם, כי יש להם שירים ממש מקסימים, והם נראים מצויין, ככה שזה הולך נהדר ביחד. אני לא חושבת שאתה יכול לבוא ולהגיד ש "זה שהם שברו שיא של מישהו זה אומר שהם טובים יותר מוזיקלית? ממש לא" ----ממש כן!!! אתה אולי יכול למצוא הרבה סיבות משלך למה ווסטלייף לדעתך הם לא להקה טובה, אבל מיליוני מעריצים ברחבי כל חור בעולם, אומרים אחרת, אז מה זה אומר? שכולם לא יודעים מה צריך לאהוב, ואתה כן? זה אומר שכולם דפוקים בזה שהם חושבים שווסטלייף הם אחלה של להקה וכן שווה לקנות את הדיסקים שלהם, ואתה לא ? וכבר עברנו מליון פעמים, הם כן כותבים שירים, וזה שהשמות של השירים לא מוצאים חן בעינייך, זה רק אומר שאין לך שום זכות לשפוט אף אחד!!! הם מלחינים מוזיקה בעצמם, והן שוכרים נגנים,so what?????, ודרך אגב- "לגנוב" שירים? אפשר לחשוב שווסטלייף היא הלהקה היחידה שמחדשת שירים... שאני אתחיל ברשימה...? לא כדאי.

xflil

New member
נו באמת את באה לצחוק?

ודרך אגב- "לגנוב" שירים? אפשר לחשוב שווסטלייף היא הלהקה היחידה שמחדשת שירים... שאני אתחיל ברשימה...? לא כדאי. מה אכפת לי? את חושבת שאני מתלונן רק על ווסטלייף?! זה פורום ווסטלייף אז מדברים על ווסטלייף! אני שונא את כל תרבות הפופ המחליאה הזאת! ואני מוכן לחתום לך על הבית שלי שהם לא מלחינים שירים ואת יודעת מה אני עוד אברר לך את זה בא לך לסרוק לי את הספר של המילים של השירים שלהם? כתוב שם ההההככככללללל

xflil

New member
תתפלאי דווקא כן אפשר להגיד :

"זה שהם שברו שיא של מישהו זה אומר שהם טובים יותר מוזיקלית? ממש לא" אני רוצה לראות שעוד 30 שנה יזכרו את ווסטלייף כמו שזוכרים את הביטלס תעשי לי טובה אין מה להשוות בכלל....! תאמיני לי שווסטלייף לא ישאירו חותם על המוזיקה העולמית בדיוק כמו שהנסון לא עשו את זה ולא בקסטריט בויז ועוד כמה מטומטמים....

xflil

New member
אה

ואם התכוונת ללהקות ישראליות שמחדשות אני מחכה לשמוע ממך רוצה לשמוע ממני מה אני יודע? אביב גפן גשם כבד עומד ליפול של בוב דילן כמחווה ליום הולדתו זהו!

sweet_angel

New member
אתה לא צודק........

רק ב99 אחוז כן אבל דבר אחד לא הם מאוד מוכשרים!!!!!!!!!!!!! בלעשות כסף על ילדות בנות 12 ואם יש דבר כזה להיות מוכשר בלשיר מאוד מאוד רע....... אז הם פשוט מצויינים בזה

xflil

New member
חחחח ../images/Emo13.gif

בעצם הם מאוד מוכשרים... כלכלית... שילכו להוציא תואר בזה או משהו... מתן

ADI BYRNE

New member
אויש נו תשתקו כבר

מה יכול להביא אתכם לפורום הזה? שיעמום של אחר הצהרים? שיעמום מהמוזיקה שאתם שומעים? אבל למען האמת זאת לא באמת השאלה פה השאלה היא מי לעזאזל אתם חושבים שאתם? למרות שאני מכירה את הפורום הזה רק חצי שעה ולמרות שהדף הזה ענתיקה אני רוצה להגיב: מה אתם קרועים????????????????????????????????????????????????????? התשובה המתבקשת פה היא: כן!!!!!!!!!!!!!!! אני בטוחה ב-99 אחוז שאתם לא באמת התכוונתם לחלק בו כתבתם שהם לא מוכשרים ואני כבר כותבת למה האחוז הנוסף משמש: לחוסר שפיות!!!!!!! אז או שאתם עושים דווקא ומתכחשים לקולות המלאכים שלהם או שאתם לא שפוים! החלטה שלכם! ולנושא אחר:ווסטלייף הרוויחו את הכסף שלהם בכבוד! ולללללאאאאא לא רק ילדות בנות 12 מעריצות אותם!!!!!!!! הםפשוט כל כך מוכשרים שזה מדהים ואם יש לכם איזה שהם מחשבות שגויות עליהם למה שלא תשמרו אותם לעצמכם???????????????? ולסיכום:WESTLIFE RULS THIS PLANET ואם תסתבכו עם התרגום שונאי ווסטלייף אני משתתפת בצערכם הרבה אנשים גדלו עם ילדות עשוקה!!!!!!!!!!! בעצם ככל שאני חושבת על זה יותר אני בעצם מרחמת עלכם יצורים עלובים ומעוררי רחמים!!!!!!!!!!!!!!

S_Moses

New member
למה את לא מרשה להם??

דבר ראשון אם היה לך את הדיסק השני והקשבת לו ולא זיהית בלדה כנראה את רגילה לזה שבבלדה חייב להופיע הצירוף I LOVE YOU שמופיע בכל אחד, האמ אחת מהשירים, בלדות של ווסטלייף! אז תדליקי תמערכת תכניסי תדיסק ותשמעי את השיר Invincible! דבר שני פייב מאוד רחוקים מלהעתיק מווסטלייף! את חושבת שהם באמת יודעים איך קוראים לשירים של ווסטלייף? או שאכפת להם אם יהיה שם דומה?! אני לא חושב.. ואם היית שומעת את השיר LAY ALL YOUR LPVIN ON ME היית מבינה שאין דמיון בין i lay my love on you baby אלא זה שיר רוקיסטי עם סימפול של AC/DC..! closer to me זו הבלדה ה-י-ח-י-ד-ה שנמאת על האלבום (מפתיע למעריצות ווסטלייף אה? יש עוד סוגי מוזיקה חוץ מבלדות) והיא שונה מכל בלדה שאי פעם שמעתי .. גם מהכיוון של פייב.. ולא סתם זה יהיה הסינגל הבא... הדיסק החדש יוצא היום רוצו לקנות :p :)

~WiCkEd_WiTcH~

New member
חי חי חי תמונה מקסימה... ../images/Emo6.gif

למרות שהמילה "פייב" בכלל לא במקור ומישהו הדביק אותה על התמונה

xflil

New member
אז בואי תעשירי את ידיעותינו ותגידי

לנו מה כן רשום שם במקור? ולמה זה שמחזיק את השלט עושה פרצוף כזה?

~WiCkEd_WiTcH~

New member
מה אכפת לך בכלל?? ../images/Emo11.gif

אתה סתם ילדון משועמם שמנסה לעצבן מעריצות קטנות של ווסטלייף Get A Loife

למעלה