לא יודעת אם מישהי שמה

ניקי בי

New member
אתם שומעים מה שאתם רוצים לשמוע... ../images/Emo11.gif

כמה שאתם חושבים שאולי ווסטלייף גרועים, ולא מוכשרים, זה רק מראה כמה שאף פעם לא הכנסתם את הדיסק שלהם למערכת, ושמעתם אותו כמו שצריך, ואם אם כן יצא לכם לעשות את זה (מה שאני בספק לגביו) אז אוקיי, לא מתאים לכם...אבל...אתם שוכחים שפייב, הם להקת בנים בדיוק כמו ווסטלייף, ההבדל היחיד הוא, שהם הלכו קצת על סגנון שונה, אבל העבודה מארחוריי הקלעים היא בדיוק אותה עבודה, אז אני לא חושבת שיש מקום להשוות, כי זה ויכוח שבחיים לא יגמר... ולמי שאמר שלא שומעים את הדיסק של פייב- אם היית קורא את ההודעה שלי עד הסוף, היית יודע שיש לי את דיק שלהם מול העיניים, וקניתי(!) אותו מרצוני החופשי, ואני חושבת שיש להם דיסק מאוד נחמד, אבל מב לעשות, ווסטלייף במקום הראשון אצלי בקטע הזה, ואני לא פוסלת את להקה, וכמו שאתם מביעים את הדעה שלכם, אז כשאני אומרת, שלפי דעתי יש דימיון בכמה מהשמות של השירים, בלי כל קשר לצורת המוזיקה שלהם, זו דעתי, ואני חושבת שיש קשר לשירים של ווסטלייף, מה לעשות? בקיצור, אני לא חושבת שיש לי מה להוסיף, כי אני את שלי אמרתי.

S_Moses

New member
אז...

לא רשמתי שאני חושב שווסטלייף גרועים, ולא מוכשרים, לעניין הזה אני לא יתייחס כי אני חושב שזה מיותר ולא ישנה את הדעה שלך. אבל תתפלאי כן "הכנתי את הדיסק שלהם למערכת", את שניהם, ובהחלט יש שירים שאהבתי אבל זה לא קשור, אני הגבתי על הדברים שרשמת על פייב. ועוד משהו... הרבה פעמים אני שונא תלהקה הזו בגלל המעריצות שלה שחושבות שהם לא יודע מה

למעלה