לא יודעת.התחשק לי להוסיף הודעה.

just tina

New member
לא יודעת.התחשק לי להוסיף הודעה.

על מה אבל אפשר לדבר....? ממ. אולי על השיער של רוברט? זה נושא לדיון מרתק בהחלט. חח

ofirush 14

New member
השיער של רוברט...האממ...**חושבת**

באמת על מה אפשר לדבר? אולי על השיער של ג'ימי'לה?

just tina

New member
וזאת תשובה לא נכונה!:!

השיער של רוברט פלאנט לא שחור ולא נעליים הוא פאקינג בלונדיני.

AeroDar

New member
הוא החזיר תשובה לזאת שאמרה

בהודעה לפני שבואו נדבר על ג'ימי... ואז הוא דיבר על ג'ימי

AeroDar

New member
אולי נדבר על זה שהם באים לישראל

עוד חודש... והמתופף שלהם יהיה....אממ.... אני!! או שמא תהיה... למרות שאני לא יודעת לתופף אני אתפוף במופע שלהם בישראל בעוד חודש...בתאריך 24 לנובמבר יש מופע איחוד של כל הלהקות שיזכרו בסוף ההודעה... לקראת זה, אנשים מתכוננים רבות, עושים סיאנס, מעלים רוחות ומנסים להחזיר אנשים שמתו לפני יותר מדי זמן... אנשים משפצים את הקול שלהם שנהיה כמו קרפדה דרוסה וכו'... כרטיסים ניתן להשיג אצלי תמורת כלי נגינה כלשהו... זה יכול להיות גיטרה לסוגיה (חשמלית אקוסטית וזהו....לא בא לי קלאסית) וגם גיטרה באס יהיה נחמד... ותופיםם!! וקונטרה באס...וסקסופון! ו... מה שבא לכם! פסנתרים גם נחשב! הכל מתקבל בידיים פתוחות. האומנים שמופיעים באירוע הם: (לפי סדר הא"ב) acdc aerosmith billy joel bob dylan boon jovi camel deep purple elton john eric clapton green day guns n' roses jimi hendrix john coltrane kiss led zeppelin metallica nikelback nirvana pearl jam pink floyd queen red hot chilli peppers scorpions stevie ray vaughan the beatles the calling the doors the eagles the who the police the rolling stonse yes ויוני בלוך הלא קשור...אבל הוא חמוד...ומוכשר... (= אז מה הייתם עושים כדי להיות במופע כזה?? יאללה שרשור רעיונות מטורפים...

«Adrienne»

New member
אתה צוחק!

כל אלה באים לישראל? לא נכון... זה ממש כמו המופע הרוק הזה שהיה לפני הרבה זמן, לא וודסטוק, קראו לו "US" או משהו כזה... לא יכול להיות שהם באים לארץ. לא מאמינה.

AeroDar

New member
* את צוחקת *

ונראה לך שבאמת כל אלה יבואו לישראל?! רובם כבר מתו... וזה היתה סתם יציאה הזויה שקיוויתי שיזרמו איתי...וואו מה לא הייתי עושה כדי לראות את כל אלה בישראל...

AeroDar

New member
אוקי...אמרתי שירשור רעיונות מטורפים

לא הודעה אחת ו2 הודעות בלי תוכן!

אוקיי.. אז במיוחד בשבילך :]

מה הייתי עושה בשביל זה? ארמ.. תני לי לחשוב... הייתי יושבת וצופה בערוץ הקניות יום שלם! ואז.. בתקווה שנשאר לי מוח אחרי זה... הייתי הולכת להופעה

just tina

New member
הייתי נותנת נשיקה צרפתית למורה שלי

לא אני לא. חח : ) אבל הייתי בהחלט הייתי שומעת לדיסק של רוני סופרממוסחר. כעינוי רב.כמובן. אבל אז הייתי הולכת להופעה טובה ומשובחת לנקות את האוזניים!!hehe!

למעלה